Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

שבוע שעבר הרכב יצא מצבע כללי חדש....

אתמול הייתי באוטוסטור ועשיתי קניות (לא היה לי כלום בבית)

96x9o0.jpg

שטפתי את האוטו בשיטת שני דליים בפעם הראשונה,

שמתי שפריץ באורך של 3-4 שניות של סבון לשטיפה לדלי (מהסבון של CG הצהוב השומני, כמובן ניערתי טוב לפניי) (אין לי מושג כמה צריך לשים בדלי?)

שמתי רשת מתחת לדלי המים ללא הסבון שהלכלוך יתפס למטה.

שטפתי בעדינות עם הכפפה של מגוור'יס

לא הייתה לי מטלית לייבוש אז השתמשתי במטלית התכלת שקניתי מאוטסטור היא הייתה נראית לי הכי עדינה ולא גררתי אותה ולחצתי על האוטו הייתי מאוד עדין.

אחר כך עם המטלית הצהובה עם הקצוות השחורים עשיתי את החלונות

ובסוף מרחתי אוטם עם האפליקטור ולאחר 20 דקות ניגבתי אותו עם המטלית הצהובה הדקה הגדולה יותר.

לבסוף כבר החשיך ובאתי עם פרוג'קטור חזק על האוטו וראיתי קצת סימני שריטות עדינות כאלה מעגליות על האוטו על המכסה מנוע, למה לעזאזל זה קרה אם עשיתי הכול לפי הספר ובעדינות כה רבה?

התבאסתי :cry:

כיוון שנגמרו לאוטוסטור כל המגבות ייבוש אני מזמין עכשיו יחד עם כמה חברים מגבת UBER לפי המלצת הפורום מהאתר .i4detailing

רציתי לדעת אם יש עוד משהו שכדאי להזמין (מגבת כלשהי, חומר אחר מיוחד שאני חייב שיהיה לי במלאי, חומר ייעודי לג'אנטים שאתם ממליצים עליו, ואם יש באתר הזה גם כיסוי לרכב איכותי אני מחפש כיסוי ולא יודע איפה לקנות את ה BEST?)

תודה וסליחה על החפירה!

אגב היום בבוקר הזמנתי מהקוריאני עוד מגבות

1-

http://www.ebay.com/itm/321138742070?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

2-

http://www.ebay.com/itm/320472159713?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

סתם ככה שיהיה...

לא מעוניין להתפרע עכשיו יותר מדי סתם, רק מה שאין לי וחייב. 8)

אגב לאחר הכול שטפתי כל מגבת ואת האפליקטור בדלי עם מים ונוזל כביסה. כל מגבת שטפתי בנפרד עם מים חדשים וסחטתי עד שהמים יצאו נקיים.

אני חושב שהמרקם של המגבות קצת נפגע, אולי צריך לשים גם מרכך?

קראתי כל כך הרבה וכל אחד אומר משהו אחר.. עם מרכך בלי מרכך, ביד, במכונת כביסה, אחריי כל שטיפה, אחריי 3-4 שטיפות.. אני מבולבל מכם לגמריי ! אשמח לסדר אחת ולתמיד.

עריכה אחרונה על ידי FaragMan
פורסם

טוב ההזמנה יצאה לדרך עם 4 מגבות UBER 40X70 :)

עכשיו שאלה נוספת,

אתמול עשיתי בפעם הראשונה שטיפה לרכב לפי הספר ויישמתי עליו אוטם. לאחר האוטם חיכיתי כ 20-30 דקות ולאחר מכן ניגבתי את הרכב עם מיקרופייבר יבשה וחדשה למהדרין. האוטו יצא חלק ומעט שמנוני ונעים למגע. עכשיו אני בא לאוטו ונוגע בו והכול מחוספס, האבק שבאובך\באוויר נדבק לאוטו, אבל ממש נדבק לא סתם התיישב. נראה כיאילו האוטם ייצר שכבה דביקה על הרכב שכל הזבל'ה עכשיו נדבק עליה. מה עושים עכשיו? או \ מה עשיתי לא בסדר? :conf:

פורסם

מניח שהשתמשת ב-PL כהגנה, החומר הזה ידוע כמושך אבק.

תוך שתיים שלוש שטיפות זה "יסתדר" ותקבל ממנו אחלה sheeting והרבה פחות משיכה של אבק.

