Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שההונדה האצ'בק האהובה שלי עם ה130000 קמ הוכרזה כטוטאלוס ללא אפשרות קנייה ( נא לא להתייחס למדבקה המכוערת של הטייפ R , רגע של שטות ) .

uploadfromtaptalk1392930782372.jpguploadfromtaptalk1392930804334.jpguploadfromtaptalk1392930827139.jpg

החלטתי להתחדש בהונדה סיויק לבנה שנת 2000 , 157000 קמ .

הכנסתי אותה ישר לפחחות צבע כללית וטיפול במוסך ( פילטר אוויר , ברקסים , בוקסות , פילטר דלק , ניקוי סערפת וכו ) .

סהכ אני מרוצה מהעבודה יש כמה פאקים שפשופים קטנים שכנראה נוצרו מהטיפול במוסך לאחר הצבע כמובן שהם לא ישארו וצבע שנשאר על הפלסטיקה שנסדר כאשר נוכל לעשות פוליש עוד שבועיים בערך ויאללה DIY מתחיל :)

uploadfromtaptalk1392930851156.jpguploadfromtaptalk1392930861309.jpg

מה בתפריט :

פנסים שחורים DIY

איתותים שקופים בצד ( הוזמן מאיביי)

גריל + ליפים לטמבונים (הוזמן מאייבי )

ליפ ספויילר לפגש

חלונות שחורים אחוריים + מגיני רוח

שטיחים חדשים + כיסויים למושבים

החלפת הריפוד בדלתות ומשענת יד לשחור או לבן .

צביעת הפסים מתחת לחלון בשחור ( המחלה של ההונדות )

חיישני רוורס למילוי החורים הקיימים

סמלים אדומים קדימה ואחורה

סופית כרום עדינה מאוד לאגזוז

מדבקת vinyl אדומה לכיסוי הamber בפנסים האחוריים ( פנסים אמריקאים יקרים בטירוף ו אני חושב שמדבקה תעשה את העבודה ) .

הוספת פנסי ערפל לטמבון הקידמי .

צביעת הג'אנטים בלבן עם פלסטידיפ ( לא סגור על זה עדיין ) .

הצעות נוספות , חוות דעת , ביקורות בונות התקבלו בברכה :)

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע מעניין,תעדכן בתהליך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קודם כל תתחדש, האוטו נראה מצוין.

כמה הערות:

ממליץ לך להחליף ג'אנט, לי אישית הוא נראה לא מתאים. ממליץ לך ללכת על ג'אנט בעל גוון כהה(לפחות מהרכב עצמו).

וותר על הסמלים.

אל תקנה פנסי ערפל צהובים.

אל תרפד את פנים הרכב בלבן. זה נראה מצועצע. גוון כהה ישמור על ניגודיות יפה בין הפנים לחוץ.

מחכה לDIY שלך עם פירוט מלא.

בהצלחה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

תודה רבה

דני בקשר לג'אנט בהזדמנות :) זה מה שהגיע עם הרכב .

בקשר ללבן בפנים הרכב אתה צודק לחלוטין , פנסי הערפל יהיו שקופים ולא צהובים, הצהובים מזעזעים מבחינתי . בגדול זה הכיוון לפרונט כרגע uploadfromtaptalk1392933557263.jpg

וכמובן שאני אעדכן כל תהליך כולל תמונות והסברים :)

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם (נערך)

תתחדש אני מת על ההונדה הזאת במודלים האלה, כל הכבוד שלקחתה את כל הרכב לפחחות וצבע זה משהו שגם אני חשבתי עליו בעבר שרציתי לקנות הונדה סיויק לבנה 99-00 זה רכב של כייף והרבה תוספות, הייתי ממליץ לך להוסיף תוספות בטעם, סמלים אדומים לא הכי יתאימו להונדה הזאת חפש אולי שחורים אם כבר, לך על צבע שחור לבן, השחרה תבוא טוב, מאחורה אתה יכול לשים וילון של הונדה.

