Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמה אפשר להיות אדיוט? הוא שם אלפיה בכיס, הפסיד לקוח שיקח עוד עשרה איתו ולכלך את השם שלו במקום לבצע תיקון כמו שצריך לקבל כסף ולקוח מבסוט.

פורסם

אני סבור כי לפניה בתלונה לאיגוד המוסכים יהיה אפקט "חינוכי" יותר מתביעה בבית דין לתביעות קטנות.

בבית דין לתביעות קטנות דנים רק בנזק הכלכלי הישיר, לא דנים בה באספקטים פליליים של האירוע, ואין לה כמעט משמעות מבחינה צרכנית, אם אין הודאה באשמה של המוסך האמור.

מכיוון שהרכב טופל והתקנה נעלמה לאחר הביקור במוסך, הרי שהדיון יהיה רק לגבי גובה החיוב עבור ניקוי המזרקים.

חובת ההוכחה כי לא בוצע ניקוי מזרקים מוטלת על התובע. להבנתי המוסך דוחה את האשמה לאלתר ואין לתובע הוכחה חותכת כי הטיפול האמור לא בוצע אלא רק סרט ממנו אפשר להסיק כי הטיפול ארך 30-40 דקות בלבד. וכי המוסך עשה שימוש ברכו בעת נסיעת מבחן (אין אפשרות לתבוע נזק ישיר עקב שימוש זה).

נניח שמדובר ב-500-600 ש"ח נזק, ונניח שהוא זוכה בתביעה או שהמוסך מתפשר איתו לאחר קבלת כתב התביעה ("מבלי להודות באשמה, ולפנים משורת הדין", וכו'), במצב זה המוסך לא הפסיד דבר והצדק הצרכני לא נעשה. נשאר רק דיון בפורום של חשד לא מוכח.

פורסם

למר ויטלי

בעניין חשד למוסך "נוכל", המצלמה המותקנת ברכב שלך מצלמת רק כאשר הסוויץ' פתוח והרכב בנסיעה.

קיבלת באתר הרבה עצות טובות ונבונות, מכיוון שלאתר נכנסים רק מומחים.

אלא מה, שבעלי מוסכים מומחים אינם נוהגים לנקות בית מצערת או לבצע כל טיפול אחר כשהסוויץ' פתוח.

מאחר שמסרת את הסרטונים למוסך, ולאחר צפייה בהם התברר כי אכן המצלמה מצלמת רק במצב בו הסוויץ פתוח, הרי ברור שטעית - הוצאת דיבה, כינית את המוסך בשמות, את בעל המוסך בשמות, עובדיו והתנהלותו, וזאת בטרם בדקת כיצד המצלמה ברכב שלך פועלת.

ניצלת את האתר כבמה להשתלחות בבעל המוסך ואף העזת לצרף את החשבונית עם הפרטים המזהים של המוסך שאת דיבתו הוצאת ברבים.

צא ולמד מוסכים רבים מרושתים במצלמות שמצלמות כל הזמן ולא רק כשהסוויץ' פתוח או הרכב מונע.

עצתי לך היא להתנצל ומיידית על הוצאת הדיבה באתר זה וכן בדוק את שעת הכניסה שלך למוסך ושעת התשלום בויזה ותיווכח לדעת כי בסרט הצילום שלך שמסרת לבעלי המוסך נכנסת למוסך ב-07:54 ויצאת מהמוסך ב-12:34 כשבסרט הצילום שלך חסרות כשלוש שעות ואף יותר בהן המצלמה אינה מצלמת.

ויטלי, תתנצל באתר ומיד, גם קיבלת טיפול טוב, גם בעיית הרכב שלך נפתרה, ולאף נותן שירות או בעל מוסך לא מגיע לקוח כפוי טובה שכמוך.

מה לעשות שתמורת עבודת בעלי המוסכים צריך לשלם, ולא ניתן לסחוט אותם באמצעים פסולים.

פורסם

משתמע שיש אצל בעלי המוסך סרט שבו רואים את ביצוע הטיפול. בהסכמת הלקוח, אפשר להראות את הסרט פה ולייסד את המחלוקת.

פורסם

דורון, בהסתמך על הבקיאות שהפגנת בסרט של פות"ש אני מניח שאתה קשור למוסך הנדון ומעורה היטב בפרטי הפרשה. גילוי נאות לא היה מזיק.

