Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ביואיק לה סייבר 2002 אני משתמש בנוזל קירור אדום ואני רואה שלאט לאט הנוזל נעלם, הסבירו לי שהמים לא מתאימים ומתאדים בטמפרטורות הגבוהות של המנוע (יש לציין שהמנוע לא מתחמם יתר על המידה ונשאר בגדר הנורמל).

אבל הנוזל ממשיך להעלם

האם יש נוזל קירור שעמיד בטמפרטורות גבוהות במיוחד? ומה תהיה ההשפעה שלו על המנוע והמשאבת מים?

תודה.

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

יש להשתמש בנוזל קירור המומלץ ע"י יצרן רכבך ("מים אדומים" - לא אומר כלום על זה זולת הצבע).

נוזל קירור אינו אמור להעלם. כנראה ישנה נזילה (רוב הסיכויים, או שהמנוע "שורף" אותם).

האם נשללה נזילת מים ?

האם היו למנוע טראומות של התחממות בעברו ? (כמה ק"מ)

alfa 156 2.5.

פורסם

הנוזל נעלם כי יש לך דליפה ממקום כלשהו.

הלחץ שנוצר במערכת מאפשר למים לעבוד בטמפרטורות גבוהות בלי לשנות צורת צבירה לאדים.

תבדוק מה סוג הנוזל שמתאים לרכב שלך (אדום או ירוק) - ושים רק אותו

פורסם

אין נזילות וגם אין לו היסטוריה של התחממות.

הוא עשה 191000 ק"מ

האם יכול להיות מעבר של נוזל בתוך המנוע? וזה גורם לשריפתו?

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם

המנוע מייצר חום של מאות מעלות, הנוזל מפזר את החום לרדיאטור, בכל מקרה הוא אמור לעבוד בטמפרטורות גבוהות בין אם הוא ירוק או אדום או סתם מי ברז.

הלחץ הגבוה במערכת הקירור מאפשר לו להשאר בצורת נוזל ולא להתאייד וליצור קיטור.

אני חוזר - יש לך דליפה במערכת ממנה בורח נוזל. אין יותר מידי אפשרויות כאן.

תתחיל מהקל - תבדוק את פקק הרדיאטור תוודא שהגומיות גמישות ובמצב מושלם ושאין סדקים. אם יש חדש תחליף אותו לחדש ואיכותי.

דרך אגב, הנוזל נעלם מהרדיאטור או ממיכל העודפים ?

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...