Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטסט השנתי מתקרב ובא וברצוני לרשום את הגג הנפתח שברכבי(מקורי) ברשיון הרכב ע"מ שלא יעשו לי בעיות בטסט,שמתי לב שבשנה-שנתיים האחרונות שמים דגש רציני על הנושא הזה ואף נוטים להכשיל אם הדבר אינו מצוין כחוק ברשיונות הרכב, מה הפרוצדורה המקובלת שעליי לעבור ע"מ להוסיף/לרשום את הסעיף הזה כחוק ברשיונות?

פורסם

אין אפשרות לבצע את הרישום במכון הטסטים עצמו במעמד המבחן השנתי במקום בעמדה 1 במשרד הרשוי בחולון?

לעמדה 1 בחולון צריך להזמין/לתאם תור בטלפון לפניי ההגעה או שפשוט להתייצב שם מוקדם בבוקר עם הרכב?

פורסם
אין אפשרות לבצע את הרישום במכון הטסטים עצמו במעמד המבחן השנתי במקום בעמדה 1 במשרד הרשוי בחולון? בעמדה 1 בלבד.

לעמדה 1 בחולון צריך להזמין/לתאם תור בטלפון לפניי ההגעה או שפשוט להתייצב שם מוקדם בבוקר עם הרכב? להתייצב מוקדם בבוקר.

.....

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק כמובן שזה לא חייב להיות בחולון, זה יכול להעשות בכל במשרדי רישוי אחרים גם.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

במידה ורשיון הרכב החדש כבר שולם(שילמתי באינטרנט) הפקידה באולם תנפיק לי רשיון רכב חדש כולל רישום הגג במקום או שיהיה עליי להמתין עוד מספר ימים לקבלת הרשיון החדש המעודכן בדואר?

פורסם

דבר אחרון שחשוב לי לדעת ,האם עליי להצטייד במסמכים כלשהם מהמחלקה הטכנית של יצרן/יבואן הרכב המעידים שאכן הגג ברכבי מקורי בטרם הגעתי לעמדה מס' 1 במשרד הרישוי או שממש אין צורך בכלום?

• תוכן חדש...