Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנק ירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין פה קטצ' אבל יש פיצ'ר מתוחכם וחדשני שתורם להורדה בעלויות התפעול, ומכאן התנאים הטובים:

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=930814

עד כמה טוב זה עובד במציאות אינני יודע, אבל על פניו הטכנולוגיה בשלה ומוכרת בעולם, כך שלא הייתי נרתע ממנה.

פורסם

היה על הבנק הזה תוכנית בחדשות ואמרו שם , שלהעביר את החשבון לבנק הזה זה חיסכון של מאות שקלים בשנה (פחות עמלות וריבית גבוה יותר על חסכונות ) היית מעביר לבנק כזה את כל החסכונות שלך ? דיי מפתה אבל יש בי חשש שאני פשוט לא מכיר ולא שמעתי על הבנק הזה ליפני כל הפרסומות האחרונות .

פורסם

רוב החסכונות שלי אצלם בריביות טובות מאוד.

בעבר הוא לא היה בנק מסחרי ונתן תנאים מצויינים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגבי הגדרת בנק מסחרי קרא כאן תחת "סוגי בנקים".

כאמור, בנק ירושלים קיים לא מהיום. אינני יודע איך נראים ביצועיו הפיננסיים לאורך השנים,

אך על פניו אין מניעה להצטרף. זה לא סתם איזה גימיק חדש או פיקציה עסקית עלומת שם.

• תוכן חדש...