Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

לא מזמו רכשתי מאזדה 323 סאדן. הרכב שנת 2001 במצב מכני מצויון אך מבחינה קוסמטית יש כמה פאקים.

יש כמו סימני מים על כול החלונות ברכב, והם פשוט לא יורדים לא משנה כמה אני ישטוף או ישפשף אשמח להמלצות.

הבעיה השניה קצת יותר רצינית. את הרכב רכשתי מזוג יקיים זקנים שהתבאסו על זה שנישארו להם סימני פתיחה על הדלת. הם כנו צבע לברזל של טמבור ופשוט עשו תיקוני צבע :roll:

ניסיתי להוריד עם פוליש. והוא רק הוריד קצת מהפיגמנט של הטמבור ולא יותר מזה.

אני חושב לנסות טינר\אציטון על קיסם שאוזניים ולהוריד לאט לאט, אני מודע לעניין שזה פוגע בלכה.

אבל אני גם חושב שהצבע הוא שכבה שהיא על הלכה, ואם אני יהיה עדין עם הטינר אני לא יפגע בלכה של הרכב.

חוץ מזה אני רוצה לעשות דיטיילינג לרכב אחרי כול הסאגה עם הצבע. ואני רוצה לקבל מכם המלצות על פוליש ייעודי ווקס.

מעדיף להימנה מהזמנה לחול כי כרגע כול האתרים עמוסים בגלל החגים. עדיף מחנות בתפוצה ארצית (אני מרחובות)

תודה :-o

נ.ב הצבע הוא שמפניה

פורסם

כתמי מים ניתן להוריד עם פלסטלינה.

לא הבנתי למה אתה רוצה להוריד את הצבע ?מה זה יתן לך הרי עם תוריד ישארו לך מקומות שהם לא צבועים בכלל. המלצה שלי היא לקנות צבע יעודי לרכב לפי הקוד +לכה ולצבוע נקודתית על הצבע של טמבור.

מוצרים של מגווירס ניתן לקנות באוטו-דיפו הם באיכות טובה ובמחיר סביר, בהחלט מתאים למתחילים(ולא רק)

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

פלסטלינה לא עוזר.

אני מעדיף שיהיו סימני פתיחה קטנים מאשר צבע בולט לעין ולא אסטתי בעליל. עם פוליש יהיה אפשר טשטש קצת את סימנים. ואזיה חומרים ממולץ לי להישתמש בהם?urunadu9.jpg

פורסם

לגבי החלונות, כמו שנאמר, פלסטלינה אמורה לעזור.

במקרה ולא, נסה מים מעורבבים עם מעט חומץ, רסס על מטלית מיקרופייבר ונקה.

לגבי הצביעה , אני משוכנע שפוליש לא יעזור לטשטש את ההבדלים שבין הצבעים.

זה פשוט בולט/שונה מידי.

אם אתה מתעקש, קנה או הלווה meguires ultimate compound, ויישם ידנית בעזרת פד על האיזורים שבהם תרצה לטפל.

אבל שוב, לי נראה שזה כמו כוסות רוח למת במקרה הזה.

"יאללה בירי".

פורסם

אני ינסה את העניין עם החומץ! תודה

אני יודע שהפוליש לא יוריד את הסימנים.

השאלה היתה איך עדיף להוריד את הצבע. בלי לפגוע בלכה.

ואז עם אילו חומרים לנקות ולהבריק את שאר הרכב

• תוכן חדש...