Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה מתאר זה לא מוצר מחורבן, אלא שירות מחורבן.

המוצר עצמו אולי לא מושלם, אבל עדיף פי מאה על המצב הקודם של תשלום רק במזומן.

בתור אחד שלא סובל מטבעות בארנק אני מברך על הרב קו מדי יום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לתחב"צ בארץ יש עוד שנות אור לעשות עד שנגיע לרמת שירות נסבלת .

לדוגמא , שעה ומשהו מראשון לפ"ת בשעות עומס זה פשוט בדיחה גרועה שעולה למשק לא פחות כסף .

והתרגיל הזה של חופשי סמסטריאלי , להוציא ממך כסף על מנת שתקבל הנחה , ישראליות at it's best .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
לתחב"צ בארץ יש עוד שנות אור לעשות עד שנגיע לרמת שירות נסבלת .

לדוגמא , שעה ומשהו מראשון לפ"ת בשעות עומס זה פשוט בדיחה גרועה שעולה למשק לא פחות כסף .

והתרגיל הזה של חופשי סמסטריאלי , להוציא ממך כסף על מנת שתקבל הנחה , ישראליות at it's best .

נסה מבת ים לעיריית ת"א, כ8 ק"מ מסלול אשר לוקח מעל לשעה. אושר רצוף

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

התחבורה הציבורית בארץ בנויה על מיעוט קווים שמנסים לכסות את הכל.

מי שמקום מגוריו ומקום עבודתו/עיסוקיו לא נמצאים בסמיכות לציר ראשי - זה פשוט לא רלוונטי.

• תוכן חדש...