Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי אינו רשום לפורום ואני שואל את השאלה הזאת במקומו . הוא בעל רכב אמריקאי , קרייזלר 300 , וכתבות כמו אלה , מפחידות אותו בכל פעם : " http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4437967,00.html " .

כאן מדובר אומנם ב קרוז , אך כבר היו מקרים אחרים של מנעים שכשלו עקב ההתקנה .

שורה תחתונה , זה כדאי , או שההימור גדול מדי ? ואם כן אצל מי לדעתכם כדאי לעשות את זה ?{עם הכי הרבה מוניטין חיובי}

פורסם

הוא פנה ל"מכשירי תנועה " בזמנו אך הם מתנגדים . רק רציתי לדעת איפה המכון הכי אמין להתקנות מן הסוג הזה . ואם יש כאלה

שהתקינו , בעלי קרייזלר , זה עוד יותר טוב .

פורסם

גם אני בזמן האחרון התענינתי בנושא, ממה שראיתי בהרבה כתבות ובפורומים אין להרבה אנשיים את המערכת הזאת.

היא חוסכת בממוצע 35-40% דלק ולא 50% ומתחילה להיות משתלמת רק אחרי שנה בערך שלא לדבר על המקום שהיא תופסת והמחסור בתחנות. המון אנשים רשמו שהמערכת אכן עושה בעיות אם זה במנוע או בכול מה שמסביב וחלק רשמו שהם נוסעים איתה כבר שנה שנתיים שלוש וחסכו אלפי שקליים והכול בסדר.

בקיצור לסיכום החלתתי שלא שווה להתקין אותה בעלות של 8K נגיד ולקחת סיכון של 50/50 שיהרס משהו ברכב או לא.

גם אם אחרי שנתיים חסכתה 10K על דלק מה עשיתה בזה שהלך לך המנוע?

פורסם

עקרונית זה תלוי מאוד במנוע. האמריקאיות של GM למשל סובלות גז בצורה דיי טובה, גם רכבים צרפתיים ואירופאיים בכלל נחשבים מתאימים, אבל גם כאן זה תלוי מאוד בדגם ובמנוע ספציפית (אני לא בטוח למשל שהחדשות של GM עם 4 שסתומים לצילינדר ותזמון משתנה יסבלו גז טוב כמו הישנות יותר).

לגבי קרייזלר לא יודע לומר לך בדיוק אבל ראיתי לפחות כמהקרייזלר וויג'ר עם מערכת גז. לא יודע כמה המנועים דומים ל C300 וכדאי לבדוק את זה יותר לעומק. בגדול ממה שאני הבנתי ממתקין הגז שלי (שהוא חבר פורום דרך אגב, שם משתמש "ערן המסוקס"), למנועים גדולים יש פחות סיכון, אבל מצד שני גם שמעתי סיפורים על פורד אדג' ו GMC יוקון חדשות שהלך להן מנוע בגלל גז...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תמיד אפשר לקחת סיכון ולהרויח או להפסיד, אבל בכול מקרה אני רואה בזה לקחת סיכון כי זה סוג של קומבינה. אפשר לקנות רכב היברידי שתוכנן בימיוחד בישביל לחסוך דלק או חשמי.

• תוכן חדש...