Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה עד110K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל לעומת הקליאו לדעתי היא מפסידה בתחום המנוע,היא גם נראית יותר מיושנת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בסדר אין טעם לתקוף ולהתמרמר ,בכל זאת הרכב דורג במקום הראשון במבחן השוואתי שבוצע מול הסוויפט והקליאו...

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30360-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%96.aspx

חוזר בי לגבי ההספק ,אכן טעות ומדובר ב105 כ''ס שמרגישים בריאים וחזקים יותר מהנתון.

אופציה נוספת שיכולה להיות מעניינת היא יונדאי I20 אשר כבר מגרסאות הבסיס מגיעה מאובזרת היטב ,רכב שעושה הכל בצורה יעילה,אמינה ופרקטית.

זה באמת חבל שדלק מוטורס לא טורחים לייבוא את ה ECOBOOST . עם כמה שהמבחנים מהללים אותה, בחבילה הכוללת, ובטח בשביל האישה שלא תוקפת פניות - הקליאו תציע תמורה טובה יותר. חבל שמבחנים היום מדברים על עיצוב ונהיגה ספורטיבית ( את מי זה מעניין כשהוא קונה רכב סופר מיני לעיר ). צריך יותר מבחנים של חיי יום יום.

מעבר לכך, יש בי תחושה שרגלם של דלק מוטורס נטועה חזק במבחנים האלו. משום מה כמעט בכל מבחן שראיתי על הפיאסטה, הגדירו אותה הבוחנים כמאובזרת. קצת נראה לי תמוה...

http://www.ford.co.il/uploadImages/systemFiles/8588_%20Mifrat_Ford_Fiesta8-2013(i).pdf

המפרט הזה רק מגדיש כמה המצב עגום. מסתבר שמצת הוא אביזר נוחות שחשוב לציין אותו בקטלוג ( כמו גם פנס בלימה אחורי ). תכף גם ירשמו לי חמצן שמגיע בתוך הרכב כאביזר בטיחות למניעת היחנקות הנהג. ככה זה כשאין מה לרשום במפרט...

באמת שחבל, הפיאסטה היא מכונית מצויינת. רק מה שמגיע לפה זה השאריות שאפילו דרום אמריקה לא מקבלים.

פורסם

הפיאסטה החדשה הגיע אלינו למשפחה לפני חודש וזה אחלה של רכב.

מאוד נוח על הכביש, מנוע חזק, צריכת דלק סבירה, מרגישה מאוד איכותית ואנחנו שמחים מאוד עם הרכישה.

אגב עם מעט לחץ על הסוכנות קיבלנו מצלמת רוורס+GPS מובנים על המראה חינם.

את הקליאו אני לא מכיר אך היא עדיפה בהרבה בכל ההיבטים משאר הרכבים בסגמנט.

פורסם

חבל שבמרווח מאחור היא באמצע בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אחרי ביקור ברנו ובדיקת הקליאו החדשה עלתה לי תהיה.

בכל מפרט, ואפילו בהצעת מחיר רשום "מראות חשמל עם קיפול חשמלי".

בשורת האיבזור הנוסף של קודן מרימי שמשות חיישנים וכו" הנציג הוסיף מרימי שמשות קדמי+מקפל מראות, כששאלתי אותו לעניין שזה רשום כלול הוא הסביר שלא והמראות באות חשמליות וצרך אם רוצים לקל ידנית, קיפול מראות חיצוניות מהשלט זה תוספת.

האם אני לא מבין נכון את המפרט שכתוב באתר רנו ובכל אתר אחר ואפילו בהצעת מחיר או שמנסים למרוח אותי פה?

w2r5.jpg

פורסם

קיפול מראות בעת נעילת הרכב, זו הכוונה של הסוכן. לדעתי עדיף להימנע מזה, ולהישאר "רק" עם קיפול מראות בלחיצה בתוך הרכב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי יש לנסות לעשות נסיעת מבחן בכל רכב.

להרגיש מה נראה נכון,ולהתרשם מהרכב עצמו.

מעבר לזה אני חושב שהקליאו פיגוז.

מנוע וגיר מעולים,בטיחות וחסכונית.

בהצלחה

פורסם

גם אנחנו התלבטנו לגבי זה ובסוף לא לקחנו.

לא תמיד צריך לקפל את המראות, וכשרוצים אפשר מהכפתור בתוך הרכב.

מרימי שמשות זה נחמד, אבל נמנענו גם מזה כדי להוריד למינימום התקנות מקומיות.

כמו כן, לפי מה שהבנתי, האוטו ננעל כשמתרחקים ממנו ובמקרה כזה החלונות והמראות לא יתקפלו

(אלא אם כן נועלים מהשלט).

פורסם

האא הבנתי, תודה.

את העניין שיש כפתור שמקפל את המראות הסוכן "שכח" לציין ואמר שצריך לסגור פיסית עם הידיים אם לא מתקינים מקפלי מראות..

בכל מקרה נסיעת מבחן תתבצע בקרוב.

פורסם

עשיתי נסיעות מבחן על הקליאו ועל הפיאסטה, ובסוף בחרתי בפיאסטה. נכון שהקליאו יותר מאובזרת ואולי גם יותר יפה במעט, אבל ביתר הדברים אין בכלל תחרות. הפיאסטה יותר זריזה, נוחה ומהנה. הקליאו חובטת, וההרגשה ביציאות מהמקום מאוד הססנית. בנוסף לכך, צריכת הדלק שלה לא טובה, כך על פי מבחני הרכב, ושדה הראייה בעיר איום ונורא. הפיאסטה גם יותר זולה, כך שלא הייתה לי בכלל התלבטות.

חודשיים עם הפיאסטה, מאוד מרוצה.

• תוכן חדש...