Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו שזה יעזור במשהו.

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4451425,00.html

ומה הקשר לוועדת הכלכלה ? עוד קנסות ?

"הדבר הראשון והחשוב, וזאת בשורה שתובא לועדת הכלכלה עוד במושב החורף הזה, הוא רפורמת החקיקה המשמעותית ביותר, שמדברת על החמרת ענישה לאותם עברייני כביש כבדים".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הבעיה היא לא עם ההחמרה, אלא עם ההגדרה.

תבוא גברת חוטובלי, ותסביר קבל עם ועדה למה שמה בשורה אחת נסיעה במהירות מופרזת ביחד עם פגע וברח או נהיגה בשכרות מחד גיסא ומדוע נעדרות מהרשימה אי ציות לרמזור (נסיעה באדום) וסטייה מנתיב, שתי עבירות שאחראיות ביחד על כ-30% מכלל התאונות הקטלניות במדינה.

"הדבר הראשון והחשוב, וזאת בשורה שתובא לועדת הכלכלה עוד במושב החורף הזה, הוא רפורמת החקיקה המשמעותית ביותר, שמדברת על החמרת ענישה לאותם עברייני כביש כבדים", בישרה חוטובלי והוסיפה את העבירות עליהן תופעל החקיקה החדשה: פגע וברח, נהיגה בשכרות ונסיעה במהירות מופרזת.

והבעיה היא שיכולה לבוא סגן שר לענייני צעצועים ולהגדיר מיהו עבריין כביש כבד מבלי לשלם על כך מחיר

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ושוב חוזר הניגון.

על פי "אור ירוק" יש סך הכל שתי עבירות בעולם: נהיגה תחת השפעת אלכוהול ומהירות. "אור ירוק" האלוהים הפיננסי של משטרת התנועה הארצית. ומכאן שנראה עוד ועוד מצלמות, עוד ועוד שוטרים ששמים ז** על החוק, שלא אוכפים כלום עוד עבריינים כמו זה שניסה לעקוף אותי היום משמאל, בזמן שעצרתי ואותתי כדי לפנות שמאלה ועוד.

לא נשאר לנו הרבה, אלא אולי לאחל בפעם החמישית בשבוע האחרון לכל מי שקשור ל"אור ירוק" להפוך בעצמו לקורבן של תאונת דרכים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יבגני, האם זה ייתכן שאנחנו מסכימים?

אני חושב שאולי יש צורך בעמותת נהגים ישראלית, לקוות שאולי נגיע להשפעה כמו שיש ל-ADAC בגרמניה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא נשאר לנו הרבה, אלא אולי לאחל בפעם החמישית בשבוע האחרון לכל מי שקשור ל"אור ירוק" להפוך בעצמו לקורבן של תאונת דרכים.
זה מאוד אכזרי, אתה יודע שהבן של מייסד הארגון נהרג בתאונת דרכים. אני סתם מאחל להם שיצמח להם שכל.

ד"א - אותו בחור צעיר נהרג בהתהפכות הג'יפ שלו תוך כדי שהוא מבצע מספר עבירות תנועה שלא נחשבות על ידי "אור ירוק" כמסוכנות ביותר (כגון "דהירה" ב-120 קמ"ש בכביש תלת-נתיבי ישר ופתוח).

עמותת אור ירוק: "על בתי המשפט להחמיר בעונשים, במיוחד בנהיגה בשכרות ונהיגה במהירות מופרזת כדי להעביר מסר חד וברור – אדם שבוחר לשתות אלכוהול ולעלות על ההגה או לנסוע במהירות המסכנת את שאר משתמשי הדרך צריך להיענש בחומרה. לא סתם קבע המחוקק עונש מינימאלי של 24 חודשי שלילה וזאת כדי להרתיע. אדם שבוחר לשתות ולנהוג מסכן את כולנו".

חבורת טפשים ששמים נהיגה בשכרות ונהיגה בכביש 6 במהירות 150 בסל אחד. הם גורמים יותר נזק מתועלת. מזכירים לי את הצדקנים מ"אל-סם" שבמשך שנים השקיעו המון מאמצים במלחמה במריחואנה תוך השוואתה להירואין וקוקאין, בזבזו בשל כך כסף שיכל ללכת לדברים חשובים יותר ואובדן לגיטימציה מצד חלקים מהציבור ואף חלק מאנשי הממסד הרפואי.

פורסם
יבגני, האם זה ייתכן שאנחנו מסכימים?

אני חושב שאולי יש צורך בעמותת נהגים ישראלית, לקוות שאולי נגיע להשפעה כמו שיש ל-ADAC בגרמניה.

יש גם שרשורים אחרים בהם אנחנו מסכימים, לא תמיד אני פשוט מגיב :)

ויאללה, תקים את ADAC הישראלית, כולנו נצטרף.

