Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה שזה יהפוך לעוד שרשור הכפשות על כל חברות הסלולר, כי לא זאת המטרה, באמת מנסה להבין אולי משהו אצלי לא מוגדר טוב.

ברשותי סמסונג S4 (גרסת 8 ליבות) עם רום מקורי של סמסונג (ללא שיוך חברת סלולר).

עד לפני חודשיים הייתי בפלאפון, עם חבילת גלישה 3 ג'יגה במהירות 4 מגה.

הסמארטפון נמצא באזור המרכז (רמת גן/תל אביב) ובאזור חיפה והקריות.

עברתי לסלקום (3 ג'יגה במהירות 10 מגה) - ומאז התחילו הצרות בכל התחום של האינטרנט/גלישה סלולרית:

1) ראשית האינטרנט כאילו "מתנתק" מדי פעם - אין סימנים מזהים מבחינת קליטה שנעלמה.

פשוט יכול לא להגיב דקות שלמות, ואז פתאום "להתעורר" ולהתחיל לעבוד בסדר גמור.

2) בנוסף - ברוב הזמן האינטרנט בקושי זז, למרות שאין בעיות קליטה.

משימות פשוטות שביצעתי דיי בקלות (לראות סרטון ביוטיוב, לראות גלריית תמונות בפייסבוק/פיקאסה) לוקחות פתאום נצח, ולעתים

קרובות אפילו מגיעים לtimeout!!

3) הודעות בווטסאפ מגיעות אלי באיחור משתנה בין דקה ל15 דקות!

4) מיילים שאמורים להגיע בדחיפה - לפעמים לא מגיעים חצי יום ואז פתאום כאילו "משתחררת סתימה" ברשת, ואני מקבל הכל בבת אחת, הודעות ווטסאפ, מיילים, עדכונים מהפייסבוק... כלומר כל מה שנתקע בתעבורת הרשת במשך דקות/שעות ארוכות.

לעתים אני בעצם מגלה שרוב היום לא היה לי רשת, וכל מה שאני מקבל, הגיע באיחור רציני.

לפני שאני נוטש את החברה (כי אין באמת טעם לנסות לתפוס אותם בטלפון כי זה יקח יומיים המתנה),

יש למישהו רעיון ממה יכולה לנבוע הבעיה??

אם לא היה אינטרנט אף פעם בכלל - הייתי חושד בהגדרות רשת, אבל יש תקשורת רוב הזמן, היא פשוט לא יציבה.

על הדרך - המלצות על חברות חלופיות יתקבלו בברכה, בדגש על 012 שנראית לי בשלב זה כאופציה העדיפה ביותר (אלא אם מישהו יספר סיפורי זוועות דומים גם עליהם).

שירות לקוחות לא מעניין אותי (כי גם ככה לכולם יש זמני המתנה של יומיים),

חשובים הקליטה הסלולרית, והכי הכי חשוב - מהירות גלישה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

זאת הסיבה שהתנתקתי מהם,האינטרנט על הפנים,היה לי נט סטיק והיה איטי,אחרי זה קניתי מהם אייפד עם סים והיה איטי,עכשיו אני הוט מובביל,לפני זה ב 012 והאינטרנט מהיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי הרבה שנים שהייתי באורנג׳ והכל היה בסדר משום מה החלטתי לעבור לסלקום, הצלחתי להשאר שם חודשיים שלמים לפני שנשברתי וחזרתי לאורנג׳. האינטרנט בסלקום היה ככ איטי ומזעזע. שום דבר לא עבד כמו שצריך, מייל, פייסבוק. סרטונים ביוטיוב בקושי נטענו. קיצר זוועה.

עכשו אני בהוטמובייל ועד כה הכל בסדר, האינטרנט סביר+ וסה״כ אין לי תלונות בנתיים.

V5

פורסם

את הבנים שלי העברתי מגולן לאורנג' (012) בגלל בעיות קליטה קשות בגולן - ומדובר בתקופה שבה עיקר השימוש היה באמצעות הנדידה בסלקום.

