Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגנבים בד"כ מכירים את סוגי האזעקות ברכבים מודרנים ואת מיקום התקנתם ברכב ואפשרות הניטרול שלהם.

אזעקה טובה (מחברה מוכרת) שמותקנת כמו שצריך אי-אפשר לנטרל אלא לאחר הפעלתה. על מקום שניתן לקצר ולגרום לפיוז ראשי להשרף מוגן (כמו הפנסים למשל).

הבעיה היא שהאזעקה לא ממש עושה עליהם רושם - אני מאמין שאין להם בעיה לנהוג ברכב

ושהאזעקה תמשיך לצפצף.

במידה ותהייה קצת יצירתי במיקום התקנת האזעקה, סביר להניח שלאחר הפריצה וניסיון ההתנעה הכושל. הם פשוט יעזבו את האוטו וינוסו על נפשם.

יש קודניות שהם אלחוטיות, תתקין אחת כזאת או שניים באופן עצמאי, במקום יצירתי על גבי החיווט של הרכב והגנבים פשוט יתייאשו.

כשגנב נמצא כבר ברכב - הוא יתלוש וישבור את רוב הפלסטיקים במטרה לגלות את הרכיב (אזעקה, אימובילייזר...).

גם אם הוא יוותר בסופו של דבר - הנזק שהוא ישאיר אחריו יהיה ממש גדול (ויקר).

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אזעקה טובה (מחברה מוכרת) שמותקנת כמו שצריך אי-אפשר לנטרל אלא לאחר הפעלתה. על מקום שניתן לקצר ולגרום לפיוז ראשי להשרף מוגן (כמו הפנסים למשל).

הבעיה היא שהאזעקה לא ממש עושה עליהם רושם - אני מאמין שאין להם בעיה לנהוג ברכב

ושהאזעקה תמשיך לצפצף.

כשגנב נמצא כבר ברכב - הוא יתלוש וישבור את רוב הפלסטיקים במטרה לגלות את הרכיב (אזעקה, אימובילייזר...).

גם אם הוא יוותר בסופו של דבר - הנזק שהוא ישאיר אחריו יהיה ממש גדול (ויקר).

אין לי ספק שהסירנה לא תעשה עליהם רושם, בייחוד שהם גנבים מנוסים.

הכוונה שלי בהתקנת אזעקות, מכוונת לניתוקים שאזעקה כזאת יכולה לגרום.

אם הניתוק יתבצע על גבי חוט שמוביל זרם למשאבת הדלק, אך במקום מאוד מאוד לא שיגרתי. כמו מתחת לריפוד הרצפה, סביר מאוד להניח שהאוטו לא יגנב בסופו של דבר.

זה הפתרון הכי יצירתי שיש לי להציע לבחור, במידה והוא בוחר להשאיר את האוטו באותו מקום חניה. אני לא מאמין שגנב יקח את הסיכון של לשבת ברכב מעל 7 דקות, כדי לחפש את הניתוק.

או שבמידה והוא יעשה ברז דלק במקום נסתר, אז גם כן הסיכוי שיגנו לו את הרכב נופל משמעותית.

מניסיון של חבר שניסו לגנוב לו גולף מהחניה ונכשלו בעקבות שכן ערני. הגנבים חזרו לאחר כחודש וגנבו את האוטו.

כמו שכותב השרשור אמר, רכב שסומן כנראה ייגנב.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מה בדבר שלט של " האזור מצולם" ומצלמת דמה בתור התחלה ?

כמובן שמנעול הגה , ניתוק הצתה\הזרקת דלק או משהו בסגנון לדעתי הרבה יותר ממגן יהיה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

הרעיון כבר עלה ונפסל:

מצלמה יכולה להרתיע אולי וונדליסטים אבל גנב שבא מוכן לא צריך לחשוש ממנה.

הרי המצלמה לא נסתרת, אז הוא יחנה רחוק ממנה ויכסה את הפנים.

אם המצלמה נסתרת, היא בכלל לא מרתיעה. גם אם יש לך סרט של הגנב בפעולה זה לא ישנה את העובדה שהרכב נגנב.

