Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים רכשתי גרניק קרשר דגם 2.425 ורציתי לשאול לגבי התוספת של האקדח מקציף ומברשת יעודית לניקוי ג'אנטים האם מיותר או הכרחי?

וחוות דעת על המכונה למי שיש אני אשמח..

שיפוצים..

פורסם

לי יש דגם K2.98 ורכשתי את המקציף הזה מדן שלדן ואני מאוד מרוצה, ההבדל שמים וארץ לעומת הצינורית המסכנה ששואבת ממיכל סבון ובקושי מוציאה קצף.

פורסם

כמה עלה לך אם אפשר לשאול?

אגב ה2.98 זה דגם קודם למרות שעדיין קיים ה2.425 זה מה שמחליף יש להם אותם נתונים,איך המכונה הלחץ מספיק?

שיפוצים..

פורסם

רכשתי בערך לפני שנה מ"קמחי כלי עבודה" בבאר שבע עלה לי 1040 ש"ח (היה הכי זול אפילו יותר מזאפ באותה תקופה)

מיכל ההקצפה שנרכש מדן שלדן עלה 170 ש"ח.

פורסם

למה שלא יהיה מותר לפרסם מחירים? אשמח גם לדעת מחיר ומאיזה אזור בארץ קניתה אותו?

זאפ ממש לא משווה מחירים, תחפש חנויות לפי גוגל ותגלה שיש חנויות הרבה יותר זולות מהחנויות שמופיעות בזאפ.

אחרי שגיליתי את זה אני מיזמן לא מסתכל בזאפ.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

הגרניק עלה לי 1000 שח כולל משלוחה 6 מטר צינור ו2 מוטות התזה,אני מאיזור המרכז.

אגב זאפ זה חרטה של אתר כל אחד יכול לפרסם שמה גם אני ואתה,חשוב שיהיה אבא ואמא למוצר וליקנות רק מיבואן רשמי.

שיפוצים..

פורסם
הגרניק עלה לי 1000 שח כולל משלוחה 6 מטר צינור ו2 מוטות התזה,אני מאיזור המרכז.

אגב זאפ זה חרטה של אתר כל אחד יכול לפרסם שמה גם אני ואתה,חשוב שיהיה אבא ואמא למוצר וליקנות רק מיבואן רשמי.

אני חושב שכל מי שקונה את המוצר מחנות מסויימת יכול לממש את האחריות ישירות מהיבואן עצמו לא?

לגבי זאפ זה באמת כבר לא מדד להשוואת מחירים, הרבה חנויות זולות לא מופיעות שם, ומי שמסתכל רק בזאפ יכול לחשוב שהוא מצא מוצר זול יותר מאותם חנויות שמופיעות שם, כשבחנות אחרת שלא מופיע בזאפ המחיר הרבה יותר זול, (וזה קרא לי כמה פעמים)

ד''א מישהו יכול להגיד לי מה שם השיר בסרטון הזה?

http://www.youtube.com/watch?v=HGANvdco4EE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם
שמע בתכלס אני יגיד לך שיר חלש רצח.

אבל תפעיל את האפליקציה שאזאם ותגלה

חח לא יודע נראה לי ילך טוב עם הבאסים שיש לי באוטו

והשזאם הזה אכזב אותי המון פעמים, גם עכשיו הוא לא מצא את השם של הטראק הזה!

פורסם

ממש לא נכון יש כאלו שעושים יבוא פרללי במקרה אני מתחום מוצרי החשמל ,לדוגמה אם תקנה מקרר של שארפ מחנות או אתר שלא מורשה ראלקו שהוא היבואן הרשמי לצורך העניין לא תקבל שירות ואחריות מהם. יש יבואנים כמו י שלום וכל החרטות למינהם שלא רק שעושים יבוא פרללי אלה גם חלקים אחרים לגמרי שלא מתאימים לאקלים הישראלי כמו מדחסים ושאר ירקות למינהם.

שיפוצים..

פורסם
ממש לא נכון יש כאלו שעושים יבוא פרללי במקרה אני מתחום מוצרי החשמל ,לדוגמה אם תקנה מקרר של שארפ מחנות או אתר שלא מורשה ראלקו שהוא היבואן הרשמי לצורך העניין לא תקבל שירות ואחריות מהם. יש יבואנים כמו י שלום וכל החרטות למינהם שלא רק שעושים יבוא פרללי אלה גם חלקים אחרים לגמרי שלא מתאימים לאקלים הישראלי כמו מדחסים ושאר ירקות למינהם.

כן זה ידוע לי ואני מכיר את כל יבואני פרללי האלה.

אבל אם אני קונה ממקום בתל אביב ואני מהצפון, והחנות מוכרת עם אחריות יבואן רישמי, והיבואן נמצא יותר קרוב אלי (סתם נגיד בצפון) אז אני לא צריך לממש את האחריות דרך החנות עצמה, אני יכול לפנות ישירות ליבואן.

אבל אם חנות נותנת שנה אחריות עם יבואן לא רישמי במחיר זול יותר, מול חנות שמוכרת אחריות גם כן שנה עם יבואן רישמי, עדיף לי כבר את החנות היותר זולה, כי זה כולה שנה אחריות שהם מחוייבים לספק לי.

כי בטלויזיות זה בדרך כלל שנה אחריות עם יבואן לא רישמי, מול 3 שנים אחריות עם יבואן כן רישמי, אז ברור שעדיף יבואן רישמי במצב הזה.

פורסם

טוב קיבלתי את הגרניק היום למרות שרק אתמול בצהריים הזמנתי:shock:,שירות מעולה.והמכונה מדהימה 110 באר שמרגישים הרבה יותר חזק. קלה מאוד להרכבה ,מיוצרת בגרמניה. ואני מרוצה עד שהתקשרתי להגיד להם תודה על השירות ועל הדרך אם יש מצב לקניה קבוצתית והם נענו בשמחה יש פוסט בנושא שניפתח.

בקיצור ממולץ בחום ,אמא שלי ראתה את זה וכבר נידבה אותי לנקות לה את התריסים :evil:

שיפוצים..

• תוכן חדש...