Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות פיג'ו 207

ishay0703
שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם ה207 מהווה תחליף ראוי ל 206 ? מבחינת הנאה מנהיגה ביצועים אבזור (בגרסת XT)

מה ההבדל בין גרסת האקטיב לטרנדי ?

למה הרכב לא זכה להצלחה גדולה כל כך בארץ?

הגיר שלו הוא אותו גיר בעייתי שלפני 100K דורש שיפוץ ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל העולם 207 זכתה למשמעותית לפחות הצלחה לעומת 206.

206 יוצרה 12 שנה ומכרה כמעט 7 מיליון יחידות, 207 יוצרה רק 5-6 שנים ומכרה פחות מ 2.5 מיליון יחידות.

אותו גיר אוטומטי בשתיהן, ב 207 יש ממיר מומנט חדש.

לארץ הגיע מגוון רחב של דמי 206 - שני מנועים בסיסיים 1.4 ו 1.6, שניהם הוצעו עם גיר ידני ואוטומטי, דגם חצי ספורטיבי XS שהצליח לא רע ועוד.

ב 207 התרכזו בעיקר בשיווק של גירסה אחת - 1.6 אוטומטית.

היא לא הייתה מספיק חסכונית ומספיק זולה ולכן מכירות בהתאם.

דגם כניסה ידני וזול עם מנוע קטן יותר בכלל היה חסר. מכרו רק כמה יחידות מעטות של 1.4 רובוטי.

דגמים ספורטיביים יובאו, אבל נמכרו ממש ביחידות בודדות.

תחליף ראוי ל 206 זה כנראה 208 שגם נראית נרבה יותר טוב מ 207 וגם מוצעת בארץ במגוון דגמים רחב יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן הייתה לי 206CC שמאוד נהניתי ממנה, מכרתי אותה וקניתי בחודשים האחרונים 207,

כמו שבוקי אמר מעליי ה207 קצת פחות חסכונית, אני נוסע איתה בממוצע 11-12ק"מ לליטר (מנוע 1600), המנוע הוא לא אותו מנוע שהיה ב206 אלא מנוע עם 120 כ"ס, לפי ההרגשה שלי ה207 יותר זריזה אבל את זה אני אומר גם אחרי של206 שלי היה מנוע שכבר חגג בר מצווה אז כנראה כמה סוסים התעייפו שם...

פרט לזה אני מאוד נהנה מהרכב ואני חושב שהוא מצויין, בתחילת דרכו הוא נמכר במחיר גבוה מדי לדעתי אבל היום תוכל למצוא את הרכב במחירים מאוד נמוכים ולדעתי מספקים חבילה טובה במחיר אטרקטיבי

עברתי לסקייטבורד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברשותי 2 רכבים מדגם פיג'ו -

פיג'ו 206 1,400 סמ"ק אוט' ברמת גימור XT (מפואר) מודל יצור 2006.

מאחר והייתי ועדיין שבע רצון.

לפני שנתיים רכשתי פיג'ו 207 1,600 סמ"ק אוט' ברמת הגימור active שנת יצור 2012,

במבצע למנויי ידיעות אחרונות בעלות 86,000 ש"ח במקום 103,900 מחיר מחירון בתקופה.

אני מחזיק בשני המכוניות ומרוצה מאוד משני הרכבים.

איל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ככלל, כל דגמי סדרת 07 לא היוו את פסגת היצע פיג'ו, וכולן היו נחותות מהדגמים אותם החליפו.

ה 207 היא סופר מיני ממוצעת בהחלט, מנוע חזק אך רועש מאד, הגה אנמי והתנהגות כביש חסרת השראה, ואפילו נוחות הנסיעה בה רחוקה מלעמוד בסטנדרטים של פיג'ו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...