מעבר לכך, כיצד אתה מסביר את העובדה שהמזרקים נותרו מאובקים ולא ניכר עליהם שמישהו בכלל נגע בהם?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דורון 1122,

הפורום אינו במה ליישוב סכסוכים ולא מוסד בוררות. אבל מכיוון שבחרת להתייחס לראיות לכאורה ולאמינותן, אני מקווה שתוכל גם להסביר את הסיבה לפער בין תיאור הטיפול שהובטח , קרי פירוק וניקוי אולטרסוני של המזרקים לבין הטיפול שבוצע בפועל. אם אתה מייצג את המוסך האמור כדאי שתתיחס בהזדמנות זו גם לשימוש שנעשה לכאורה ברכב בזמן ביצוע נסיעת מבחן. אגב, פותח השרשור לא ציין את שם המוסך וגם ביקש מאחרים לא לחשוף אותו. עד שלא יוכח כי הוא טפל על המוסך האשמות שוא הוא יוכל להתגונן בפני תביעת דיבה בטענת "אמת דיברתי".

פורסם

מה זה משנה, והתגובה של נציג המוסך למרבה האירוניה רק גורעת,

אם לא היו ספקות כלום לא היה קורה אבל כשנציגי המוסך הועמדו בפני שאלות ועובדות החלו לגמגם ולהציג גרסאות שונות,

אם הייתה מתבצעת עבודה כראוי היה מוסבר ללקוח בדיוק מה נעשה וגם אם יש צורך אז להראות לו במצלמות האבטחה שעבדו על הרכב כשהמצלמה ברכב לא עבדה כדי לאשש חשדות במקום להתנגח, קורה, שני הצדדים יכולים לטעות.

לדעתי: בחרו להשחיל ללקוח והולכים עם האמת שלהם עד הסוף.

פורסם

שלום חברים, לצערי מחוסר זמן אני לא יכול להגיב כרגע בהרחבה, אבל אני מבטיח להגיב לכל השאלטת שנשאלו כאן בימים הקרובים, יש לי הרבה מה להגיב, וזה כולל גם לגברת "דורון" שאיתה דיברתי בטלפון היום, ואני עדיין עומד מאחורי כל מילה שכתבתי/אמרתי. דעתי לא השתנתה כל עוד לא קיבלתי הוכחות מספקות מצד המוסך שאכן נעשה מה ששילמתי עליו.

פורסם

בחיי שהכי הרתיח אותי בסיפור זה שהוא עשה סידורים אישיים עם הרכב..

השרשור מעניין וכן הייתי רוצה לשמוע חדשות ועדכונים עם המקרה, בהצלחה ויטלי!

JL Audio

פורסם
בבית דין לתביעות קטנות דנים רק בנזק הכלכלי הישיר, לא דנים בה באספקטים פליליים של האירוע

אבל במשטרה כן דנים באספקטים הפליליים לכאורה של מקרה שכזה.

לפני שאתה מתחיל לשפוך כסף, אתה יכול לשלוח למוסך מכתב רשום מנוסח היטב (לא סתם הבן דוד של גיסתך הלך ללמוד משפטים), ובו אתה מתאר את השימוש הפרטי שבוצע ברכבך במהלך "בדיקה" , מציין כי סוכם איתך כי יבוצע ניקוי אולטרסוני של מזרקים מפורקים וגם חוייבת עבור פעולה זו שלא בוצעה בפועל, מתריע כי אם לא יושב לך סכום X , אתה תפנה עם הראיות שבידך (אין צורך לפרט מה הן) לגורמים המוסמכים (גם אותם לא צריך לפרט) או לארכאות.

אם המוסך לא יגיב, תמשיך הלאה.

לדעתי, את התשובה למכתב הוא כבר קיבל בביקור השלישי במוסך כשהציג להם את הסרט וכאן בפורום.

פורסם

חזק ואמץ!

כמו שכבר כתבו, עצם השימוש ברכב לסידורים מעיד על האיש...

בשבילי זה היה מספיק.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
חזק ואמץ!

כמו שכבר כתבו, עצם השימוש ברכב לסידורים

quote]

שיטה ידוע.. לנהוג ברכב כמה שיותר אחרי מחיקת התקלה כדי לראות שלא חוזרת שוב אחרת איך אפשר לקחת אלף שקל על מחיקת תקלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...