Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התחלתי נהיגה בצומת, וראיתי שמצלמת תנועה צילמה את הצומת כמה פעמים.

הגעתי הבייתה ורציתי לבדוק במצלמת הרכב שלי מה גרם למצלמה להתחיל לצלם והאם זה קשור אליי, אבל גיליתי שהמצלמה שלי לא תיעדה בשעת הנסיעה האחרונה שלי.

הסתכלתי כמה מקום פנוי נשאר בכרטיס הזיכרון וראיתי קצת יותר מ 800 מגה זיכרון.

היום החלטתי לבדוק את הנושא.

מסתבר שהמצלמה תיעדה את נסיעת הערב שלי,

אבל את נסיעת הלילה תיעדה רק עד שעה 03:00 שם המצלמה באיזשהו שלב, ולאחר מכן הקובץ הבא מתחיל בשעה 3:18, ואורכו של הקובץ רק 2 שניות.

מישהו יודע מה גורם לזה ?

התחממות ? עומס יתר על מפצל ה USB בכניסת המצת ברכב ?

פורסם

בוקר טוב,

כמה שאלות:

1. הפעלת את הלד האדום שיהבהב לך בזמן שהמצלמה מקליטה? תוכל לבדוק אם הוא מהבהב? כשהוא מהבהב זה אומר שהמצלמה מקליטה, האם היה מצב שבו הלד האדום הפסיק להבהב באמצע נסיעה?

2. איזה כרטיס זיכרון יש לך? כמה ג'יגה, איזה קלאס ואיזו חברה?

3. עשית פורמט לכרטיס זיכרון דרך ה Msetup?

פורסם
בוקר טוב,

כמה שאלות:

1. הפעלת את הלד האדום שיהבהב לך בזמן שהמצלמה מקליטה? תוכל לבדוק אם הוא מהבהב? כשהוא מהבהב זה אומר שהמצלמה מקליטה, האם היה מצב שבו הלד האדום הפסיק להבהב באמצע נסיעה?

2. איזה כרטיס זיכרון יש לך? כמה ג'יגה, איזה קלאס ואיזו חברה?

3. עשית פורמט לכרטיס זיכרון דרך ה Msetup?

1. כן, אני בודק מדי פעם שהוא מהבהב, אבל אני לא יכול להסתכל על זה כל הנסיעה

2. יש לי כרטיס סאנדיסק 32 קלאס 10

3. לא עשיתי פורמט מעולם- זה הכרחי?

4. חוץ מהכבל 3 מטר שהזמנתי, חברתי את המצלמה בכבל USB מאריך (כי ה 3 מטר לא הספיק) מה שיכול לגרום להפרעות בזרם החשמל, אבל נראה לי מוזר שזה קורה אחרי נסיעה שלמה ולא אחרי 5 דקות 3 דקות או בכלל קורה לפתע.

פורסם

תתחיל מזה שתפרמט את כרטיס הזיכרון דרך ה Msetup, התוכנה מפרמטת את כרטיס הזיכרון בהתאם לצרכי המצלמה, ז"א כל מיני פרמטרים כמו למשל גודל ה block בכרטיס. בדיוק ראיתי לפני שבוע בערך על זה פוסט ב rcgroups, יש הבדלים בין פורמט דרך הווינדוס לבין פורמט דרך ה Msetup. חבר את המצלמה למחשב ודרך ה Msetup תפרמט את הכרטיס.

הנה, מצאתי את הפוסט:

http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=26050718&postcount=2769

פורסם
תתחיל מזה שתפרמט את כרטיס הזיכרון דרך ה Msetup, התוכנה מפרמטת את כרטיס הזיכרון בהתאם לצרכי המצלמה, ז"א כל מיני פרמטרים כמו למשל גודל ה block בכרטיס. בדיוק ראיתי לפני שבוע בערך על זה פוסט ב rcgroups, יש הבדלים בין פורמט דרך הווינדוס לבין פורמט דרך ה Msetup. חבר את המצלמה למחשב ודרך ה Msetup תפרמט את הכרטיס.

הנה, מצאתי את הפוסט:

http://www.rcgroups.com/forums/showpost.php?p=26050718&postcount=2769

בוצע.

פורסם
אחלה, עכשיו רק נשאר לוודא שהכל עובד :)

מקווה שזו באמת הבעיה, כי אכן הכרטיס היה תקוע על 800MB ולא עבר את זה.

פעמיים המצלמה הפסיקה להקליט דווקא חלקים שהיה לי חשוב לבדוק בבית.

פורסם

יש לי בעיה זהה עם אותו כרטיס זיכרון בדיוק אך עם מצלמה אחרת.

ניסיונות לפרמט את הכרטיס דרך המחשב הובילו לדרישה של המצלמה לפרמט את הכרטיס דרכה.

