Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי הכיסוי פלסטיק שעוטף את ידית ההילוכים האוטומטית מזמן התפרק לגמרי והחלטתי שאני משדרג את המצב הנוכחי

ע"י בד עור וקצת ספוג של אופני כושר שמצאתי זרוק ברחוב. בנוסף לכך גם הבורר הילוכים היה חסר חלק מהתריס גומי שמסתיר

את כל מה שמתחת אז על הדרך תיקנתי גם אותו...

החומרים הדרושים:

רצועת עור(במקרה שלי תיק ישן של אשתי)

ספוג כדי לקבל קצת נפח

איזולירבנד שחור

מספריים

דבק מגע

כמובן שאפשר גם לתפור את הכיסוי אבל חיפשתי פתרון מהיר.

להלן התמונות:

photo.jpg

20131119_223616.jpg

20131120_103105.jpg

20131119_224117.jpg

20131121_094505.jpg

היתרון בבד הזה שהוא נצמד יפה וכל מה שצריך זה לגזור מלבן ולהשאיר כמה ס"מ בצדדים, למרוח דבק מגע(גם על הידית הילוכים) ולהדביק בצורה יפה. מומלץ לפני שמורחים דבק לנסות לעטוף את הבד על הידית כדי לקבל מושג איך זה הולך להראות...

20131121_094448.jpg

20131125_180841.jpg

Peugeot 306 XR 1998

Hyundai I30 2008

פורסם

האמת נראה סבבה, לא רע. אפילו יפה מאוד יחסית למצב המקורי!

רק הערה, בתמונה האחרונה שראה שהבד-עור קרוב ונכנס למסילה של ההילוכים.

מה גם שזה לא נראה עור, אלא, דמוי עור, שלא יקרע ויתפורר לחתיכות קטנות מהשחיקה ויגרום לבעיות, מעצורים וכדו'

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם

הרעיון של העיטוף בויניל דמוי עור הוא יפה, הביצוע טעון שיפור (צריך לתפור את השוליים הגזורים או לפחות לעשות קפל מודבק).

הפלסטיקה של ידית ההילוכים ב-306 ממש איומה, לכן גם אי אפשר למצוא בפירוקיות חלקים סבירים.

אני שקלתי לעשות יציקת אפוקסי במקום שכבת הפלסטיק שהתפוררה, אבל טרם התפניתי לכך.

אני מחפש אתר של ייצרן שמוכר חלקי פלסטיקה של צרפתיות, האם מישהו נתקל בספק כזה?

• תוכן חדש...