Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל זה הכי קרוב שמצאתי-

יש לי שער חשמלי עם שלט רחוק- רגיל וסטנדרטי. (בית פרטי)

אני מחפש אם קיים מן מתאם סלולרי שיעביר לי את השליטה לסמארטפון ע"י חיוג או אפליקציה.

האם קיים משהו כזה לא יקר?

אפילו באיביי.

תודה.

פורסם

איפב ראית שזה לא דורש סים?

כתוב שזה "ללא חיוב לסים שנמצא בבקר".

זה כי הבקר לא "עונה" לשיחה. הוא רק צריך שהטלפון המתוכנת יצלצל אצלו (שיחה מזוהה).

אלו בדיוק אותם בקרים שהצעתי לך בקישור.

הנה, תראה, אותו צבע :-D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רגע, אז למעשה כל הסיפור זה סים שיזהה את המספר?

למשל הסים של גולן טלקום ב 9 שקלים חודשיים שזרוק לי במגירה יתפוס?

פורסם

יתפוס,גם יתפוס.

גם סים פרה-פייד (ביג טוק ודומיו) שלא עולה לך שקל בשימוש החודשי, יתפוס.

בסה"כ צריך שיהיה מספר טלפון להתקשר אליו.

התכוונתי לעלות הסים עצמו בלבד. (50 ש' ברוב החברות).

שים לב שבהזמנה מחו"ל, אתה צריך לעמוד בתנאים של עד 75$ ושלא יהיה כתוב בתעודת המשלוח שזה מתאם סלולרי (אלא נגיד, רק המילה CONTROLLER בלי GSM)

הבעיה שלבקש מהמוכר שירשום כך, זו עבירה, וזה אסור להציע פה בפורום לשואלים לעבור על החוק.

פורסם

אוקיי אז אל תציע לי...:wink:

אם אתה כבר בקטע של לעזור, אני רואה שאתה מבין קצת בזה,

אתה יכול למצוא לי מתאם לא יקר שיעבוד כמו שצריך ואם אפשר שגם לא יעבור את ה 75$ ?

פורסם

ב-72$.

אם הוא עובד כמו שצריך? לא יודע.

מה שבטוח- הוא עובד בדיוק כמו כל הבקרים הסינים שנמכרים בארץ וברחבי הרשת בכפול כסף.

פורסם

ישנם כמה אפשרויות הרבה יותר זולות ,

הראשונה היא להשתיל את השלט שלך בפנס כלומר לקחת את השלט שלך (במידה והוא 12 V כמו רובם) , לפתוח אותו לגשר את מתג ההפעלה ובמקום סוללה לחבר אותו למינוס ופלוס של נורת האור גבוהה וכך כל פעם שתהבהב עם האורות באצם כאילו לחצת על השלט והשער יפתח (גם קולט ממרחק רב יותר אין צורך בתחזוקה) פועל אצלי מצויין כבר 10 שנים.

הדרך השניה היא: ממסר בלוטוס , ממסר שמופעל ע״י אפליקציה גם פועל אצלי מצויין על האורות בבית 220V , אתה מתקין אותו פעם אחת, מוריד את האפליקציה מחפש אותו בבלוטוס כמובן ממרחק של עד 25 מטר רדיוס והנה לך שליטה על השער מהנייד , חפש בגוגל/איביי Bluetooth relay של חברת lazybone עושה את העבודה מצויין עלות 90₪ חד פעמי

מקווה שעזרתי

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
ישנם כמה אפשרויות הרבה יותר זולות ,

הראשונה היא להשתיל את השלט שלך בפנס כלומר לקחת את השלט שלך (במידה והוא 12 V כמו רובם) , לפתוח אותו לגשר את מתג ההפעלה ובמקום סוללה לחבר אותו למינוס ופלוס של נורת האור גבוהה וכך כל פעם שתהבהב עם האורות באצם כאילו לחצת על השלט והשער יפתח (גם קולט ממרחק רב יותר אין צורך בתחזוקה) פועל אצלי מצויין כבר 10 שנים.

הדרך השניה היא: ממסר בלוטוס , ממסר שמופעל ע״י אפליקציה גם פועל אצלי מצויין על האורות בבית 220V , אתה מתקין אותו פעם אחת, מוריד את האפליקציה מחפש אותו בבלוטוס כמובן ממרחק של עד 25 מטר רדיוס והנה לך שליטה על השער מהנייד , חפש בגוגל/איביי Bluetooth relay של חברת lazybone עושה את העבודה מצויין עלות 90₪ חד פעמי

מקווה שעזרתי

עזרת רק צריך מי שיעשה את זה...

הקטע עם הבלוטוס קצת מעייף כי צריך להגיע לאיזור השער ולהתחבר בכל פעם מחדש.

אבל זה עם הפנס נשמע מדליק אבל יש בעיה אחת- כל פעם שאני ארצה להכנס לחניה אני מהבהב עם האורות- כל אלה שיבוא מולי יחשבו יש שוטר לפניהם...

פורסם (נערך)

לא יחשבו כלום, לחווט שלט לפנס (רק אם זה 12V) זה פיתרון מצויין!

אפשר לכייל את הGSMים האלה שיפעלו לכמה מספרים (כמה נהגים)?

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

כן.

יש לו נוהל שליחת SMS מקודד, שבו אתה "שולח" לו את המספרים שלהם מותר לפתוח את השער. בד"כ כ-20-30 מספרים מורשים.

יש דגמים (לקיבוצים?) שיכולים לזכור עד 2000 מספרים, אבל אז יש לו פרוטוקול תקשורת דרך PC.

בעלי מספרים חסומים לא יוכלו לפתוח את השער (מגיע להם, שישארו בחוץ! :))

• תוכן חדש...