המטרה היא למנוע גניבה, לא לתפוס את הגנבים (שיקבלו כמה חודשים בכלא ולאחר מכן יחזרו לעבודה להשלים פערים).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה בדבר שלט של " האזור מצולם" ומצלמת דמה בתור התחלה ?

כמובן שמנעול הגה , ניתוק הצתה\הזרקת דלק או משהו בסגנון לדעתי הרבה יותר ממגן יהיה .

תבינו מצלמות לא מפחידות אותם הם מגיעים עם קטנוע/אופנוע עם מספר מקופל ואם הם מגיעים ברכב אז הם מגיעים עם מספרים גנובים או מכוסים.

לגבי הצילום של הגנב,בשעת לילה הראות לא טובה כל כך וגם אם כן מי יחפש אותו ברגע שהוא כבר נכנס לשיטחי הרשות הפלסטינאית בחזרה.

כי מי שגונב את הרכבים האלו זה לא ילד בן 15 שגר בישראל.

לכן הכי טוב יהיה להרכיב אזעקה רגישה + מנעול הגה איכותי + סנדל לגלגל ואם אפשר לחסום את הרכב בעזרת רכב אחר זה מבורך.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אני שמח שהעניין נגמר בשלום.

בנוגע לפרסום תמונה עם מספרים בפורום או בפייסבוק, תבינו שזה מצב נתון. היום בעידן האינטרנט תמיד יהיו כאלה שבתום לב לא יהיו מודעים לסיכון שנגרם לבעלי הרכב.

לפחות בפורום אנחנו מנטרים ומשגיחים וגם מקפידים שלא לפרסם מיקום מדוייק.

אבל יש כאן עוד נקודה: העליתם השערה שזה בגלל הפרסום והתעלמתם שמדובר (למיטב הבנתי) ברכב שעומד במקום גלוי ונראה לעיני כל גם ללא האינטרנט. לכן הצעה שלי היא להעלים את הרכב בחניון תת קרקעי מוגן ונעול. זה לא פשוט למצוא דבר כזה, זה עולה כסף וגם ומרחיק את "הנסיכה" מהבית אבל לדעתי זה הדבר היעיל. כך לא רק שלא יראו את הרכב אלא גם לא יוכלו להעלות אותו לאינטרנט.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אז זהו, תתפלא: יש לא מעט "חוכמולוגים" שמצלמים גם בחניות הפרטיות, גם בתת-קרקעיות, ואף מגדילים לעשות להרים את הכיסוי!!!:evil: וגם כן תמיד אחרי כל תמונה חייבים לקפוץ "אלו שיודעים", כדי להגיד: אה, זה האוטו שעומד ב-(ככה וככה מקום), הוא לא זז (ככה וככה זמן)- אפילו ראיתי כאלה שכותבים: הוא בא בשעה (ככה וככה) והולך תמיד (....)!!! למה??!!!!??:evil: להראות שאתם בעניינים???!!!!!

ומה לעשות: לא לכולם יש כסף לשלם על החניונים הסגורים/יכולת להשיג מקום באחד בחינם....

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

שלום לכולם,

אני שמח לפחות שהשרשור מעלה את המודעות לעניין - תמיד קראתי את מודעות ה- "פונה לעזרתכם הרכב נגנב.." ואמרתי: טוב זה קרה בקו תפר, וזה בירושלים, וזה כי הרכב יקר וההוא כי הוא לא נעל וכו' .

אחרי המקרה שלי הבנתי שזה יכול להכות בך גם אם אתה בטוח שזה לא יקרה. למזלי צירוף מקרים של שכן עירני ואימובילייזר איכותי הצילו אותי אבל אני לא הולך להשאיר את העניין להבא ליד המקרה

לעניין החנייה שלי -היא ממש לא גלויה לעיין והרכב נמצא ברחוב קטן ושקט שנכנסים אליו רק תושבי 10 הבתים שמאכלסים אותו. גנב אקראי ממש לא רואה אותו מהרחוב הראשי ולא יכול להתקל בו "במקרה".