Doc Slow, כן אני יודע וכבר דנו בזה כאן בעבר. אבל זה גם אכזרי להוציא דוח מצוץ מהאצבע על מותו של טל שביט, מבלי לבדוק את הדברים באמת. וזה גם אכזרי לא פחות למסד כאן תרבות נהיגה שמושתת על האמונה שכל עבירה היא לגיטימית, כל עוד אתה לא עובר את המספר הקסום "90" או כל מספר אקראי אחר, שנכתב בכניסה לכבישים השונים.

פורסם

כבר שנים שאת אור ירוק לא מעניינת הבטיחות בדרכים, הם עסוקים בלתקוע יתד באכיפה של תקנות התעבורה הרלוונטיות בעיניהם.

עבורם כמובן השלב הבא הוא לקחת אחריות פיקודית על מתנ"א.

יבגני דווקא יהיה משמח לראות תגובות של הסכמה גם בדיונים אחרים :)

אני חושב שראוי שהמקים יהיה איש בעל שיעור קומה בקרב הנהגים בארץ, לדעתי האישית טל"ש היה מושלם לתפקיד, וזה רק הופך אותו לחסר עוד יותר.

ובכל מקרה אני אשמח להיות בגרעין ההקמה של אנ"י (רעיון לשם - איגוד הנהגים הישראלי).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
Doc Slow, כן אני יודע וכבר דנו בזה כאן בעבר. אבל זה גם אכזרי להוציא דוח מצוץ מהאצבע על מותו של טל שביט, מבלי לבדוק את הדברים באמת. וזה גם אכזרי לא פחות למסד כאן תרבות נהיגה שמושתת על האמונה שכל עבירה היא לגיטימית, כל עוד אתה לא עובר את המספר הקסום "90" או כל מספר אקראי אחר, שנכתב בכניסה לכבישים השונים.

אנשי אור ירוק סובלים משילוב קשה של צדקנות וטפשות. הם גורמים המון נזק. אבל הם לא עושים את זה בכוונה (רובם לפחות) אלא מטמטום.

לכן אני מאחל להם שיצמיחו שכל ואז הם ימותו מבושה על השטויות שהם תמכו בהם לפני כן.

בנתיים הם יושבים בוועדות, הם שולטים במתנ"א והמדיניות הצדקנית שלהם תואמת את הגישה הצדקנית של כל מיני פוליטיקאים בגרוש שמחפשים כותרות כגון סגנית-השר הגב' חוטבלי.

הקמת עמותה זה צעד ראשון - אבל צריך גם להדחף לתקשורת ולועדות הכנסת בשביל לנסות לעצור את הזרם העכור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואני רק מחכה למליארדר שימאס לו מאותם אנשים שנתקעים בנתיב השמאלי, לא מאותתים, נדחפים ונצמדים, צופרים בכל הזדמנות, מכתירים את עצמם כמומחי נהיגה ונותנים עצות מסוכנות בתקשורת כמו "תפצח גרעינים כשאתה עייף" ובגדול מוגדרים כבריוני כביש.

שיקים עמותה בשם "אור אדום", יעודד תקציבית אכיפה של הדברים המסוכנים באמת, יעסיק אך ורק אנשי מקצוע ויעיף את הפלצנים האלה מעמדת הכח שלהם. אם זאת השיטה להזיז פה דברים אז שיהיה.

ניתן לעשות אחלה קופה רק מנהגים שלא מאותתים, כל מה שצריך זה רק ניידות עם מצלמת DVR, לא מערך כלל ארצי של מצלמות שעולה למשלם המיסים בערך כמו בנייה של death star.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקרה הטוב מדובר על טמטום (שזה דרגה יותר גבוהה מטיפשות), במקרה הרע מדובר בהונאה.

בכל מקרה זה בסה"כ ההבדל עבורי בין זה שהם אשמים ברצח או בהריגה, האשמה עדיין קיימת.

אולי באמת כדאי שנתחיל להתארגן לכיוון הרצה של עמותת נהגים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הבעיה היא שבשביל משהו כזה אתה צריך לובי עם הרבה כח, ונציגים מוכרים בתחום.

לא חסרים מועדוני רכב בארץ, ואפילו בתי ספר כמו "מסלולים". האמת, עכשיו כשקנה אותם איזה מיליונר, אולי אפשר ללכת להתחנן אליו שיקים לנו לובי כזה :)

פורסם

הלובי יהיה נגזרת של מספר החברים בעמותה, ככל שיהיו יותר חברים יהיה צורך בפחות פעילות לובי.

המועדוני רכב הם צריכים להיות הראשונים שיצטרפו לעמותה.

כמו שאמרתי בהחלט רצוי פנים מוכרות, טל"ש היה מושלם לדעתי בתור האדם המוכר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצד שני גם לנהגי המוניות יש עמותה גדולה והם לא מזיזים כלום. או שכן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש להם ארגון שבפעם האחרונה שהייתי מעודכן היה דיי רקוב.

כדי שארגון יצליח חייבות להיות לו מטרות ברורות, ואנשים שעובדים מתוך שליחות

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...