Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ככל הנראה במדחס באוטו שלי החלך, המזגן הפסיק לעבוד

אשמח לדעת פחות או יותר עלות מחירים למי שיודע של מדחס?

כמה אמור לעלות?

זה דחוף לי מאוד אשמח לתשובה מהירה

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל עופר קצב. הוא מתמחה בשיפוץ של מדחסי מזגנים והמחירים שלו טובים יחסית, הוא יוכל לענות לך על השאלה.

פורסם
שלום לכולם,

ככל הנראה במדחס באוטו שלי החלך, המזגן הפסיק לעבוד

אשמח לדעת פחות או יותר עלות מחירים למי שיודע של מדחס?

כמה אמור לעלות?

זה דחוף לי מאוד אשמח לתשובה מהירה

היי עודד

מחיר מדחס מזגן משומש הינו 1200 ש"ח מחיר העבודה כולל וקום גז וגז 800 ש"ח סה"כ 2000 ש"ח לפני מע"מ

מחיר מדחס מזגן חדש 3600 ש"ח מחיר העבודה כולל וקום גז וגז 800 ש"ח סה"כ 4400 ש"ח לפני מע"מ.

אשמח לעזור לך בכל דבר נוסף

אייל מסובארו

פורסם

שלום.

אני חייב לשאול איך אתה יודע שהלך המדחס? עשית בדיקה במוסך? המכונאי\חשמלאי אמר לך שהוא נהרס?

מזגן לא עובד לא אומר בהכרח שהלך מדחס, זה יכול להיות משהו אחר ואתה סתם תוציא הרבה כסף עכשיו.

עצה קטנה, אם תבוא ככה לחשמאלי באותו לחץ שכתבת את ההודעה :"זה דחוף לי מאוד.." יש סיכוי שיעבדו עליך קצת. מניסיון מר אני אומר את זה . תעשה בדיקה וסקר שוק, גם אם זה ייקח יום יומיים, שלושה.

• תוכן חדש...