Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

זקוק להמלצה/הכוונה לחברת השכרת רכבים (רכב בסיסי) זולה ובסיסית לתקופת השכרה של חודש.

רכב בסיסי ופשוט לזוג.

אפשרי לדעתכם למצוא משהו בעד 1500ש"ח לחודש?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

אני לא מאמין שתסגור השכרה לחודש שלם ב-1,500 ש"ח כולל מע"מ. אולי אם תיקח רכב עם הגבלת קילומטרים חמורה בחברה שיש לה מלאי גדול של רכבים תקועים, אולי.

בכל מקרה, בהשכרות כאלו אין מנוס מביצוע סקר מחירים קצר בין שניים-שלוש חברות שונות. אם אתה מחפש רק את הזול ולא את הטוב, נסה את שלמה סיקסט או את קל-אוטו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היי,

מצאתי בינתיים סוזוקי אלטו ב-1750 עם קילומטרז' ללא הגבלה (באדג'ט).

האם בצורה פרונטלית (סניף) ניתן להשיג מבצעים טובים יותר?

תודה!

פורסם

חשבתי שאמרת שאתה מחפש רכב, לא מכונית צעצוע :)

כמו שכתבתי, מניסיוני רק סקר מחירים יעזור לך להוזיל את ההשכרה. תתקשר ביום ראשון לעוד חברות ותציין את הצעת המחיר שקיבלת. חבל על הזמן והדלק של נסיעה לעוד סניפים של חברות השכרה.

פורסם

באוויס קיבלתי 2200 לרכב רמה אחת מעל + upgrade, כלומר בסוף מקבלים רכב משפחתי. אם הגודל הזה רלבנטי לך בכלל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ממליץ להזהר עם קל אוטו, שכרתי מהם באופן קבוע לשביעות רצוני בדרך כלל, עד שנתקלתי בהתנהלות מבזה.

זו חברה שלא לוקחת אחריות ולא רק שלא מטפלת אלא מתנערת ומאשימה בעת פניה של לקוח. אכתוב בשרשור נפרד חוות דעת אובייקטיבית כמה שניתן גם על מה שכן היה לשביעות רצון. אם תרצה ארחיב בפרטי. ממליץ על אוויס מניסיון

איך מצאת ב 1750 ש"ח לחודש בבאדגט? כולל מע"מ ? נשמע נמוך בצורה קיצונית..ועוד ללא הגבלת קילומטרים..

פורסם

נזדקק לרכב בו יכולו לשבת 2 מבוגרים מאחור.

בדקתי ב-RENTALCARS.COM ... שם מצאתי ב-1750...העניין הוא שכעת אני לא מוצא זאת.

יש מצב שזו הייתה טעות (או בהזנת הנתונים מצידי).

יש מצב שאלך על פיאט פונטו ב-3478ש"ח (לכמעט 40 יום).

קילומטרז' ללא הגבלה.

יש לכם המלצות נקודתיות לרכבים מומלצים בפן צריכת הדלק?

תודה.

פורסם

האתר הזה מיועד לתיירים, לדעתי המחירים שאתה רואה שם הם בלי מע"מ.

אין שום משמעות לשאלה שלך על פיאט פונטו כי אתרי האינטרנט של חברות ההשכרה לא מעודכנים בדגמים הספציפיים שקיימים בצי ההשכרה. באתר שציינת רשום שיש עכשיו להשכרה סובארו B3, זאת כמובן שטות כי כבר לפחות שנתיים שאין B3 בציי ההשכרות. בהשכרות ארוכות נוטים ללכת לכיוון הלקוח ולהבטיח רכב ספציפי, אבל צריך להזמין את זה מראש ולעשות את זה בטלפון, לא דרך האתר.

פורסם

הייתי לוקח את הזול ביותר בשתי הסתייגויות: להימנע ממה שפיק נמנע ממנו, אני מתרשם שהוא בעל ניסיון בעניין. הסתייגות שנייה: לא לשכור רכב בהרץ, לא בארץ ולא בשום מקום.

פורסם

עם רקורד של עשרות השכרות ולהבנתי מתוך דבריך גם קשר עסקי קבוע, קשה לי להתווכח שכן ניסיוני מצומצם בהרבה:

בדרך כלל, כאשר אני שוכר רכב בחו"ל הם מבין היקרים ביותר.

בפעם האחת שהציעו לי לצערי מחיר נוח בחו"ל, הדברים פעלו כך:

לראשונה קיבלתי רכב עם נסועה של כמעט 60000 ק"מ.תמיד, במקרה שלי זה הרבה פחות. רכב אחר הוצע בתןספת תשלום.

כשהגעתי לרכב ראיתי פגיעות רבות וראיתי שאור בקרת אחיזה מנותקת דולק, הפעלתי את הבקרה שנציג חברה לא טרח להדליק. מהפגיעות נאמר לי להתעלם.

לאחר כיומיים כשל המצמד. נאלצתי לחפש זמן רב תחנת השכרה שכן באזור התירותי שטיילתי היו רק תחנות של חברות אחרות.

המתנתי זמן רב להחלפת הרכב ולעבודת ניירת.

כחודש לאחר חזרתי לארץ קיבלתי חיוב של למעלה מ900 יורו ללא הסבר שהגיע בזמן, קיבלתי אח"כ באיטלקית. הם החליטו בטעות שהחזרתי את הרכב בארץ שבה כלל לא שהיתי בנסיעה זו.

פניתי להרץ ישראל , באמצעותה הושכר הרכב. הם הבינו מהר את הטעות אך הכסף הוחזר רק לאחר עשרות שיחות, אי נכונות של נציגים זוטרים ולא מועילים לי להעביר העניין לבכירים יותר, צורך לעבור שלל טלפניות ולספר מחדש העניין כדי להגיע לאנשים הרלוונטיים ומיילים שרובם זכו להתעלמות מוחלטת.

גם דרישת פיצןי נענתה באופן סמלי ולאחר תזכורות.

בתביעה קטנה ניסו להגיע איתי לפשרה מבישה לטעמי, טענו שאין קשר בין הרץ ישראל דרכם הושכר הרכב לבין הבעיות. כ"כ טענו שאני מנסה להתעשר על חשבונם סתרתי את דבריהם באמצעות הצגת פרסום פומבי שלהם לכבוד השופטת ופרטים נוספים.

הפיצוי ניתן לבסוף בדמות תווי שי השווים פחות מערכם הנקוב.

זו החוויה שלי עם הרץ בפעם האחת שהציעו לי מחיר נוח, שמח שאצלך זה אחרת ומקווה שלא תעבור מה שעברתי אני. כאמור, אני לקוח פרטי ללא הטבות אצלם כמוך.

השרות היה רע על כל מאפיניו: הרכב, התחזוקה, הפקידים בחו"ל, הפקידים בארץ. ממה שאני קורא ושומע מאנשים גם בהשכרה בארץ הם אינם מצטיינים.

בכל אופן, אם צצה בעייה, התודעתי לטיב הטיפול. תודה, אבל לא.

• תוכן חדש...