Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאריך USB ייעודי ל-Audio

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עומד לקבל HU עם USB אחורי ואני צריך כבל מאריך. מדובר על לא יותר מחצי מטר.

אני מחפש מאריך USB ייעודי ל-Audio, מחפירה קטנה גיליתי שיש הבדל משמעותי בין מאריך USB רגיל לאחד שאמור להעביר מוזיקה.

הכי קרוב שמצאתי (וגם אותו אני לא יודע איפה לקנות):

http://www.monstercable.com/productdisplay.asp?pin=4985

אשמח אם תוכלו לכוון אותי לכבל איכותי, תודה :)

Bimmer

פורסם

אשמח אם תסביר לי מה ההבדל בין המיוחד לרגיל? (רמז- אין)

לא מאמין בכל הבולשיט שמספרים כדי למכור, אני משתמש במאריך USB הפשוט ביותר ולא חווה אף בעיה, לא במהירות, בקריאה, ואין תלונות לגבי חווית השימוש, למרות שהמכשיר שלי משנת 2007, DXZ775.

JL Audio

פורסם

שטויות במיץ עגבניות, אין דבר כזה USB מיוחד לאודיו, וזה שמוכרים כאלו כבלים זה לא אומר כלום.

ואם אתה מדבר ברמה הפלצנית, עד כמה רחוק אתה מעוניין להגיע?

הכבלים הפלצניים מתחילים ב-20 דולר ונגמרים בסביבות ה-450,000 דולר לחצי מטר, כמה טוב אתה רוצה לשמוע?

עריכה:

בחיפוש זריז מצאתי כבלים שמגיעים ל-700,00 דולר לחצי מטר.

פורסם

יש הבדל רב בין כבל מסוכך טוב לבין כבל "מוסיקלי" פלצני.

אז השאלה היא האם אתה רוצה לשמוע "20 דולר טוב" או 700,00 דולר טוב"?

ומה הקשר למחשבים פה?, זה פיזיקה נטו, ואפשר להגיד שיש לי טיפה יותר ממעט ידע בתחום.

פורסם

למה התקיפות? :)

ההיגיון מאחורי זה הוא איכות המוזיקה מלכתחילה.

אם השירים באיכות נמוכה, למשל 128kbps אז סביר באמת להניח שגם אם הכבל יאבד קצת מידע בדרך, אז לא נשמע את זה.

אבל אם השירים איכותיים מאוד אז איבוד המידע באמת ישפיע על הצליל.

כמו מערכות של 16bit לעומת המערכות היקרות יותר של 24bit.

אני לא אודיופיל, כבר ראיתי שם כבלים ב-300$.

יחידת הראש Alpine iDE-178BT בדרך אליי - זה בערך הרמה.

Bimmer

פורסם

אני לא רוצה להשמע בוטה, אבל זה צרור השטויות הצפוף ביותר ששמעתי כבר הרבה שנים.

אתה יודע מה מסמלים ה-128kbps מלבד "כמות האיכות"?

אתה יודע איך עובד סיגנל דיגיטלי?

פורסם

מי שכתב את הדברים בלינק הם אנשי שיווק שגם להם אין מושג ירוק על מה הם מדברים.

זה לא עניין שלי אם אתה רוצה לזרוק כסף, תעשה מחקר קטן ותחזור עם תשובות.

פורסם

חד וחלק אין הבדל.

והמהירות היא פונקציה של המכשיר שאליו אתה מחבר את הכבל (הבקר), הכבל עצמו הוא זהה לחלוטין בכל המהירויות.

זה שכתוב על כבל מסויים "USB2" זה ע"מ שיוכלו למכור אותו במחיר גבוה יותר מכבלים זהים לחלוטין שלא כתוב עליהם.

פורסם

מצטער אם נשמעתי תקיף, זו בכלל לא הייתה כוונתי :D. (במידה ואני זה שנשמעתי לך תקיף!!)

הטחתי בך את השאלות כדי שתוכל לשאול את עצמך ולהבין לבד שקסם אין פה. ;)

JL Audio

פורסם

אה כן! הגענו לוודו גם בחיווט USB, תהיתי לעצמי מתי זה יקרה.

הבדל היחיד הוא בעובי החוטים ובסיכוך שלהם.

תיקח כבל IPHONE סיני מדיל אקסטרים ותחתוך אותו אתה תגלה שהחיווט בעובי של שערה של עכבר.

תיקח כבל USB של HAMMA למשל ואתה תראה שהחיווט מספיק עבה בשביל להעביר עליו כמה אמפרים טובים ובנוסך לכך החיווט נמצא בתוך "כלוב פאראדיי" תקני לחלוטין.

לאודיו אני לא רואה מה ההבדל כי כבל USB מוליך בתוכו בד"כ ארבעה חוטים - זוג פלוס ומינוס למתח 5V וזוג לDATA פלוס ומינוס אז ככה שהמידע שמועבר שם דגום דיגיטלית והוא לא נתון לספיחת רעשים שנובעים מקרינה אלקטרומגנטית בניגוד לטווח דיגיטלי או לכל חיווט אחר שעובד כמו אנטנה.

מילא זה היה מתאם מפלאג של אייפון לUSB שגם מעביר עליו אות אנלוגי - בהחלט רצוי להשקיע קצת בחיווט בכדי שתקבל משהו עם סיכוך הוגן - אבל בשביל כבל USB איכותי אתה לא חייב לרוץ ולהוציא כל כך הרבה כסף.

אני מאוד אוהב לעבוד עם ציוד של HAMMA (מכיר אותם מאז שהייתי חובב צילום) ואפשר למצוא אותם בחנויות הDIY בארץ - ממליץ בחום, מחיר סביר - לא יקר, לא זול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...