Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי גולף GTI 2001 היום שמתי לב שבדרך כלל שהאוטו עומד במקום שהוא מגיע לטמפרטורה מסוימת נדלקות הונטות במהירות נמוכה אבל היום שמתי לב הרבה זמן האוטו עמד ולא נדלק המאוורר ובסופו של דבר לקח קצת זמן נדלקו הונטות על מהירות גבוהה ואחריי כמה שניות הפסיק. השאלה שלי הוצאנו את היוניט שעל הרדיאטור וגישרנו ורק מהירות גבוהה עבדה האם זה המחשב של של הונטות התקלקל או ששני הונטות לא בסדר שזה עובד רק על מהירות גבוהה?

פורסם

חפש אם יש לך גם ממסר של מהירות נמוכה, או את הוסת מהירות.

אני לא יודע איזה בדיוק בגולף (ככה באוויר לפחות) אבל בכריזמה למשל יש 2 ממסרים אחד של מהירות נמוכה ואחד של מהירות גבוה,

בפג'ו יש יחידה (כמו מחשב קטן) של הונטה שהוא "מנטר" את המהירויות.

השאלה מה יש אצלך.

פורסם
שלום לכולם יש לי גולף GTI 2001 היום שמתי לב שבדרך כלל שהאוטו עומד במקום שהוא מגיע לטמפרטורה מסוימת נדלקות הונטות במהירות נמוכה אבל היום שמתי לב הרבה זמן האוטו עמד ולא נדלק המאוורר ובסופו של דבר לקח קצת זמן נדלקו הונטות על מהירות גבוהה ואחריי כמה שניות הפסיק. השאלה שלי הוצאנו את היוניט שעל הרדיאטור וגישרנו ורק מהירות גבוהה עבדה האם זה המחשב של של הונטות התקלקל או ששני הונטות לא בסדר שזה עובד רק על מהירות גבוהה?

אני לא משוכנע שקיימת בעיה.

1. כאשר אתה מדליק מזגן האם שתי המאווררים מתחילים לעבוד ?

2. מומלץ מפעם לפעם לבדוק גם את הפיוזים של המאווררים הנמצאים על פנל הפיוזים שעל המצבר שערכם 30/40 אמפר אשר נוטים

לשרוף את המגעים ואת התושבת של בית הפיוזים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...