Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי זה קרה שלוש פעמים השבוע בהנעה של בוקר! (קיה פורטה 2010)

אצלי הרעש מגיע מהכיוון שקרוב לנהג ואני משתגע לדעת ממה הוא נובע.

חשוב לי לציין שכמו לפותח השרשור אין לי שום בעיות מכאניות והכל פועל כרגיל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
האם נגעו לאחרונה בנוזל הקירור?

לא... אבל האמת האוטו אצלי קצת יותר משנה אבל לדעתי זה הנוזל המקןרי של החברה שמחליפים פעם ב 10 שנים. הרכב שנת 2007

פורסם

אולי נזילת שמן מהתא כפפות.

סתם סתם- הדבר היחיד שיש בדשבורד זה רדיאטור חימום,

תבדוק אותו, תשחק עם הברז חימום וכו׳.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם
אולי נזילת שמן מהתא כפפות.

סתם סתם- הדבר היחיד שיש בדשבורד זה רדיאטור חימום,

תבדוק אותו, תשחק עם הברז חימום וכו׳.

אני אישית אין לי מושג איך להגיע לרדיאטור חימום. השאלה אם זה

מצריך ללכת לטפל בזה במוסך או להשאיר ככה?

פורסם

צליל הדלק המועבר ממשאבת הדלק?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
יש לי רעש דומה בלנדקרוזר בכל התנעה (2007)

ניסית לבדוק את התופעה?

כמה זמן עבר מאז ששמת לב לזה והאם קרה משהו ברכס כתוצאה מזה?

פורסם

יש לבדוק חוסר נוזל קירור במערכת הקירור, מע' המשותפת למעבר נוזל הקירור ברדיאטור הפנימי של מע' החימום ובקרת האקלים.

זאת, כשהמנוע קר לחלוטין לפני הנעה.

במערכות בהם יש לנקז אוויר, יש לבצע לפי הוראות יצרן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני הרכב שלי עבר לפני שבוע טיפול גדול שכלל החלפת נוזל קירור. כשיצאתי מהמוסך הנוזל היה קצת מעל הMAX, זה תקין?

לי תמיד אמרו שהנוזל צריך להיות קצת יותר מעל המינימום והפתיע אותי כשמנהל המוסך אשר עשה לי את הטיפול (בגלל מחסור בעובדים) מילא מעל נק' המקסימום בכמה סנטימטרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הבנתי שהרעש נובע כנראה מאוויר במערכת ברדיאטור חימום? אבל לא הבנתי אם לטפל בבעיה ואם זה אמור להצביע על תופעה קיימת או שהולכת להתרחש?

• תוכן חדש...