Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר וולוו S40 2.0 SE ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולוו S40 2.0 SE 182.000km

ערב טוב. היום בערב הנעתי את האוטו וברגע שהעברתי את ידית מP לD הרגשתי מכה די חזקה.

האוטו התחיל לנסוע ממש חלש, כאילו אני מתחיל לנסוע מהילוך שלישי. שמתי לב שאוטו לא מעביר הילוכים :oops: .

הצלחתי להגיע למהירות של 80 קמ''ש ב2.5 טורים. הגעתי הביתה.

לפני כחודשיים הייתי בדיאגנוסטיקה אמרו לי שיש לי בעיה בבורר הילוכים ! יש מצב שזה קשור ?

מה לדעתכם האם כדי לנסוע למוסך של וולוו (לא חייב מורשה) ? או עדיף לנסוע למכון גירים?

האם יש סיכוי לתקלה ממש רצינית שתוביל להחלפת גיר כולו ?

תודה על העזרה...

וולוו S40 2.0 se

2002

פורסם

איזה מוזר.. היום בבוקר אוטו התחיל לנסוע כאילו לא קרה כלום,

הגעתי למכון גירים "אורטוב" רחובות , בבדיקה ראיתי והוא גם הסביר לי שמשחשב של סולינאידים לא יציב מתך 4 סולינאידים (כפי שמופיע במסך כל פעם קופץ אחר), אמר יש מין קצר במערכת, אמר שמעדיף להחליף קודם בורר הילוכים שהוא נמצא מחוץ לגיר.

האם זה נראה לכם בסדר, כי בחור נראה דיי אמין...

וולוו S40 2.0 se

2002

פורסם

מה זה "מעדיף"? ברור שהוא מעדיף להכניס קצת כסף לכיס מבלי להבטיח פתרון.

אני חושב שהוא עובד בשיטת ה"מצליח"...הייתי מנסה אצל מישהו אחר..

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

תודה, אני ראיתי בעיניים את הקוד התקלה של בורר (shift control error) וזה בעצם אותה תקלה שראיתי לפני חודשיים במוסך מורשה של וולוו. מה שמלחיץ אותי באמת, זה האם מקור של התקלה זה באמת רק הבורר, ואיך הבורר יכול לגרום נזק חשמלי שגרם לגיר לעבור למצב חירום ? (עלות החלק 500 ש''ח מפירוק)

חברה תודה על העזרה וסליחה על סקרנות ...

וולוו S40 2.0 se

2002

• תוכן חדש...