אהבתי את התוספות שרשמתה גם אני פחות או יותר אותו ראש רק שים לב לא להוסיף דברים שיכערו את הרכב, למרות שהכל עניין של טעם, ותתחדש אחלה אוטו, חבל שהפלסטיקה שלו לא משהו אבל אין מה לעשות.

חבל שלא התקנתה חיישני רברס ליפני הצביע ככה הם היו יוצאים בול בצבע של הרכב ובכלל לא היו רואים אותם.

באסה שאין לה גג אה?

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

תודה, הסמלים האדומים נועדו לשבור את כל הקטע של השחור לבן.

בקשר לוילון כנראה יהיה שחור חלק אני לא מת על יותר מידי סמלים .

אם הייתי צובע את החיישנים כנראה שהם לא היו מתפקדים בצורה טובה להוסיף על החיישן שכבת צבע עבה נראה לי שזה לא טוב לחיישן .

בקשר לגג בחיים צריך להתפשר למצוא הונדה סיויק שנת 2000 במצבה עם גג היה דיי קשה

פורסם

פחות או יותר יש לי את אותה סיוויק.

אני כבר עברתי את כל התהליך של השיפוץ הקוסמטי ויישור הקו המכני.

ממליץ לך להשיאר בקווים מקוריים.

ליפים לטמבונים לטעמי יקנו לרכב מראה מצועצע, בייחוד עם ג'אנטים במידה המקורית (14),

ממליץ מראש לא להיכנס לכל עניין הליפים פרט לליפ ספויילר.

לגבי ריפוד, אם מצב הריפוד מבפנים הוא טוב ממליץ לך לנסות לחדש את הריפוד מבפנים ובכך לסיים את העניין,

עדיף שהריפוד בדלתות יהיה בקו ישר יחד עם ריפוד המושבים ותאמין לי- אין על המקור.

לגבי פנסי הערפל- נשמע מעולה! הלוואי והייתי יכול להתקין לרכב שלי, אבל המחירים והתהליך באיביי קצת מונעים ממני את זה

אבל אולי תגיע ה''ג'ננה'' וכן אשים גם אצלי.

אם אין לך שטיחים מקוריים בסיוויק תנסה למצוא משהו בגוון דומה לשל המושבים.

לגבי הג'אנטים- אני חיפשתי את המקוריים והייתי עקשן בעניין הזה, שום ג'אנט לא עניין אותי עד שמצאתי את מבוקשי,

ממליץ לך לנסות למצוא את הג'אנטים המקוריים.

סופית לאגזוז- מומלץ, כנראה אעשה משהו גם לשלי, השחרת חלונות שלא יהיה כהה מדי, הכי עדין הכי יפה.

אתה מוזמן לצפות בתמונות של הסיוויק שלי בשרשורים שפחתי ולקבל השארה, אשמח לעזור בכל שאלה או תהייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518779-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%A4-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7-1999

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?513149-%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%93%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%95%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%AA-%D7%9E%D7%92%D7%A0%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%97

שלומי.

פורסם (נערך)
תודה, הסמלים האדומים נועדו לשבור את כל הקטע של השחור לבן.

בקשר לוילון כנראה יהיה שחור חלק אני לא מת על יותר מידי סמלים .

אם הייתי צובע את החיישנים כנראה שהם לא היו מתפקדים בצורה טובה להוסיף על החיישן שכבת צבע עבה נראה לי שזה לא טוב לחיישן .

בקשר לגג בחיים צריך להתפשר למצוא הונדה סיויק שנת 2000 במצבה עם גג היה דיי קשה

גם אני חשבתי על סמלים אדומים לרכב שלי, לא יודע אם לאוטו שלך זה הכי יתאים כי אין דגם דומה לו שמגיע ככה במקור.

אני צבעתי פגוש אחורי על החיישני רוורס, לא קרה להם כלום, גם אני חשבתי אולי יקרה להם משהו, הצבעי אמר לי שהם כל הזמן צובעים על החיישנים ולא קורה כלום, ככה גם אצלי לא קרה כלום.