בפעם האחרונה שבדקתי הגלישה באורנג' (באזור חיפה) היתה במהירות 8 מס"ש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי 2 מכשירים בבית- אחד ברשת פלאפון(פרטי) והשני סלקום(מהעבודה) ושניהם עליי באופן קבוע.

אתמול קיבלתי במייל תמונה די גדולה של 20 מגה, ומכיוון שהיה לי את הסלקום ביד התחלתי את ההורדה ממנו. הקצב היה איטי משהו ובזמן שהוא הגיע ל-30 אחוז הורדה, סתם מתוך עניין הפעלתי את ההורדה גם מהמכשיר ברשת פלאפון. מי ניראה לך סיים את ההורדה ראשון?

המכשיר ברשת פלאפון סיים את ההורדה בזמן שהסלקום הגיע ל-70 אחוז.

סלקום= אינטרנט זוועה.

פורסם

אני מקווה שב012 באמת תהיה מהירות גלישה טובה,

בזמנו ברחתי מאורנג' בדיוק בגלל נושא הגלישה - הם היו הכי גרועים מכולם (כן, אפילו מסלקום),

אבל אני יודע שהיום יש להם את הULTRANET הזה, שאמור לשפר את הדברים.

אגב - מישהו הצליח להימנע מהתשלום החד פעמי על הסים?

עד היום - בכל מעברי החברות דיברתי עם הנציג ובסוף הוא תמיד ויתר על התשלום הזה,

אכל ל012 אין נציגים - רק הזמנה באינטרנט.

רעיונות?

בברכה!

יונתן.

פורסם

לקנות את הסים בתחנת פז - עולה 33 ש"ח. לפני מספר שבועות קיבלתי הנחה של 10% נוספים בזכות שימוש בכ"א של שופרסל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה פחות עניין כלכלי, ויותר עקרוני

(נראה לי מפגר לשלם על חתיכת פלסטיק - שאמורה להינתן בחינם - כדי שאוכל להשתמש בשירותי החברה).

בברכה!

יונתן.

פורסם

קודם כל - זו אינה חתיכת פלסטיק, זה מעגל אלקטרוני, בדיוק כמו הבפנוכו של הטלפון שלך. אין לי מושג מה עלותו לחברה.

שנית - הסים מייצג הרבה מעבר לאותו כרטיס: הוא מייצג את הקו, ולחברה יש עלויות מסויימות בהקמת הקו ותחזוקתו, כלומר יש עלות מסויימת לקליטת לקוח חדש, הרשמתו, יצירת חשבון משתמש וקישורים לגורמים חיצונים (כגון לחברת האשראי).

מי שלא מודע לכך - לפני מספר שנים עלות הסים (והקמת הקו) ללקוח עמדה על סדר גודל של 200 ש"ח, אבל כיון שבדרך כלל קנינו את הטלפון מחברת הסלולר העלות תומחרה במחיר (המופקע) של המכשיר ולא חשנו בה. כיום - כאשר השוק השתנה ורכישת הסים הופרדה מרכישת המכשיר, אנחנו חשים בעלות זו. מצד שני - היא הצטמצה לכדי 30-50 ש"ח לפעולה. בימים שבהם אין כל התחייבות גם הגיני שהחברה תגבה תמורת כל פעלה, היא לא יכולה לתמחר את הפעולות במסגרת של חשבונות עתידיים.

פורסם

אני לא יודע על מה אתם מדברים

אני בסלקום כבר כמה שנים טובות

היה ברשותי גם קו של פלאפון על אותו המכשיר לתקופה של 8 חודשים.

אין ספק שהמהירות בפלאפון מהירה

אבל המהירות בסלקום לא נוראית אצלי כמו שאתם מתארים, הודעות ומולטימדיה מגיעות בזמן.

סרטונים וגלישה רצים מהר כמה עשיריות שניה פחות רק מרשת פלאפון

יכול לראות יוטיוב בHD בלי שום בעיה גם ב TETHERING מהפלאפון לנקסוס

מעביר קבצים בלי יותר מדי עיכובים.

אנחנו על אותה רשת? [סלקום עסקי]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...