אני טוען שוב - הרכב הוזמן ע"פ מידע שיתכן והתקבל מתמונות עם מס. רישוי חשוף שהועלו באופן מטומטם וחסר אחריות בפייסוק יומיים קודם.

בואו לא נתמם - אין בעיה מעשית להפיק כתובת ממספר רישוי. לכל אחד יש את המישהו שמכיר מישהו שיכול לאתר את הנתון, ואם אתה עבריין שגונב מכוניות על בסיס מקצוע ה"מישהו"הזה זה כלי עבודה בסיסי ושרשורי אספנות למניהם הן לוח המודעות שלך.

יש לי אופציה לחניון תת קרקעי שמור ומוגן ויש לי גם מחסן סגור עם כלב אצל הורי ולא - אין לי בעיה לאחסן את הרכב עד שיגיע המשיח, אבל מה עשיתי בזה?

כל העניין הוא שאני בחרתי להתנייד על רכב מיוחד שכזה ביום יום כי זה מה שאני אוהב, ולא מעניין אותי לשמור את הרכב כדי להציג אותו פעם בשנה באיזה מפגש ולהגיד וואוו עד הפעם הבאה.

אם הייתי יודע שכספי המיסים שלי היו הולכים למזון עבור 10 שנות מאסר לגנב רכב אז הייתי חי בשלום עם עצמי וסביבתי אבל זה לא המצב.

ומכיוון שהבנתי את מצבי אני משקיע 10 דקות ביום ומפעיל את כל אמצעי ההגנה שכבר הקמתי עליו והולך לישון עם צרור קללות ובזנ"ט ביציאה מהבית

Fuck it

אורן

פורסם

שאלה למומחים-אם אפשר להגיע לכתובת לפי מספר הרכב האם אפשרי לאתר לפי דגם?כלומר שהגנב רושם דגם(נדיר מן הסתם)ומודל ומגיע לכל הרכבים שקיימים בארץ

פורסם
שאלה למומחים-אם אפשר להגיע לכתובת לפי מספר הרכב האם אפשרי לאתר לפי דגם?כלומר שהגנב רושם דגם(נדיר מן הסתם)ומודל ומגיע לכל הרכבים שקיימים בארץ

אני ממש לא מומחה אבל עם קצת נסיון בגוף בטחוני - אין סוף להצלבות שניתן לעשות.

מי שיש לו גישה למאגר יכול לעשות הכל.

כדוגמא אביא את עניין המקרה המצער של פגע וברח בהריגתה של לי זייתוני ז"ל - איתור הרכב היה אמנם לא מהיר כפי שהיינו רוצים אבל נעשה על סמך יצרן, דגם וצבע.

פורסם

הפיתרון הכי טוב זה להכניס לתוך הרכב איזה רוטוילר או פיטבול רעב ותהיה בטוח שגם אם

תשאיר את הרכב פתוח עם המפתחות בפנים אף אחד לא יתקרב לרכב. :lol:

Ford focus 2013 titanum

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק להשאיר יריעות ניילון על המושבים בשביל הדם :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למיטב הבנתי, הדרך היעילה ביותר להגן על רכב זה להוסיף את אותו סים שהוזכר די בהתחלת השרשור, כזה ששולח SMS לנייד שלכם, וממשיך לדווח היכן הרכב.

הגנבים בעיסוקם לנטרל את מערכות המיגון והניטרול לא יהיו מודעים לכך שכבר הודעתם למשטרה שגנבים עובדים על הרכב. אני מקווה שהמשטרה תשמח להזדרז לאפשרות לתפוס גנבים "על חם".

(אמרתי "מקווה", לא "מאמין", אז אל תתנפלו עלי, אה?)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממה שהבנתי המשטרה לא כל כך ממהרת להחזיר את הרכב במיוחד אם הוא

כבר נכנס לתוך השטחים.

בעל הרכב יצטרך להגיש תלונה ולאחר מיכן צריך אישור של הצבא ועוד מלא בירוקרטיה

עד שהם יכנסו הרכב יהיה מפורק לגורמים. 

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...