לאחר שבוצע פירמוט דרכה, שוב ושוב התופעה חוזרת. כניראה שארכוש כרטיס 16 ג'יגה קלאס 4 בתקווה

שזה יפתור את הבעיה.

לא כל כך הבנתי איך ביצעתם איתחול לכרטיס כך שיעבוד ואשמח אם מישהו יוכל להסביר.

פורסם
יש לי בעיה זהה עם אותו כרטיס זיכרון בדיוק אך עם מצלמה אחרת.

ניסיונות לפרמט את הכרטיס דרך המחשב הובילו לדרישה של המצלמה לפרמט את הכרטיס דרכה.

לאחר שבוצע פירמוט דרכה, שוב ושוב התופעה חוזרת. כניראה שארכוש כרטיס 16 ג'יגה קלאס 4 בתקווה

שזה יפתור את הבעיה.

לא כל כך הבנתי איך ביצעתם איתחול לכרטיס כך שיעבוד ואשמח אם מישהו יוכל להסביר.

למוביוס יש תוכנה שמאפשר להגגדיר את המצלמה, וגם לפרמט את הכרטיס.

ולא נראה לי שזו בעיה בכרטיס, כולם כאן משתמשים ב 32GB לא?

פורסם
יש אנשים ב rcgroups שדיווחו שכרטיס אחד עבד להם וכרטיס שני לא עבד להם. אני לא יודע מה ההבדל בין הכרטיסים אבל כנראה שיש.

טוב, הבעיה חזרה.

כיוון הלוך - המצלמה צילמה הכל. (עכשיו רק שמתי לב ששכחתי אותה מחוברת אחרי שיצאתי מהאוטו והיא צילמה במשך חצי שעה כשהאוטו לא היה מונע)

בחזור- ראיתי את הנורה האדומה דולקת לאורך כל הנסיעה, אבל המצלמה צילמה רק את ה2 דקות האחרונות של הנסיעה.

רעיונות?

פורסם

טוב, מסתבר שבחלקים מסוימים בנסיעה (בד"כ בדרך חזור) כשהנורית חיווי האדומה מראה שהמצלמה מצלמת, הנורית האמצעית שאמורה להראות את ה VIDEO MODE, מחליפה צבעים - צהוב, כחול, ירוק אחד אחרי השני, ובעצם לא מצלמת שום דבר.

זה מה שקרה לי היום בדרך חזור (צילמתי עם הסמארטפון איך זה נראה)

הנורית בקרה שאמורה לסמן באיזה VIDEO MODE המצלמה נמצאת החליפה צבעים, והמצלמה לא צילמה שום דבר אפילו שהנורית האדומה מאחורה עבדה.

פורסם

אם המצלמה לא מצלמת בדרך חזור היא לא אוהבת לחזור הבייתה? :)

בכל מקרה, מה שאני הייתי עושה זה לחבר את המצלמה למחשב, להפעיל את ה Msetup וללחוץ על הכפתור set default values, לא ניסיתי אותו אישית אבל נראה לי שמה שהוא עושה זה להחזיר את כל ההגדרות למצב ראשוני. אחרי שההגדרות יאופסו, תגדיר שוב את ההגדרות מחדש, אם יש לך כרטיס זיכרון אחר אז נסה אותו ותראה שוב האם הבעיה משתחזרת.

פורסם
אם המצלמה לא מצלמת בדרך חזור היא לא אוהבת לחזור הבייתה? :)

בכל מקרה, מה שאני הייתי עושה זה לחבר את המצלמה למחשב, להפעיל את ה Msetup וללחוץ על הכפתור set default values, לא ניסיתי אותו אישית אבל נראה לי שמה שהוא עושה זה להחזיר את כל ההגדרות למצב ראשוני. אחרי שההגדרות יאופסו, תגדיר שוב את ההגדרות מחדש, אם יש לך כרטיס זיכרון אחר אז נסה אותו ותראה שוב האם הבעיה משתחזרת.

נראה לי שאני יודע.

ההסבר הכי הגיוני לדעתי זה שאני נתתי לה להטען בבית דרך ה PC, והמטען ברכב בכלל לא מטעין (בגלל שהוא מחובר לכבל USB מאריך וכו' ובגלל שהוא מחובר למפצל USB)

ברגע שאני מחבר את הכבל ברכב זה לא מטעין, אלא מונע מהסוללה להגמר, ואז שאני מנתק ומשאיר אותה ברכב לכמה שעות היא פורקת סוללה.

בגלל זה הנורית חיווי משתנה ממצב ירוק - טעינה למצב כחול-צהוב צילום.

ננסה לחבר אותה כמה ימים ללא מפצל USB.

• תוכן חדש...