Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חרב יפנית (קטאנה) Kaneie forge קאסטום

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אציין ראשית כי זו אינה בדיחה, ולמרות שאין קשר לנושא הפורם- פריט דומה שפרסמתי בעבר (אם כי זול הרבה יותר) נמכר בסופו של דבר דרך פה ולא דרך פורום רלוונטי לנושא....

למכירה חרב מיוחדת וייחודית, אני יכול להגיד בבטחון שלם שלמעט חלק מהניהונטו שבארץ- מדובר בחרב שאין לה פה מקבילה מבחינת עיצוב, איכות עבודה, ירידה לפרטים, והשקעה.

אני לא צוחק שאני אומר- מדובר במשהו שמצדיק סטטוס של ירושה משפחתית, לא פחות.

הלהב מפלדת 1095, חושלה ביד באופן מלא וחוסמה דיפרנציאלית. להב עבה, רחב, כבד וארוך (78 ס"מ נגאסה ללא האבאקי)- ועם זאת עם איזון מדהים.

יאקיבה עבה/האמון רחב, סגנון מיוחד ולא נפוץ. הלהב עבר טוגי (פוליש אבנים) מלא לחלוטין כולל שיאגה עם האזויה/ג'יזויה, בדיוק כמו שניהונטו עוברות.

גיאומטריה מסורתית, סגנון דוטאנוקי, יוקוטה גיאומטרי ובושי מוגדר יפה. הלהב פשוט יצירת אומנות.

אבל לא רק הוא- על החרב פיטינגים (כל חלקי המתכת על הידית) מכסף טהור (לא פלייטינג) מעוצב ביד, theme של נמרים. טסובה (מגן יד) מברזל עבודת יד גם כן, עם תבליט של נמרים עליה.

טסוקה (ידית) עם עטיפת סאמה (עור סטינגריי) מלאה Full wrap, לא פאנלים כמו ברוב החרבות. הטסוקה עטופה במשי יפני באיכות גבוהה.

כל החלקים (טסובה, מנוקי, פוצ'י/קאשירה) הינם עבודת יד היישר מיפן.

סאיה (נדן) אדומה עם דוגמה של "טיפות" (אישימה), תינתן במתנה לקונה גם סאיה שחורה (גם כן אישימה) בנוסף.

כאמרו, החרב היא הזמנת קאסטום, וגם סגנון שאותה חברה לא נוטה לבצע הרבה בגלל מורכבות גבוהה. חרב ייחודית ביותר, לעולם לא תראו משהו דומה אצל מישהו אחר.

בין אם כפריט מרשים מאין כמוהו לתצוגה או כחרב פרקטית לאימון, זו הזדמנות חד פעמית לשים את הידיים על פריט ברמה כזו.

EOP89uR.jpg

qPeraGS.jpg

WVCeZIn.jpg

mvB2OAw.jpg

PtBl2Kv.jpg

75vuolc.jpg

עוד תמונות ישלחו לכל דורש.

מחיר מבוקש- 8700 ש"ח.

שימו לב- אלו שבוחרים ליצור איתי קשר, נא להיות רציניים, אין לי שום כוונות לנהל שוק או מסחרה. (זה לא אומר שאי אפשר להציע- אבל להתנהל ברצינות וללא משחקים.)

אשמח לענות על כל שאלה בפירוט מלא ככל שידרש.

בנוסף, אציין חגיגית שהחרב לא תימכר לכל אחד, אפילו אם יציע את הסכום המבוקש.

למעוניינים בפריט בסגנון, במחיר הרבה, הרבה יותר נמוך- צרו איתי קשר, כנראה בקרוב אעלה אחת נוספת למכירה.

ליצירת קשר- מייל [email protected], טלפון ינתן במייל.

המכירה הינה לבני 18 ומעלה בלבד, בהתאם לחוקי מדינת ישראל- ומותנית בביצוע זכרון דברים מלא כולל הצגת ת.ז.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...