Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר סיאט איביזה 2003,

הצינור המוביל מים לחלון הקדמי נקרע וכרגע הוא פתוח וברגע שמפעילים אותו הכל זורם לשום מקום (לרצפה).

כרגע יש לי שתי קצוות שלא נראה לי שיש אופציה לאחד ביניהן.

האם צינור כזה קל למצוא, צריך צינור מיוחד? איך זה עובד בדיוק, לא מצאתי כל אזכור לכך בגוגל.

תודה מראש

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אוי תודה לשניכם, גזרתי קצת משתי הקצוות (לאחר שניסיתי להדביק כל כך הרבה עם דבק 3 שניות את כל החורים).

לאחר שגזרתי הכנסתי איזה מעביר בין שני צינורות של טפטפות שבאופן מדהים התאים בדיוק, חלק מאוד קטן שחבילה של 10 עלתה לי 10 שקלים, פתר לי בעיה שחשבתי שתיגמר בהרבה יותר כסף.

תודה רבה!

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אם היית קופץ לחנות שמתמחה בציוד גינון, היית חוסך 10 שקלים. אני בזמנו הייתי צריך מעביר כזה גם, קפצתי לפקע והם מוכרים כאלו בבודדים. לא הייתי בטוח איזה גודל אני צריך אז רציתי לקחת שניים שונים. כששאלתי מה המחיר, המוחר מסר לי אותם ללא תשלום. המחיר שלהם זה משהו כמו 20 אגורות.

פורסם
אם היית קופץ לחנות שמתמחה בציוד גינון, היית חוסך 10 שקלים. אני בזמנו הייתי צריך מעביר כזה גם, קפצתי לפקע והם מוכרים כאלו בבודדים. לא הייתי בטוח איזה גודל אני צריך אז רציתי לקחת שניים שונים. כששאלתי מה המחיר, המוחר מסר לי אותם ללא תשלום. המחיר שלהם זה משהו כמו 20 אגורות.

ביחס למחיר שחשבתי שזה יעלה, אני שמח ביותר :)

אני כבר חשבתי שיצטרכו לפרק שם דברים, ועכשיו בכלל כשאני מנסה למכור את הרכב הייתי בטוח שזה יהיה נזק.

הכל לטובה :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

• תוכן חדש...