Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

1.בספר הרכב של האלרו רשום שברכב יש מערכת לכיוון בלמי הדיסק ובכל בלימה מתונה הבלמים מכוונים את עצמם.

בנוסף רשום שאם סגנון הנהיגה אינו "רגוע" יש לבצע כל 1600 ק"מ מס' בלימות מתונות על מנת לכוון את הבלמים.

90% מהנסיעות שלי הן רגועות מאוד , אבל מעניין אותי לדעת מה בעצם זה מכוון , איך זה עובד והאם יש אמת בדבר?

לדוג' בI30 חיפשתי בספר רכב ואין שום אזכור כלפי בלימות מתונות לכיוון בלמי הדיסק.

2. רשום בספר הרכב שכאשר הדיסקיות משמיעות רעשי שריקה בבלימה זה אומר שיש להחליפן.

הבעיה שלי היא רעידות בבלימה במהירות גבוהה , לדוגמא: במהירות של 110 קמ"ש הבלימה מלווה ברעידות קלות עד 60-70 קמ"ש.

השאלה האם צריך להחליף את הדיסקיות בלימה? חשוב לי לדעת בישביל השקט והבטחון שלי. (לא מורגש קושי כלשהו בבלימה)

*יש לציין שבתוך העיר אין רעידות כלל מאחר ואני לא עובר את המהירויות האלו.

תודה רבה,

יערי

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מרוח הבלמים מתכוונן באופן אוטומטי בכל המכוניות ולא צריך לעשות שום פעולה יזומה בעיניין. רעידות בזמן בלימה במהירויות גבוהות

נובעות אני בדרך כלל מצלחות בלימה שעברו דפורמציה והן לא מסתובבות עגול. במקרה כזה יש להחליף או לחרוט צלחות.

• תוכן חדש...