Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר הרבה מאוד זמן מחשבה החלטתי ללכת על איביזה , קופה כמובן...

ואז הבנתי זה רכב ...קיצור יש המון דגמים .

1400 ו1600 המחירים שלהם די זהים , לאומת 1200 TSI...אבל השאלה אם יש הבדל משמעותי בין דגמים(איבזור וכוח) , מהו הקטע הזה של FR )) למה היא ממש יקרה ???

פורסם

תלוי באילו שנים אתה מחפש, במנועי TSI רמת גימור FR היא קוסמטית בלבד ( תסתכל באתר של היצרן ) ואילו FR עם מנוע 1800 מגיע עם גודש טורבו והיא יותר ספורטיבית, לרוב בשוק היד2 הן משופרות בצורה כזאת או אחרת מה שמעלה את המחיר שלה תלוי בכמה היא מושקעת.

פורסם

2012 ומעלה... יש המון דגמי 1400 , זה אומר משהו על הדגם או שהוא פשוא הכי זול ??? 1600 יש הרבה פחות ו TSI בכלל נדירות . אני כמובן רוצה את הכי טוב , מפחינת כוח ואיבזור.

פורסם

גרסת ה-1,400 סמ"ק הייתה הגרסה הכי זולה של האיביזה ב-2012 ובגלל שהמחיר שלה היה ממש זול (כ-70 אלף ש"ח) היא נמכרה במספרים גדולים. גרסאות ה-TSI היו יקרות יותר ולכן נמכרו פחות. גרסת ה-1,600 סמ"ק הוחלפה על ידי גרסת ה-1.2TSI בכל קבוצת פולקסווגן, לא רק בסיאט.

אם אתה רוצה את הכי טוב אז אתה לא באזור. סיאט איביזה מעולם לא הייתה המכונית הכי טובה בקבוצתה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלוש דלתות לא עלתה 70 לעומת החמש(73) אם זכרוני אינו מטעה אותי ה1400 עלה 86-88 תלוי במבצע.

ה1600 קצת יותר 92 במבצע הראשון.

לא כולל אגרות רישוי וכדומה.

פורסם

ה3 דלתות עלתה 85 והרגילה 1400 עלתה 70.

הרכב בסדר גמור,לא חלש מידי.

מה שהפריע לי זה האיכות חומרים שבפולו מרגישה הרבה יותר טוב.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

נו אז על איזה דגם ללכת ??? 1400 ??? 1600 או להשקיע עוד קצת ולקחת TSI 1200 למרותל שניא יחסית יקרה.

פורסם
לשימוש יומי שמרני, 1400 ידני מספק את הסחורה ובזול יחסית.

והיא תסחוף ??? כי אני אחד כזה שאוהב להרביץ בכביש...

פורסם

ה 1400 הידנית נוסעת בסדר גמור, לא מדובר ברכב "עגלה" אך גם לא ברכב מהיר - הכל תלוי למה אתה רגיל ולמה אתה משווה.

לא מדובר ברכב ספורטיבי למרות שמבחינת המראה הוא עשוי להתיימר להיראות ככזה (הכוונה כמובן לדגם ה"ספורט").

פורסם
ה 1400 הידנית נוסעת בסדר גמור, לא מדובר ברכב "עגלה" אך גם לא ברכב מהיר - הכל תלוי למה אתה רגיל ולמה אתה משווה.

לא מדובר ברכב ספורטיבי למרות שמבחינת המראה הוא עשוי להתיימר להיראות ככזה (הכוונה כמובן לדגם ה"ספורט").

והבדל ל1200 TSI משמעותי ???

פורסם

משנת 2011 בערך נכנסו מנועי הTSI להיצע של האיביזה והדגמים הנפוצים ביותר חוץ מהרפרנס הזולה (style וsport) קיבלו אותם,מאז שנכנסו מנועי הTSI ההיצע הפך מ1400 ו1600 אטמוספריים,ל1400 אטמוספרי ו1200 TSI. באמצע שנת 2012 האיביזה עברה מתיחת פנים ואז התווספה רמת גימור FR עם מנוע 1200 TSI,בגרסא הזו יש רק שיוניים חיצוניים ביחס לגרסאות STYLE וSPORT כמו לדים בפנסים האחוריים הגה קטום וסמלים קטנים של FR מקדימה ומאחורה,סאנרוף וכו'...

עכשיו זה הפך קצת מסובך בגלל שיש שני דגמים של FR אחד עם האיבזור ואחד עם הכוח כמו פעם שלו יש מנוע 1400 twin turbo.

מנוע 1200 TSI מנוע קטן וחזק,כשאתה מגיע ל2.5-3K אתה מרגיש ממש בוסט,לגבי מנוע ה1400 אני לא יודע אבל אני מנחש שהוא לא הכי חזק אבל גם לא עגלה.

פורסם

מתעלק - כמובן בידני אין בעיה, אבל האם גרסת הDSG מגיעה עם הגיר הבעייתי? ואם כן, שמעתי שעל הגיר יש אחריות 5 שנים (איפה אפשר לבדוק?)?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...