Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי רכשתי את המוצר הבא לצורך ניכוי הריפודים ברכב שלי

קודם כל מה אתם אומרים על המוצר, הוא איכותי? עושה את העבודה מישהו ניסה?

זה מתאים גם לריפוד בד?

איך ממליצים להשתמש בו? לרסס על הריפודים ולעבור עם מטלית מקרופייבר?

2377630.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

מדובר במוצר פשוט,ועובד אם זאת הוא לא מיועד לכתמים קשים.

הציל אותי פעם,משתמש איתו בעיקר לריענון רצפת הרכב.

מאחורי הספריי יש הוראות, ככה שאין לי מה לחדש.

בהצלחה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש לי נסיון רב עם המוצר, הוא עושה עבודה סבירה ולאחר שהשתמשתי ב APC של מגוויירס לחידוש ריפודים בצבע שמנת (תוכל לראות בחתימה פרוייקט), לדעתי עדיף את ה APC גם מכיוון שהוא מנקה טוב יותר וגם הוא משתלם הרבה יותר.

פורסם
יש לי נסיון רב עם המוצר, הוא עושה עבודה סבירה ולאחר שהשתמשתי ב APC של מגוויירס לחידוש ריפודים בצבע שמנת (תוכל לראות בחתימה פרוייקט), לדעתי עדיף את ה APC גם מכיוון שהוא מנקה טוב יותר וגם הוא משתלם הרבה יותר.

יש לי עדיין קבלה ועוד לא השתמשתי במוצר, קניתי מאוטו דיפו יש אפשרות להחזיר אותו ולקנות משהו אחר?

לא ניראה לי שיש אותו באוטו דיפו, אבל אולי אפשר להחליף אותו עם משהו אחר, מה אתם ממליצים לריפודים מחנות אוטו דיפו לפי חוק מותר לי להחליף את המוצר יש לי קבלה ורק אתמול קניתי.

אבל שימוש טוב ונכון עם המוצר הזה לא יניב תוצאות מספקות?

פורסם
לא אמרתי שהוא גרוע, פשוט לדעתי יש מוצרים טובים ממנו :).

באיזה צבע הריפודים אצלך ברכב?.

אני יותר צריך אותו לריפודים בידיות של הדלתות, ובשאר חלקי הריפוד באוטו, אני השתמש בספרי הזה עם שימוש טוב ניראה לי שהוא יניב תוצאות, סכה'ל מדובר בחברה טובה, יש לי גם ספרי שמיועד לצמיגים של החברה הזאת עושה עבודה מצויינת לצמיגים.

פורסם

אם אתה צריך אותו לניקוי פנימי כללי(שטיחים,ריפודים,פלסטיקה),

ממליץ לך על APC של מגוירס, יניב תוצאות טובות יותר והרבה יותר משתלם (80-90 שקל ל-3.78ליטר,אונליין).

בנוגע לספריי צמיגים של STP ,היה לי אותו.

תתקדם לג'ל צמיגים של מגוירס.

אתה מיישם אותו עם פד על הצמיג ולא נוגע בחישוקים כלל.

משאיר מראה חדש ולא רטוב, ולא תופס לכלוך כמו הSTP.

שוב, הרבה יותר משתלם (20-30 ש"ח ל180מ"ל, 50-60ש"ח ל-470מ"ל).

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

ה STP מעולה להסרת כתמים נקודתיים. תרסס על הכתם, תן לחומר להיספג כמה שניות, תעבור על האיזור עם מברשת רכה ובסוף תנגב עם מטלית מיקרופייבר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
אם אתה צריך אותו לניקוי פנימי כללי(שטיחים,ריפודים,פלסטיקה),

ממליץ לך על APC של מגוירס, יניב תוצאות טובות יותר והרבה יותר משתלם (80-90 שקל ל-3.78ליטר,אונליין).

בנוגע לספריי צמיגים של STP ,היה לי אותו.

תתקדם לג'ל צמיגים של מגוירס.

אתה מיישם אותו עם פד על הצמיג ולא נוגע בחישוקים כלל.

משאיר מראה חדש ולא רטוב, ולא תופס לכלוך כמו הSTP.

שוב, הרבה יותר משתלם (20-30 ש"ח ל180מ"ל, 50-60ש"ח ל-470מ"ל).

מדבריו של משה מאוטוסטור,לא מומלץ להשתמש באופן קבוע עם הAPC כיוון שהוא חומר תוקף ואלים,בשימוש ארוך לטווח רחוק הוא יכול לפגוע בריפודים,השימוש בAPC נועד להסרת כתמים בלבד.

אני מחפש משהו שאוכל לרסס אותו לאחר השואב כדי להעניק לבד מראה חדש ככל האפשר,מעניין אם יש דבר כזה..

m7kj.jpg
פורסם
מדבריו של משה מאוטוסטור,לא מומלץ להשתמש באופן קבוע עם הAPC כיוון שהוא חומר תוקף ואלים,בשימוש ארוך לטווח רחוק הוא יכול לפגוע בריפודים,השימוש בAPC נועד להסרת כתמים בלבד.

אני מחפש משהו שאוכל לרסס אותו לאחר השואב כדי להעניק לבד מראה חדש ככל האפשר,מעניין אם יש דבר כזה..

יש.

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-SONAX-interior-Cleaner

אני משתמש בזה ותוצאות טובות.

Scan Speak

פורסם

לא המלצתי לנקות באופן קבוע. זה גם נשמע לי מוזר שמישהו ינקה את כל הפלסטיקה והריפוד על בסיס קבוע(שבוע/חודשי).

לדעתי מנקים פלסטיקה במידת הצורך פעם בעונה או שתיים, מתחזקים עם חומר מגן...

בלי לזלזל במשה או בך חס ושלום,

על האריזה של ה-APC רשום:

• Ideal for reconditioning most interior surfaces

• Active foaming action lifts dirt

• Fabric softeners enhance luxurious results

זה קצת יותר מהסרת כתמים בלבד.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• תוכן חדש...