בקשר לגג, לא חייב להתפשר, בטח שמדובר בענייני רכבים, הסיבה שאין הונדה 99-00 לבנה עם גג עכשיו, היא בגלל שלא התפשרתי והמשכתי לחפש אחת כזאת עם גג, למזלי נפלה לי הזדמנות כבר לקנות הונדה סיויק 2007 לבנה עם גג אז דילגתי על שני דמים מההונדה שהייתה לי (97) והלכתי על הדגם החדש יותר.

רכב זה לא לקנות מה שיש, זה או לחכות למציאה שתבוא, או שאתה נכנע ומתפשר על מה שיש.

אבל שטויות כניראה שרק לי יש את הקטע של הגג, אני בטוח שזה פחות מפריע לך, יש לך אחלה רכב תתחיל לפנק אותו.

פורסם

היי שלומי , ראיתי את ההונדה שלך וכפי שציינתי בפוסט יפייפיה :) אני לא מעוניין לשמור על הרכב בצורה המקורית אלא שיהיו קווים שמזכירים אותו.

אני לא חושב שהליפים יגרמו לו להיות מצועצע לפי דעתי זה רק מוסיף .

בקשר לריפוד בפנים אני אישית שונא את הריפודים של ההונדה ויעשה הכל כדי להסתיר אותם הם פשוט מכוערים לפי דעתי למרות שמצב הריפוד מעולה.

פנסי הערפל בדקתי מאיביי ולא כולל מיסים הם עולים 360 שח הרכבה עצמאית והפרוייקט יצא לדרך , לצערי גם לי כרגע זאת הוצאה לכן זה רשום אחרון ;)

כנל ג'אנטים אחרים יגיעו עם הזמן לא יודע עם המקוריים אבל בטוח כאלו שיתאימו יותר לרכב .

ואוהד נכון :) ?

יכול להיות שהם עבדו אבל לפי דעתי זה בטוח פוגע בחיישן אני אריץ חיפוש ואבדוק .

אומנם אין רכב שמגיע ככה במקור עם הסמלים האדומים אבל לפי דעתי זה מוסיף .

וכמובן שיש הונדה לבנה עם גג אבל למצוא אחת במחיר סביר עם 157000 קמ מאד קשה , וכן זה לא כלכך מפריע לי .

פורסם (נערך)

כן אוהד זה שמי P::: שמע אתה יכול להשתולל בתוספות ברכב הזה, וכמעט כל תוספת תבוא בטוב ותגרום לו להראות פצצה, אני ואתה אותו ראש, גם אני לא אוהב להשאיר את האוטו מקורי כל כך, כי הוא דיי מיושן, ותוספות עושות אותו פצצה, אז זה כבר טוב שצבעת לו את הפסי קישוט והידיות בלבן..

אתה יכול להוסיף לו ערפלים, ליפ קידמי, אנגלייז, בקליות לד, חלונות שחורים, מגני רוח, סופית לאגזוז גריל, ועוד..

זאת ההונדה שהייתי לי 97

48392921.jpg

67606482.jpg

והינה כמה תמונות לרעיונות

ex_12copy.jpg

fl-civ99oe-sm-c.jpg

honda_civic_1999_tuning_rear_lamp_MyModifiedCar.com_.jpg

פורסם

תודה רבה

כמו שרשמתי אומנם הבקליות האחוריות והאנג'יל אייז יפים מאד אבל להחליף אותם זה המון כסף שאני לא מעוניין להשקיע , בקשר לפני ערפל על אלו דיברתי הכיוון הולך לרכב חלק נקי לבן עם פנסים שחורים ובקליות אדומות מאחורה וסמלים אדומים , נכון שהרכב הזה יש לו פוטנציאל אבל הנה דוגמא איך אפשר לכער אותו עם תוספות

uploadfromtaptalk1392999332431.jpg

אני חושב שכל מה שמעבר וגורם לרכב לאבד את הקווים המקורים שלו ולא רק ברכב הזה כל רכב פשוט מכער אותו וגורם לו להרגיע לא קשור , יש רק רכב אחד שמתאים לו וזה Toyota Supra האגדית .

• תוכן חדש...