Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כל כך הבנתי איזה גימור הוא נותן.

הייתי שמח לראות את זה בפעולה , לראות את התוצאה ולהרגיש את המשטח אחרי הניגוב.

לא רוצה להתקע עם 4 ליטר ללא שימוש :)

פורסם

טוב אחרי כלכך הרבה ביקורות חיוביות אני בטוח אקנה. :)

הייתי בטוח שהחומר דומה בעיקרון לonr(שיש לי כבר מספיק ולכן היססתי) אבל לפי הביקורות הוא נותן עוד ברק וגם תחושה של חלקות כמו אחרי יישום ווקס

http://www.meguiarsonline.com/forums/showthread.php?1566-Last-Touch-Detailing-Spray/page8

http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-sprays/meguiars-last-touch/prod_225.html

פורסם

שלום תמיר , כמשתמש בחומר הזה קרוב לשנה אני יכול להרשות לעצמי להמליץ עליו החומר פשוט עושה את העבודה ונותן את הפיניש שכל אחד רוצה , ניסיתי עוד מוצרים אחרים אבל לא התרשמתי מהם , בשבילי הוא עושה את העבודה הוא נותן ברק יפה ומשאיר משטח נקי וחלק , מומלץ , לילה טוב

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
אלי , נסיעה לק.גת תעלה לי כמעט כמו גלון. :)

תודה על ההצעה בכל אופן

אל תדאג שבוע הבא אני מתחיל ללמוד במכללה למנהל ככה שתחסוך את הנסיעה.:wink:

פורסם

תודה רבה , מחר הרכב שלי בפחחות וצבע.

בכל אופן אני מתכוון לקנות לי גלון, זה לא הרבה כסף ואני מאוד את החומרים מהסוג הזה , אז זה גם ישמש אותי לא מעט

פורסם

רגע, רשום באוטוסטור שהוא משמש לניקוי יבש בנוסף, אז מתוך התעניינות - האם חומר כזה מהווה תחליף לONR? כלומר ניתן להוסיף למים וכמו שאר השימושים של ONR?

פורסם

זה מה שלא הבנתי, למרות שראיתי עכשיו סרטון של meguiar's עצמם שבו הם שוטפים את הרכב ומנגבים, ממש כמו עם ONR.

בכול מקרה, פשוט לא הבנתי, שאלתי מתוך עניין, יש לי ONR ואני מרוצה :)

פורסם
אפשר להשתמש בחומר כrinesless wash אבל הוא הרבה פחות חסכוני מonr.

תודה על התשובה :)

אז זה נחמד לדעת שיש חלופה לONR במידה ואין מלאי או משהו.

פורסם

הוא יכול לשמש כ-waterless wash (ריסוס של פאנל וניגוב).

בניגוד ל-rinseless wash (כמו onr, הוספה של הנוזל לדלי, שטיפה בשיטת שיטת שני דליים ללא צורך במים זורמים), שלזה הוא לא נועד.

בכל אופן, כמעט בשום מקום לא ממליצים עליו כמוצר לשטיפה כזאת או אחרת, אלא אם כן יש איזשהו רצון לבדוק פליש חדש לאחר מכן. :)

אלא רק לקוויק דיטיילר או לclay lube.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...