Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוכלות שהוא אמר שהיא נקייה מתאונות,ובנוסף אמר שטופלה במוסך מורשה ואין שום תיעוד לכך שטופלה שם אי פעם.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה היא שהוא הולך לטעון שהכל מתוכנן בינך והעד ושאתם מנסים לעקוץ אותו.

צריך להיות קנס של 20% מהערך של האוטו למי שמוכר רכב "בלי תאונות" שבעצם מלא בתאונות.

זה יסדיר טיפה את השוק של הרכב בארץ.

צריך גם להיות מאגר נתונים שפתוח לציבור עם מספרי רכב, שאליו כל חברות הביטוח חייבות לדווח על כל רכב שעבר תאונה ובדיוק מה הוא עבר.

אין מה לעשות כרגע בשוק שבו הנוהל הוא לשקר בלי בעיה.

פורסם

הוא יכול לטעון,אני יכול לטעון שהוא ניסה לאנוס אותי מן הסתם ועוד שטויות..

בפועל יש מודעה ביד 2 שלא תואמת למה שנבדק ע"י מומחים

פורסם

אתם לא חושבים שאתם מגזימים קצת?

כולה הבן אדם אמר שאין תאונות,בכל זאת התגלו תאונות קוסמטיות אבל זה לא סוף העולם.

כולם משקרים כדי למכור אין מה לעשות,תוכלו גם לעיין בשרשור שפתחתי על היונדאי שהובטח לי ע''י המוכר שהרכב טופל כל חייו במורשה ושהוא שמור בלי פגיעות...אלא שלאחר מכן גיליתי שהרכב מעולם לא נכנס למורשה ועבר כמה וכמה תאונות (חלקן כללו החלפת חלקים) אבל אני לא תובע אותו נכון? אני פשוט לא הולך לקנות את הרכב וזה הכל.

נ.ב פותח השרשור עדיף הייתה גורם לבן אדם לרדת במחיר כמה אלפיות וקונה את הרכב,אין שום דבר נורא בתאונות בעלות משמעות נמוכה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חבל על הזמן שלך, אז כתוב "הרכב נראה מעולה וללא תאונות" . .

תתפלא אבל זה שאין פסיק במשפט יכול להפיל את התביעה שלך, הרכב "נראה" ללא תאונות, הרכב יד שניה המוכר יכול להגיד שאם קרה משהו לפניו הוא לא מודע לזה.

הוא אמר לך בוודאות שהרכב לא קיבל שום מכה?

בכלל אני לא מבין מה ההתעקשות על דפיקות קטנות, התעקם פגוש/כנף? שמו חדש , צבעו בצבע הרכב , הכל נראה ישר ותקין, אין מכות בשלדה.. מה הבעיה?, כמעט כל רכב שנע על הכביש עבר תיקון צבע , זה לא רכבים בעבודת יד שצריך אומן כדי לשחזר, סה"כ פותחים ברגים, מתקינים חלק חדש, צובעים לפי קוד יצרן ונגמר הסיפור.., אם אין בעיות אחרות אני חושב שיכולת להסתדר על הרכב, על פניו הרכב לא כ"כ נורא אם רק זה הבעיה..

לגבי התביעה, סיכוי קלוש עד אפסי לקבל משהו, ואם תפסיד אתה עלול לשלם הוצאות נוספות + בזבוז זמן של המוכר..

פורסם

לא ברור מה אתה רוצה ממנו

הוא כתב :

"הרכב נראה מעולה וללא תאונות"

הוא באמת נראה ללא תאונות,שהרי אם היה נראה עם תאונות לא היתם לוקחים אותו לבדיקה.

פורסם
אתם לא חושבים שאתם מגזימים קצת?

כולה הבן אדם אמר שאין תאונות,בכל זאת התגלו תאונות קוסמטיות אבל זה לא סוף העולם.

כולם משקרים כדי למכור אין מה לעשות,תוכלו גם לעיין בשרשור שפתחתי על היונדאי שהובטח לי ע''י המוכר שהרכב טופל כל חייו במורשה ושהוא שמור בלי פגיעות...אלא שלאחר מכן גיליתי שהרכב מעולם לא נכנס למורשה ועבר כמה וכמה תאונות (חלקן כללו החלפת חלקים) אבל אני לא תובע אותו נכון? אני פשוט לא הולך לקנות את הרכב וזה הכל.

