Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קליאו שנת 2002

לפני שנה הייתה לי בריחת גז מהמזגן והמוסך שלי עשה איטום + החלפת שסתום + גז וואקום מחדש..

שנה הכל עבד מצויין. עד עכשיו.

הלכתי עוד פעם לאותו מוסך. נאמר לי כרגע שהמדחס ״התפרק״ והוא לא מקרר יותר ושברח חצי מהגז במערכת.

יש לבצע החלפת מדחס, שטיפה כוללת למערכת + איטום כל המקומות בהם יש בריחה + גז וואקום מחדש.

כל זה לפני מע״מ 3300שקל.

נשמע לי מחיר הזוי בשביל אוטו בשנתון כזה במיוחד כאשר לפני שנה שמתי 1100 שקל על המזגן.

התקשרתי למקום אחר ונתן לי הצעה של מדחס+מייבש+גז וואקום ב1600שקל.

מה דעתכם? האם יש המלצות על בעלי מקצוע ?

פורסם

קרה לי מקרה דומה לשלך. נכון שזה מבאס להוציא כ"כ הרבה כסף על תקלה באותה מערכת אבל זה בהחלט אפשרי שיהיו 2 תקלות שונות בהפרש של שנה, במיוחד כאשר מדובר ברכב יחסית ישן.

הצעת המחיר הנוכחית שקבלת קצת גבוהה, אני בזמנו שילמתי פחות אבל יש לי רכב הרבה יותר פשוט.

אני בזמנו טיפלתי אצל עמוס מזגנים באזה"ת בני ברק. יש עוד כמה בעלי מקצוע מומלצים פה בפורום, אתה מוזמן לחפש.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

המחירים בהחלט מופקעים! חפש לך מדחס במצב טוב מפירוק ולא חסרים כאלה בעלות של 300 שח מקסימום. הרכבה עם וואקום וגז עוד בערך 400 שח. בקיצור לא תגיע לחצי מהעלות הנמוכה ביותר שהציעו לך.

פורסם

נמאס כבר מכל המזגניסטים שמביאים מפירוק ב300 ולוקחים ללקוח 1500 או חדש שעולה 1000 דוחפים ב-2000 לא כולל מע"מ !

מאיזה תוצר המדחס ?

• ספונסר פורום
פורסם

לא ציינת מהיכן אתה בארץ אבל מדחס משופץ במחיר הוגן תוכל כנראה למצוא אצל עופר קצב שיושב במושב גנות.

פורסם

מתוך סקרנות , לא האם מישהו יודע היכן יש ברשת סרטון שמראה שיפוץ מדחס של מזגן לרכב ? .

לא משנה סוג המדחס , לגבי שיפוץ מדחסים איך ניתן לדעת שהמדחס שנמכר הוא משופץ ולא מפירוק ? , חוץ מלתת אמון בבעל המקצוע ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...