Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד חודש בערך אני מתכונן לקנות רכב חדש, אני בחור גדול (1.98) אז אני צריך רכב מרווח וכול רכבי המיני ופיאט למינהם לא כול כך מתאימים לי. התקציב עומד בין 25-40K אני מתלבט בין מיצובישי לאנסר קלאסית 2004-2008 מאזדה 6 2004-2008 אני יודע ששני הרכבים הצריכת דלק שלהם לא טובה במיוחד, אבל הבנתי שהיא ממוצעת 1-10 חשוב לי יותר האמינות ולא להיות במוסך כול יומיים. מה דעתכם על שתי הרכבים? ואם יש עוד הצעות אני ישמח.

פורסם

מאזדה 6 ממש לא עושה 1:10, אולי בנסיעה שרובה בין עירונית. בנסיעה משולבת היא עושה יותר לכיוון ה-8-9 קילומטרים לליטר.

שני הרכבים אמינים כך שמהבחינה הזאת שניהם מתאימים לך. השאלה היא אם מעבר לאמינות יש עוד משהו שחשוב לך ברכב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קח בחשבון שמדובר בשני רכבים מקטגוריות שונות, הלאנסר משפחתית קומפקטית וה6 נמצאת בקטגוריה אחת מעלייה ועלויות האחזקה שלה יהיו גבוהו יותר בכל הספקטרום - החל מצריכת דלק של מנוע 2 ליטר מול 1.6 דרך עלות של אגרת רישוי ועד ביטוח.

כמו שאמר לך צביקה, שני הרכבים מבחינת אמינות דיי דומים, כך שאם זה השיקול העיקרי אין ממש על מה להבדיל בינהם. מאחר ואתה בחור גבוה הייתי מציע לך לשבת בשני הרכבים ולראות במי מהם אתה מרגיש יותר בנוח, הן מבחינת מרווח פנים והן מבחינת נוחות המושבים ונוחות הנסיעה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הצריכת דלק קצת יותר גרועה במאזדה, האמינות בערך זהה.

מיצובישי תקבל שנתון גבוהה יותר אבל אם אתה מוכן להתפשר על האיכות. המאזדה מרגישה הרבה יותר איכותית ונעימה.

פורסם

כתבתי כבר, לא יודע מה קרה עם זה:

רק רנו מגאן II. חפש מכונית מ 2007 צפונה, שמורה מאוד, יד ראשונה שטופלה במוסכי היבואן ויש הסטוריה מלאה.

זו מכונית בטוחה, חסכונית ואמינה, שלא לדבר על מרווח נוסעים ומטען ענק.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

המיצובישי יותר זולה לאחזקה, פלוס באותו כסף תקבל שנתון יותר גבוה וק"מ יותר נמוך. שים לב שרובן (המיצובישי) המכריע ליסינג, אבל לדעתי זה לא ממש גורם מרתיע, כל עוד המצב של הרכב הוא לשביעות רצונך (ולא קשה למצוא אחת במצב טוב, השוק מוצף בהם).

לא יודע ספציפית לגבי מזדה 6, רק שים לב שמדובר ברכב אומנם אמין, אבל יותר מתוסבך מכנית ואלקטרונית, אז קח בחשבון שהאחזקה תהיה יותר יקרה, עם יותר דברים שיכולים להתקלקל, יחסית למיצובישי, שהיא פשוטה כמו קרש.

הלנסר יותר מרווחת מהרבה רכבים בקטגוריה שלה (אני בגובה 1.86 ונוח לי בזה שלי). בכל מקרה, אני מציע לעשות נסיעת מבחן בשתיהן.

כח - תקבל כנראה הרבה יותר במזדה 6, הלנסר זה רכב שמיועד בעיקר כדי להגיע מ-A ל-B במינימום כאב ראש, אם כי מסתובבות בשוק גירסאות ספורט יחסית נדירות עם מנועי 2 ליטר וגיר ידני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...