Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב,

ברשותי מאזדה לאנטיס שנת 2003 והבעיה היא כזאת:

לפני כשבועיים בערך התחיל רעש של חריקה מאיזור רצועת הטיימינג כאשר אני מתניע את הרכב בבוקר (חייב לציין שלא מדובר על השריקה שכולם מכירים ברכבים ישנים כאשר מתניעים אותם בבוקר) הרעש פוחת מיד כאשר הרכב מתחמם ואז הוא נשאר קבוע כל עוד אני לא לוחץ על דוושת הגז בזמן נסיעה לא שומעים כלום רק כאשר אני עוזב את דוושת הגז הרעש חוזר.

מבדיקה במוסך נאמר לי שמדובר ב 80 אחוז במשאבת המים ושהיא בסוף חייה. לא יודע למה אבל הייתה לי הרגשה שלא בטוח שמדובר במשאבת מים.

בכל אופן התיקון נקבע ליום שלישי הקרוב, והנה החלק המעניין : היום בבוקר התנעתי את הרכב וכרגיל אותו רעש אבל פתאום נדלקה נורת המצבר !!! לאחר 5 דקות נסיעה היא כבתה והרכב מתפקד כרגיל (הגה כח , מזגן , אורות).

נסעתי לבחור שהחליף לי מצבר לפני חצי שנה והוא ביצע בדיקה ואמר לי שגם המצבר וגם האלטרנטור תקינים לחלוטין כלומר יש טעינה וטעינה טובה. עכשיו המנורה כבר לא נדלקת אבל השאלה שלי האם נראה לכם שיש קשר בין הדברים??

אולי ישנה רצועה שגורמת לרעש ועכשיו גרמה גם למנורה להידלק או שאין קשר בין הדברים?

אני בטוח שהמוסך ירצה להחליף את משאבת המים קודם כי זה הכי משתלם לו כלכלית.

מה אתם אומרים?

נ.ב - טיפול של החלפת הטיימינג בוצע לפני 30k במוסך מורשה ולא הוחלפה משאבה כי נאמר שהיא תקינה.

הרכב עבר טסט לפני חודש.

הרכב עבר טיפול 15k לפני חודש.

פורסם

אולי הרעש מכיוון רצועת האוויזרים ולא מהטיימינג?

בכל מקרה אם זה מהטיימינג ולא משנה אם זה מהמשאבה או מהמותחן אל תשחק עם זה.

פורסם
שלום רב

ראשית יש לבדוק את הפולי . יכול להיות כי הדמפר על הפולי מחליק וזה כל הסיפור .

תודה רבה.

אני יכול לבדוק זאת לבד?

היום ואתמול בערב הנורה נדלקה עם ההתנעה וכבתה לאחר 15 דקות ולא נדלקה שוב.

אני בטוח שזה קשור למשהו פשוט (לפחות רוצה להאמין) כי גם הרעש משם הוא כבד די חזק (הרעש של החריקה)

ֿבכל אופן מחר אני במוסך נקווה שהם יודעים מה הם עושים.

פורסם

טוב אני אשמח להמצלה על בעל מקצוע אמין שיוכל לאתר ולפתור את הבעיה.

בנוסף במידה ואני צריך לשפץ את האלטרנטור איפה הכי מומלץ?

אני נמצא באיזור נתניה,הרצליה ואם ממש צריך אז אפשר עוד קצת דרומה.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

אפשרות אחת היא לגשת למוסך זיסו, שכתב לך כאן בשרשור. הוא נמצא מעט דרומית לאזור שציינת, בדרום תל אביב.

אפשרות שניה, קרובה יותר, היא לקפוץ אל מוסך י.ארז בנתניה. זה מוסך כללי, טוב ולא יקר, שיוכל לעזור לך למצוא את התקלה ולפתור אותה במחיר סביר.

• תוכן חדש...