Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחפש מגבר


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים אני חדש בפורום ורציתי לשאול שאלה.

איזה מגבר אני צריך בשביל שיחזיק שני רמקולים של 400W זה כל מה שהוא צריך להחזיק לא סאב ולא עוד רמקולים אני מחפש המלצה למגבר טוב ולא יקר

פורסם
בתקציב הזה עדיף שתחפש ציוד משומש בפורום "אודיו מכירה" כאן באתר.

 

מסכים,לא תמצא מגבר חדש שיתן לך הספק כזה ב500 ש"ח

פורסם

הבנתי...יש לי עוד שאלה יש לי מגבר עכשיו שנמצא אצלי כבר תקופה והוא יד שניה של סוני.

הוא פועל לי כבר כמה זמן ופתאום עכשיו יש נורית חיווי ירוקה הכל רגיל וכשהמוזיקה פועלת יש שמע לכמה דקות ואז מפסיק . על פניו הכל נראה בסדר אבל אין מוזיקה וכשאני מחבר את הרמקולים ישירות לרדיו דיסק זה פועל רגיל מה יכולה להיות הבעיה?

×
×
  • תוכן חדש...