נ.ב פותח השרשור עדיף הייתה גורם לבן אדם לרדת במחיר כמה אלפיות וקונה את הרכב,אין שום דבר נורא בתאונות בעלות משמעות נמוכה.

זו בדיוק הבעיה, שאנחנו כבר מורגלים לשירות חרא ולקניות חרא.

זה לא צריך להיות תקין.

אנשים לוקחים את הילדים שלהם, הנשים ההרות שלהם ואת עצמם בתוך רכב שעליו הם סומכים שיציל להם את החיים.

אי אפשר לשחק עם זה.

פורסם

הבעיה העיקרית היא בהגדרת המושג "תאונה"

האם כל מכה בכנף או בדלת זה תאונה? ומה עם החלפת פגוש?

אם הרכב במצב טוב אפילו אם הוחלפה כנף ונעשתה צביעה טובה מאוד (לא ניתן להבחין ואין הבדלי צבע) אז מה הבעיה?

פורסם
זו בדיוק הבעיה, שאנחנו כבר מורגלים לשירות חרא ולקניות חרא.

זה לא צריך להיות תקין.

אנשים לוקחים את הילדים שלהם, הנשים ההרות שלהם ואת עצמם בתוך רכב שעליו הם סומכים שיציל להם את החיים.

אי אפשר לשחק עם זה.

אתה נסחף ולא מעט. באוטו אין פגיעת שילדה ולכן אין לתאונה שעבר שום משמעות בטיחותית ( במרבית המקרים גם לפגיעת שילדה אין משמעות כזו אם התיקון היה מקצועי ). לפי הדברים שלך גם מכה בטמבון או סריטה שתוקנה הופכת כל אוטו למלכודת מוות לדורות הבאים. צריך טיפה להרגע לטעמי בענין הזה, אוטו זה דבר שנוסע וחטף מכות, הוא לא תלוי על הקיר בסלון. אשר למוכר בענין הזה, אם עדות הקונה אמינה, ודאי שחייבים לתבוע אותו שהרי טיפשות כזו שבהחזרת דמי הבדיקה אם משהו לא נראה לקונה, לא יכולה להשאר ללא מענה. בכל מקרה חשוב שעדות העד של הקונה תהיה עשויה מפלדה שהרי קשה למצוא שופט שיאמין שאדם סביר ונורמלי, כזה שגם יודע לקנות במכולת, יתחייב במין התחייבות שכזו.

פורסם
רק אני לא מבין איפה הנוכלות פה?

הרכב עבר תאונה, אבל ללא פגיעת שלדה, גם אצלי ברכב הוחלף טמבון כי נכנסו בי מאחורה ואין שום נזק לשלדה, זה אומר שהאוטו שלי מסוכן?

כמעט כל רכב בישראל עבר תאונה, השאלה היא מה היקף הנזק.

מסכים,גם אני מתקשה להבין איפה כאן הנוכלות,תן לי לנחש חשבת שתכנס למכון הבדיקה והרכב בן הכמעט 7 יצא ללא איקסיםמהבדיקה.

Porsche 944 turbo

פורסם

אני מבין את הכעס ובטוח שגם שאר החברים פה וכל מי שאי פעם ניסה לקנות רכב, בין אם זה ישירות מהיבואן שקצת מורח ולא מדייק ובכלל אם זה שוק פרטי/ ליסינג או רחמנא ליצלן- סוחר.

יש הרבה אי דיוקים חצאי אמיתות ולא מעט רמאויות בשוק הזה.

תגיד תודה שגילית את ה"דיל ברייקר" שלך לפני שקנית ולא אחרי.

לא החתמת אותו מראש ועל כן אתה לא יכול להוכיח שהוא הבטיח, זה למידה להבא.

לא יכול לדעתי לתבוע אותו על המודעה עקב אי שימוש בפסיק במודעה.

והרכב שלו, הוא גם יכול לבקש 100,000 שקלים אם הוא רוצה, אתה לא חייב לתת, בדיוק כמו שהוא לא חייב להוריד במחיר.

הפיתרון הפשוט- לא לקנות ממנו ולעבור לרכב הבא.

חבל להתעצבן ממקרה כזה, לצערי סביר להניח שמצבים דומים יקרו לך שוב (כמו לכולנו).

נ.ב

יש פה שירשור שלם בנושא, שווה לך לקרוא אותו הוא יעזור לך ללמוד מטעויות של אחרים ורמאויות נפוצות.

בהצלחה!

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.

• תוכן חדש...