Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI שנת 1999

rk1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעצה טובה בנוגע לדגם הנ"ל שהוצע לי שבוע שעבר.

מנוע 1800 טורבו, 150 כ"ס. 220K קילומטר. יד ראשונה. ידנית . הטורבו עדיין מקורי.

הרכב סטוק לגמרי, ללא שיפורים או צ'יפ, נראה טוב מבדיקה שעשיתי בעין, פנימית, חיצונית ומנוע (אני לא מומחה אבל יש לי עכשיו גולף 2004, אז יש לי מול מה להשוות).

למה יש לשים לב במיוחד? האם הטורבו קרוב לסוף חייו? מה אורך החיים האמיתי של הטורבו/מנוע? מה מחירו של טורבו חדש k03?

האם ישנם עוד מכלולים (יקרים) שיש לשים לב אליהם?

ובכלל הייתי מעוניין לקבל דגשים לגבי הדגם הנ"ל. כבר לא צעיר אבל אולי שווה קניה.

תודה רבה.

פורסם

מבחינת מנוע, ה 1.8T הוא מנוע אמין מאוד, אבל האוטו עבר 220K ככה שקשה לקבוע האם הוא יחזיק מעמד או לא.

אם הטורבו לא מעשן, זורק שמן, או עושה רעשים זה סימן טוב, אבל שוב בק"מ כזה קשה להגיד כמה זמן נשאר לו.

טורבו מקורי K03 יעלה סביבות 1500-2000

טורבו K03S יעלה 2000-2500

בגדול תבדוק את החשמל, סאנרופ, חלונות, מזגן חימום/קירור.

קלאץ חדש יעלה סביבות 2500.

חשוב לבדוק את האוטו לא רק במכון בדיקה אלא גם במקום שמתמחה במכוניות כאלה, להתחבר למחשב ולראות איזה תקלות הוא מציג.

יש כמה חיישנים יקרים, חיישן MAF יעלה סביבות ה 900, חיישן למדה יעלה 1100.

אם המחיר סביבות 25K, הייתי לוקח.אחלה אוטו פוטנציאל ענק לשיפורים.

בהצלחה.

😈Seat Leon Cupra 280😈

• תוכן חדש...