חוץ מזה, יש אובך כרגע, אין מה לעשות.

לגבי השריטות המעגליות שתיראת, יש לי הרגשה שהם היו שם לפני היישום של החומר ולפני השטיפה, תקן אותי אם טועה.

איך לכבס מגבות - 30-40 מעלות, נוזל כביסה non bio, או נוזל כביסה טקסטיל (הלבן הפשוט והישן).

על סל"ד נמוך, ייבוש אך ורק בצל, שיקח כמה זמן שיקח.

לגבי החזרה של הרכות למיקרופייברים, תוסיף פעם בכמה שטיפות בערך 30-40 מ"ל של חומץ לבן/סינטטי, זה יעשה את שלו.

"יאללה בירי".

פורסם

נתתי לו בערך שבועיים..לפני שבועיים בערך נצבע ואז עוד שבוע רק הרכבתי את הכול ושבוע שעבר יצא מהמוסך..יום שבת נסעתי לצפון אז כל האוטו היה מטונף ובערך 1,000,000 יתושים מתים על כל חלק בחזית הרכב (טמבון,גריל,מראות,חלון).. לא יכולתי לחכות עוד ולתת ללכלוך להשאר עוד יום אחד על האוטו.

אתה חושב שקרה נזק בלתי הפיך או שבשטיפה הבאה יום שישי הכול יהיה בסדר?

פורסם

מגבת UBER יקרה ועושה עבודה לא רעה, בעדינות איתה, תשמור עליה ותכבס לפי החוקים של צ'יפופו והיא תחזיק זמן רב.

הכובע על הראש גם מ I4DETAILING? :lol:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

sharki, התמונה עם הכובע צורפה לפני שהוא ביצע את ההזמנה. אתה לא עוקב.

בקשר למגבות, בלי מרכך! אחרי שהן יבשות אני שמה אותן במייבש ל10-15 דקות על חום נמוך, הן יוצאות ממש רכות ונעימות. לא יודעת אם זה 100% בטוח. אז אל תנסה את זה בבית, לפחות עד שעוד מישהו יאשר את זה :)

אני לא מבינה למה הזמנת את המגבות ייבוש (וואפל) של הקוריאני אם הזמנת כבר את הUBER?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שאלתי היא כזאת , איפה עשית את הצביעה של הרכב? וגם כמה עלות הצביעה ואם תוכל לעלות תמונה נשמח מאוד.

פורסם

צבעתי את הרכב במוסך "איילת השחר" בראשון לציון,

כמה עלה זה ממש לא משנה כיוון שכל רכב זה משהו אחר והיה לי הסדר שונה.

לא יודע למה הזמנתי גם את הוופל וגם מגבת UBER.. אם אני יראה שה UBER באמת טובה ולא יהיה לי שימוש בוופל אני מאמין שאחים שלי ישמחו להשתמש בה.. (כי ב UBER רק אני אשתמש :lol:)

106dnvl.jpg

פורסם

citrus-השמפו הצהוב איתו אתה עובד הוא שמפו איכותי ובעל ריכוז גבוה מאד,כמות של פקק/פקק וחצי תהייה מספיקה לדלי מים של נוזל שטיפה . "שפריץ" של 4 שניות זה יותר מהדרוש כדי לבצע את העבודה..

10-15 דקות במכונת הייבוש (לא על חום גבוהה מידי) יעשו פלאים לרכות של מגבת המיקרופייבר שלך וכאמור בלי מרכך כביסה .

הרכב שלך הוא ה BMW או החיפושית? שתיהן יפות מאד !

שלומי.

פורסם

FaragMan, מגבת הוואפל תהיה מושלמת לניקוי של חלונות, שמור אותה לצורך כך.

בצמוד לשימוש עם אובר ממליץ לך לקנות עוד מגבת של 40x40 שתייעד רק לניגוב סופי/qd.

"יאללה בירי".

פורסם

FaragMan, מגבת הוואפל תהיה מושלמת לניקוי של חלונות, שמור אותה לצורך כך.

בצמוד לשימוש עם אובר ממליץ לך לקנות עוד מגבת של 40x40 שתייעד רק לניגוב סופי/qd.

מהקוריאני יגיעו לי 2 מגבות וואפל. אחת לחלונות ואחת ל QD יהיה טוב?

• תוכן חדש...