Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהיה יותר ברור: זה לא חוקי. המשטרה כמובן לא תגיע לכבוד זה, אבל בהחלט תגיע לקטטה שזה ייצור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כשנאמר - כשר, אבל מסריח.

מה גם שלראות בנאדם שעומד ותופס חניה מקומם אותי פחות מלראות אופנוע או סתם חפץ שמונח במשך הרבה יותר ממס' דקות, שזו גם תופעה מאוד נפוצה בת"א.

פורסם
אבל אם אתה תופס ולא נותן לרכב להיכנס , אל תתפלא אם תצטרך להחליף גלגלים או משהו אחר .

או ברכב שלך, אז למה להסתבך?

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

חוקי או לא, לטעמי אם אדם מצא לנכון לעמוד בשמש על חתיכת אספלט ואף אחד לא משלם לו, כנראה שהוא ממש רוצה את החניה. אגב אני סקרן לדעת איזה חוק אוסר את זה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

תקנות התעבורה, תקנה 112:

שהיה בכביש

112. לא יעמוד אדם בכביש, בין כדי לעצור רכב לשם נסיעה ובין לכל מטרה אחרת, אלא בתוקף תפקיד רשמי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
חוקי או לא, לטעמי אם אדם מצא לנכון לעמוד בשמש על חתיכת אספלט ואף אחד לא משלם לו, כנראה שהוא ממש רוצה את החניה. אגב אני סקרן לדעת איזה חוק אוסר את זה.

ואם זה בצל, בשעות בין הערביים, זה בסדר? אגב, ערסים בד"כ לא עושים זאת משום שהם לא מבינים ממילא מה יש לחפש באזור בו הדירות ישנות ואין חניה, כשאפשר בזול יותר לרכוש דירה במגדל W או Z או YOO או איך שלא קוראים להם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לכל מי שלא בא לו להתעסק עם אדם (לא הגיוני) נחוש:

חיפשתם הרבה זמן - והנה חניה שלא אדם שומר עליה אלא כיסא יתום או סתם פח זבל מונחים כהצהרת בעלות - האם תצאו מהרכב ותזיזו אותם?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אפשר גם לעמוד ליד החניה וליצור פקק ואז השומר יתחיל להילחץ מהעצבים של הנהגים, או אם יגיע הרכב שבשבילו שמרו את המקום ויתחיל לצפצף שתתקדם פשוט מאוד תגיד לו "שניה אחי אני מחכה שהבנאדם הזה יזוז מהחניה".

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

גם אם יש את החוק שהביא ויל, אף אחד לא מיישם אותו או אוכף אותו, ככה שלא כדאי להתבסס עליו.

אני תוהה מתי יתחילו ליהות 'שומרים' או סמנים' שיבקשו תשלום קטן עבור אותו מקום.

בדרום אפריקה ראיתי פעם סידור כזה: נערים עומדים ברחובות ראשיים ומסמנים לנהג לחנות במקום שהם שומרים, אבל גובים סכום זעום מאוד, ככה שהעסקה כדאית.

סיפור דומה היה לי לפני שנה במילנו: פקח רישמי של העיריה ראה אותי חונה איזה 20 מטרים ממנו במקום שהתפנה באותה שניה. ניגש אלי, ראה עם מי יש לו עסק ולמה, והציע למכור לי כרטיס חניה שמחיר רגיל (בדקתי). סחתיין. אם הוא מרויח מזה - שיהנה. אפילו הצעתי לו שתיה קרה...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

בתל אביב מוכת בעיית החניה ומוכת ערסים זה יסתיים יום אחד ברצח.

ברגיל מסנן קללה וממשיך הלאה

ומנסיון ברוב המקרים בו אני חושב חיובי אני מוצא חניה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...