Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב,

כבר הרבה זמן שאני מפנטז על הסט הזה של רוקפורד (הסט הכי טוב שלהם).

מידי פעם אני מתפשפש באיביי לראות אם יש עדכונים לגבי המחירים של הסט הזה.

היום בבוקר לפתע ראיתי שמוצע סט משומש והמחיר שלו עמד על 650 ש"ח, ונשארו 35 דקות לסיום המרכז.

לא יכלתי להתאפק, נשארתי ליד המסך וחיכיתי עד שנשארה דקה אחת לסיום.

לבסוף הצעתי ביד מקסימלי של עד 1400 ש"ח.

להפתעתי הרבה זכיתי במרכז המחיר של 1100 ש"ח, כנראה שאין הרבה ביקוש לסט הזה והוא לא כל כך מוכר.

http://www.ebay.com/itm/181308354490

העניין הוא כזה, עדיין לא שילמתי על המוצר, יצרתי קשר עם המוכר לשאול מה עבר על הסט.

הוא טוען שבבעלותו חנות למוצרי אודיו בניו זילנד, והסט היה בתצוגה בערך כשנה.

הסט חובר עם הקרוס שלו וקיבל 100 RMS לכל צד בתצוגה.

הוא טוען שהסט נמצא במצב מצויין - כחדש.

אין לי מושג מה עובר על סטים שנמצאים בתצוגה, אשמח לשמוע ממי שמכיר\ראה\יודע מה עובר על הסטים הללו במהלך התצוגה ואיך נהוג להתייחס אליהם.

כמובן שאם יש למישהו ניסיון עם הסט הזה אני יותר מאשמח לשמוע חוות דעת, אם בכלל קיים אחד כזה בארצנו.

או אם יש לכם מה להגיד בנושא..

תודה לעוזרים.

פורסם (נערך)

360 דולר אוסטרלי לא כולל משלוח אני מעריך עוד 60 דולר אוסטרלי זה מגלם מחיר סופי אחרי מיסים של בערך 1750 שח

זה מחיר טוב עבור סט שכזה מתצוגה ,כמובן שכאשר אתה קונה ציוד משומש אין לדעת מה מצבו בפועל

אבל אם מצבו אכן כפי שהמוכר מציין "כחדש" ,זה בהחלט מחיר טוב.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

אם כך המחיר המגולם לאחר מיסים הוא 1500 שח ,מחיר נהדר עבור סט שכזה.

יש לי ניסיון עם כל הסטים של רופורד עד ה-T2 ,כאשר ה-T2 הוא היחיד שלטעמי נימכר באזור 2000 שח

ולדעתי הוא סט טוב מאוד לתקציב, מעל הסט הנל ישנו את ה-T3 ומעליו את ה-T5 הגבוהה ביותר שהוא אמור להיות סט SQ ברמה גבוהה

הוא מורכב ברמת בניה שמזכירה סטים ברמה הגבוהה ביותר ,אם הוא אכן במצב תקין לחלוטין לדעתי ביצעתה רכישה טובה.

פורסם

תודה על החוו"ד, נראה לי שאני אלך על הסט הזה.

ד"א הסיבה שבגללה הסתכלתי על הסט הזה מלכתחילה היא בגלל שברשותי T2 כיום, ואני ממש מרוצה ממנו.

הוא מוגבר על T600-4 שזה גם מה שיגביר את ה T5, כנראה בגישור..

פורסם

לא הייתי קונה רמקולים מתצוגה , לא לרכב לא בייתי ולא שום דבר , לפחות מנסיון אישי אני רואה מה עובר פה בארץ לא יודע מה הולך בחו"ל אנשים נוגעים אנשים נכנסים מפילים לוחצים לך תדע , מילא מגבר או משהו שגם זה לא בטוח הייתי אישית קונה אבל כשזה רמקולים והרבה יותר קל להרוס בכלל לא הייתי מתקרב

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אם והיה מדובר על רכישה של הרמקולים מהארץ אכן הייתי מאוד נזהר, במיוחד במקומות כמו אוטו דיפו.. והייתי הולך לראות אותם לפני כמובן.. מהסיבה שאנחנו הישראלים אוהבים למשש את הדברים לפני שאנחנו קונים אותם.

דרך אגב, הטבע הזה של הישראלים מוכר בעולם, ולא פעם שנכנסתי לחנויות בחו"ל ראיתי שלטים "נא לא לגעת"

אני נוטה להאמין שהדברים קצת שונים בחו"ל והם מתייחסים אחרת לציוד.

בכל אופן, לשלם סכום כזה על רמקולים שמתומחרים בארץ ב 6-7K או 4-5K באיביי כחדשים - אני מוכן לקחת את הסיכון.

מה גם שיש לי ניסיון דיי טוב עם מוצרים פגומים שמקבלים מאיביי, אין פה משחקים.. קיבלת מוצר לא כפי שמתואר או משהו חסר - אתה מקבל את הכסף בחזרה ולעיתים גם המוצר נשאר אצלך לבסוף.

• תוכן חדש...