Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

עונת הקיץ אוטוטו מגיעה (אם לא נחשיב את השרב שיגיע מחר) ואני תקוע עם שתי בעיות במזגנים:

1. מזגן תדיראן בן 4 שנים לא מקרר (יוצא רק אויר) - אני מניח שיש בעיה עם הגז, כלומר צריך למלא גז. השאלה היא, האם והיכן ישנה דליפה?
  2. מזגן תדיראן בן 4 שנים (בחדר אחר) לא מקרר טוב (יוצא אויר קר, אך עדיין החדר חם) - אני די בטוח שהגודל של המזגן מתאים לגודל החדר. התופעה נכונה גם בגבי חימום החדר. השאלה היא, איך ניתן לפתור זאת?

אם ניתן לפתור את הבעיות או את חלקן בצורה עצמאית, אשמח לשמוע על כך.

אם מישהו ממליץ על טכנאי מזגנים אמין (וגם זול), אשמח לשמוע עליו.

תודה מהמזיע מראש,

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ארז - 050-563-7990

מניסיון טוב לפני 3 שנים.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

1.היחידה החיצונית נכנסת לפעולה בכלל?

2.פילטר בדקת? אולי סתום באבק...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה לכל מי שענה.

גבי, הפילטרים נקיים (אני דואג לנקות אותם לפי הספר). המוזר הוא שהמזגן שלא מוציא קירור היה בקושי בשימוש...

אני אעדכן בהמשך לגבי היחידה החיצונית.

פורסם
1.היחידה החיצונית נכנסת לפעולה בכלל?

2.פילטר בדקת? אולי סתום באבק...

לגבי היחידות החיצוניות: היחידה החיצונית של המזגן שלא מוציא אויר קר התחילה לעבוד אך לאחר מספר דקות הפסיקה לעבוד, לעומת היחידה השניה שהמשיכה לעבוד.

פורסם

כמו שאומרים כשמגיעים למוסך, הבעיה נעלמת.

כך קרה לי עם המזגנים: הזמנתי את

שוקי פרידמן (תודה אושרי) והמזגנים עבדו כמו גדולים, דווקא המזגן שקירר היה חסר לו גז. לך תבין...

בכל אופן, אני יכול להמליץ על שוקי פרידמן - קירור פרידמן, בחור מקצועי, איכותי והגון.

• תוכן חדש...