Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ציפיתי שמשפט כזה יעבור ללא תגובות.

ולכן עיין ערך: http://www.youtube.com/watch?v=3UQDTZcpsDE

;)

בכל מקרה - כבל ב20 שקל מול 50 שקל, אולי עוד איכשהו (בכל זאת החומרים עולים קצת כסף וכבל בשקל פשוט עלול להיות חלש, ולהיקרע/לא לעבור בדיקות איכות מינימאליות).

אבל לא תשכנע אותי בחיים לשלם יותר מ-50 שקל על כבל דיגיטלי.

בשונה מכבלי רמקולים (ששם עוד אפשר להתווכח אם יש משמעות לאיכות הכבל על איכות הסאונד, כי המידע מסיים את דרכו בצורה אנלוגית בצורה של תנועה פיזית של רמקול) האות הויזואלי משודר ממקור דיגיטלי (DVD/מחשב), עובר אנלוגית בכבל, ומומר חזרה לדיגיטלי לצורך יצירת תמונה שמחשב מרכיב (והוא יודע לפצות על חלקיקי מידע חסרים אפילו אם יש כמה כאלה).

בזמנו ממש חפרתי על הנושא, ובכל מקום הגיעו כמעט תמיד למסקנה שאין משמעות לכבל HDMI יוקרתי.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לגבי ה HTPC ממליץ לבדוק את INTEL NUC עם אפשרות להתקין מאוחרי הטלוויזה ב VESA, מחשב חזק לכל דבר וקטן שלא רואים אותו כלל.

http://www.pcworld.com/article/2054665/intel-nuc-kit-d54250wyk-review-this-tiny-pc-punches-high-above-its-weight-class.html

במה ה NUC עדיף על השניים שציינתי ?

יש לי 2 מטרות עיקריות

1.סטרימינג מדי פעם מהמחשב הביתי של תכני HD +3D

2.צפיה אונליין של תכני HD (ערוצים+סרטים\סדרות) ללא הצורך בכתוביות

אתנתק מחברת YES (מקווה שלתמיד), חשוב לי שכל השידורים יעברו חלק עד כמה שניתן ,ללא לאגים .

לצורך תכני HD אני מקים רשת קווית בבית

פורסם

המחשב הביתי מתחיל לקרתע אם מעמיסים בו סרטים ,אני לא חושב על שדרוג המחשב ולכן יש למצוא דרך להעביר סרט (מיד לאחר שמירתו במחשב) אל התקן חיצוני כלשהו שישמש כזכרון נייד.

האם שימוש בהתקן שכזה עלול להוריד את איכות הסרט (תמונה\קול ) בצורה כלשהי ?

על איזה התקן תוכלו להמליץ ?

יצא לראות סרט אחד שהעתקתי לDOK ,איכות השמע לא היתה טובה מספיק . התמונה היתה מעולה

• תוכן חדש...