Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב סקר אמינות, שוב טויוטה במקומות הראשונים. זה כבר כל כך צפוי, שזה כמעט לא שווה שיחה. מה שיותר מעניין זה שככל שהולכים יותר אחורה מגלים יותר ויותר דגמים של טויוטה בראש הטבלה. האם זה בגלל שטויוטה טובה היא כמו יין טוב ולוקח לה זמן להבשיל, או בגלל שהדגמים הנוכחיים של טויוטה כבר לא אמינים כבעבר?

לא פחות מעניין לראות את שלל היצרניות הצרפתיות והאיטלקיות שמככבות באופן קבוע בתחתית הטבלה. עוד רנו ועוד דאצ'יה, פה ושם גם כמה סיטרואן ופיאט. וכמובן הכוכבת הגדולה של הסקר, מפתיעה לרעה - שברולט ספארק. כבר התחלתי לשמוע פה ושם תלונות על אמינותה הקלוקלת של הספארק מכמה אנשים בציי הרכב, כנראה שיש דברים בגו.

%D7%98%D7%91%D7%9C%D7%94-2-3-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D.PNG

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כישלון בסוג של טסט שנתי, שעושים למכוניות בגרמניה אחת לשנה.

לא הבנתי.

המכוניות האמינות הן בעצם מכוניות שעוברות טסט, והמכוניות הלא אמינות הן מכוניות שנכשלות יותר בטסט?

פורסם

לא הגיוני! פיאט ורנו בתחתית סקרי האמינות, פשוט לא הגיוני! :lol::roll:

shocked.jpg

מוזר האמת שיונדאי/קיה לא מופיעות כלל בסקר, אפילו בגרמניה יש נוכחות לא קטנה של התעשייה הקוריאנית.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

מצטער להיות משבית שמחות עבור "אוהבי" פיאט ושות, אך כשלון במבחן רישוי שנתי מעיד בראש ובראשנה על רמת תחזוקת הרכב ולא על אמינותו.

גם דאצ'יה 88' יכולה לעבור טסט "במכה הראשונה" אם תוחזקה כיאות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אכן הסקר הזה מעלה הרבה תהיות...

בהמשך הטבלאות לדוג׳ הופיעה פיאט דובלו באחד המקומות הנמוכים לרכבים בני 4 שנים,

אבל בקטגוריית ה 7 שנים הפיאט דובלו ממוקמת בין הראשונים בטבלת האמינות...

אז מה זה אומר? שככל שהרכב יותר חדש כך הוא פחות אמין?

בקיצור, לא הייתי בונה על מהימנות סטטיסטית בטבלאות הללו...

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

איך מעבר טסט קשור לאמינות? הרכב שלי יכול לבלות 360 יום במוסך עם הרכב, וביום של הטסט לעבור כמו גדול. יש לי רכב אמין?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הייתה לי bx gti שנקנתה בלי טסט. שנתון 1994 נקנתה 2009. יום אחרי הקניה עברה יישור קו במוסך השלושה בחדרה ועוד באותו יום עברה טסט ברישוי חפר תוך כמה דקות. אז מה זה אומר ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

טויוטה מעניינת אתכם? שאפו 911! לא פעם ראשונה שזה קורה.

יחד עם זאת, התוצאות המעניינות בסקרים האלו הן בד"כ בשליש התחתון של הטבלה.

לגבי החלק העליון יותר אני מאוד מפקפק ברמת הדיוק ככזו שאפשר לקבוע מיקומים.

מכוניות שמתנחלות בשליש התחתון פשוט חייבות הסבר. משהו שם באמת פחות טוב...אני מעריך ששם כנראה המכוניות באמת מבטיחות יותר צרות.

אגב, איך הבנתם שזה נבדק בטסט שנתי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הבעיה עם המבחנים האלו זה שהם לא בדיוק מייצגים בארץ.

נניח ניקח סתם רכב אקראי, בארץ רוב הסיכויים למצוא אותו עם היצע מנועים/גירים דל יחסית לזה שניתן למצוא באירופה, וייתכן שהדגם הנמכר בארץ בכלל לא דומה לדגם הנמכר בחו"ל מבחינת שילוב מנוע גיר, שבחו"ל מראה אמינות גבוהה ובארץ לא או ההפך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכפת לך לפרסם לינק לפירסום במקור? גיגלתי TUV והגעתי לרשימה הזו:

המקומות בטבלה לא מסתדרים לי.

חוץ מזה, למרות ששיטת הדירוג השתנתה דווקא כן מעניין להשוות לפירסומים קודמים - הפולו שמובילה השנה הייתה במקום ה-90(!) ב-2012, מצד שני ישנם דגמים שכמעט לא שינו מיקום (מזדה 2,3, טויוטה אוונסיס ופריוס) כנראה שאלה הדגמים שמספר התקלות בהם נמוך באופן אבסולוטי.

• תוכן חדש...