Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחלת כבלי אינטרנט בבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Cat5e מספיק בהחלט לאתרנט 1G. תדאג לחבר גם את הסיכוך. אם זה לקונקטור RJ45 תקע ללא שקע אתה צריך להלחים את חוט הסיכוך למעטפת המתכתית. קנה תקע שהמעטפת המתכתית לכל אורך המחבר ולא הזולים שזה לא מגיע עד הקצה. אני הייתי מעדיף לשים שקע בכל מקרה.

לגבי ההשחלה- עדיף למשוך עם החוט את הסטלבנד ואיתו להשחיל את הכבל. משיכת כבל עם חוט ניילון לא נוחה והורסת את הידיים. לפני ההשחלה ממליץ לחבר צינור עגול לפיית שואב אבק, להצמיד אותו לקצה הצינור שבקיר ולשאוב שאריות לכלוך שאולי נשארו שם מהבניה.

בהצלחה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמו שציינו החבר'ה לפניי - 5E מספיק גם מספיק.

עדיף לסיים בשקעים (גם יותר יפה ואסתטי וגם יחזיק לך יותר זמן, מאשר חוט עם קונקטור שלחצת בעצמך).

בהצלחה ותהנה ! :lol:

alfa 156 2.5.

פורסם

אביב -

כוונתך לראש כזה ?

http://www.daganm.co.il/rec/1237-%D7%AA%D7%A7%D7%A2-RJ45-CAT5e-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-%D7%9C%D7%9B%D7%91%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-10-%D7%99%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA

תודה .

שאלה , איפה ניתן להשיג שקעים לקיר תחת הטיח לרשת ? לא משנה אם זה עם לוחץ קורונה או שצריך ללחוץ מחבר ואז מתאם באמצע .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אחרי כמה אלפי תקעים שלחצתי בחיי, אני לא מוצא הבדל כזה משמעותי לטובת הראשים המסוככים, בוודאי לא בסביבה ביתית שאינה "רועשת".

עדיין לא ענית על שאלת רוה"מ לגבי איזור המחיה שלך, בכדי לקבל המלצת קנייה :idea:.

לא שמים שקעים תחת הטיח. זה לא ממש יעיל, כי קשה לתקוע לתוכם שקעים אח"כ :lol:

Sperial, אם אתה באיזור המרכז, אתה יכול לקבל ממני נועץ קרונה תמורת דמי השכרה סמליים (תביא עצם מהעוף של המרק בשביל חומוס, זה גם טוב 8) ).

פורסם

כפי שכתבתי כבר הרבה הפעמים - אני חיפאי. בכל מקרה - תודה על ההצעה.

בינתיים הבן שלי - שמנסה לסדר את הרשת - מדווח על עוד בעיות. נראה לי שבסופו של דבר אדקק לשירותיו של בעל מקצוע מצוייד ומנוסה. בינתיים אני מנצל את חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת שלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעניין לעניין הטותו עניין - אני דאגתי לתשתית בעת שיפוץ הדירה, אבל באחד משקעי ה-RJ45 (של GEWIS S)השתחרר תיל אחד ממקומו. איך אני יכול להחזירו למקומו בלי כלי ייעודי?

אם אתה צריך , יש לי לוחץ קרונה שקניתי לפני שבועיים בדיוק למטרה של הכנת תשתית אינטרנט בבית החדש.

אתה מוזמן להשאיל אותו, גם אני חיפאי.

דרך אגב, ב 30-40 ש"ח תוכל לקנות אחד בחנות שנקראת מדיה גלקסי בנוה שאנן.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אכן אלו התקעים הטובים. כבר נתקלתי במקרים בהם חיבור הסיכוך פתר בעיות אי יציבות. במידה ומשתמשים בכבל שיש לו סיכוך ולא מחברים אותו לכלום הסיכוך רק מזיק. שקעים תה״ט ניתן להשיג בכל החנויות לציוד חשמל. יש כאלו של גוויס ודומיו ויש רגילים.

פורסם

עדיין לא ענית על שאלת רוה"מ לגבי איזור המחיה שלך, בכדי לקבל המלצת קנייה :idea:.

ראשון ,פ"ת וחולון

פורסם

אזהרה קטנה לגבי גוויס - התקינו לי לחות חיבורים עם מספר שקעי כוח, שקעי טלפון ומקום לשקעי RJ45. הייתי משוכנע שמדובר בגוויס אבל כאשר מתקין הרשת הגיע עם שקעים של גוויס הם נמצאו לא אינם מתאימים למסגרת. התברר כי לגוויס אין לוחות מסג זה ולכן נעשה שימוש במסגרות של יצרן אחר, כרגע השקעים מדלדלים על החוטים ואני ממתין להחלפתם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוכל להעלות תמונה? יש כמה וכמה אביזרים תואמי גוויס בשוק (סיניים), אבל לא נתקלתי איתם בבעיית התאמה למתאם של גוויס ו/או תחליפיים.

פורסם

אז זה לא גוויס.

יש מספר בשוק מספר אביזרים דומים לגוויס, אך רק דומים (ולא ישבו כהלכה במסגרת המתאימה לגוויס).

עריכה - או שהמסגרת לא גוויס/תואמת גוויס והשקעים כן...

alfa 156 2.5.

פורסם
לוחות רודוב. ליד טיב טעם בראשון.

מכיר אותם היטב , הם לא מעט יקרים ?

אני צריך גם שקעים תחת הטיח כמו של ניסקו מסוג home and office , מישהו ?

• תוכן חדש...