Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

הרכב סיוויק 2008 1.8 ידנית "חללית" ומחיפושים באינטרנט זה דגם FK2.

 

עד שאוכל להרשות לעצמי להתפרע עם דאבלדין + מסגרת פלסטיק בעלות של כמה אלפי שקלים, החלטתי ל"שדרג" את המערכת המקורית ופשוט להוסיף כבל AUX על מנת לחבר את הפלאפון.

 

הבעיה שאני לא מוצא שום מידע בנושא מחיפושים באינטרנט.

 

לא מזמן פורסם פה כבל AUX לפורד ומאזדה חדשות (צד אחד חיבור קונקטור מיוחד למערכת המקורית וצד שני חיבור 3.5מ"מ - מאד פשוט!) ואני מעוניין לרכוש מאיביי משהו כזה גם למכוניתי.

 

אבל פשוט לא מצאתי! מצאתי חלק שנקרא XCARLINK או משהו כזה שזה סוג של מתאם מלבני אשר מתחבר למערכת המקורית ואליו אפשר לחבר כ.זיכרון, 3.5מ"מ וחיבור USB, אני לא רוצה את כל "הקומבינה" הזו, אלא רק חיבור AUX כבל פשוט.

 

אשמח לעזרה.

 

מי שרוצה, אצרף לינקים למה שכן מצאתי באיביי.

 

*לא מדובר באותה מערכת של דגם הסדאן, דגם ה"חללית" הוא שונה לחלוטין.

 

תודה,

אוהד.

פורסם

http://www.ebay.co.uk/itm/06-11-HONDA-CIVIC-FN2-TYPE-R-S-CD-RADIO-MP3-PLAYER-STEREO-VENTS-COMPLETE-UNIT-/251212202871?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Cars+Year%3A2008%7CModel%3ACivic&hash=item3a7d6a0377

 

זה הדגם, יש תמונות יותר למטה גם גב המכשיר.

 

העניין פה זה לא הדגם של המכשיר, זה חיבור הAUX..

- מקריאה באינטרנט הבנתי שהמערכת המקורית מוציאה בAUX רק מונו (לא מבין בזה, האמת) וצריך מתאם מיוחד שיפצל את זה לסטריאו? (ימין ושמאל), זה ממש לא ברור לי העניין הזה.

 

שוב, אני לא מעוניין בXCARLINK (אלא אם כן זה אפשרות יחידה), אני מעוניין רק בכבל AUX שמתחבר לפלאפון\נגן MP3 וכדומה.

 

תודה,

אוהד.

פורסם

חיפשתי לך קצת, יש מלא מתאמים החל מ aux ועד מתאמים שכוללים גם usb ובלוטוס, אך אליה וקוץ בה, ל 90% מהמוצרים שראיתי יש תאימות מלאה לכל דגמי הונדה מהשנים 06 ומעלה, הדגם הזה "חללית"/ fn2 , לא מופיע בכלל, בשום עמוד מכירה שראיתי, ולדעתי הוא מסווג כסיוויק.

 

תמצא לך באיביי מתאם שנראה לך, ושלח למוכר הודעה, שאל אותו לגבי תאימות לדגם שלך.

SCANSPEAK

פורסם

חפש מתאם שמתאים לך מבחינת אופציות חיבור (יש AUX,USB,BLUETOOTH,SD-CARD), כזה שתותאם לסיוויק מהשנתון שלך, ושאל את המוכר.

 

דרך אגב זה ממש מעצבן שיש שני דברים שונים שנקראים אותו הדבר.

SCANSPEAK

פורסם

לי יש סיוויק 2007 היבריד והחיבורים בדיוק אותו הדבר, קניתי כבל ב10$

עובד מצויין אצלי, פיסרמתי פה פוסט בעניין

פורסם

אני יודע, כתבתי לך הודעה בשרשור המקורי שלך עם התמונה של הכבל שהזמנת מאיביי בעלות של 10$.

 

אשמח אם תגיב פה\שם ותענה על השאלות על מנת שאוכל גם אני לרכוש את הכבל.

 

תודה לך!

אוהד.

  • 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ וחזרתי לעדכן -

 

רכשתי את המוצר הזה:

 

http://www.ebay.com.au/itm/Car-MP3-Player-USB-SD-AUX-In-For-Honda-Civic-CR-V-Accord-City-Fit-Element-S2000-/271087037476?ssPageName=ADME:X:RTQ:AU:1123

ושוחחתי עם המוכר לפני הרכישה:

 

hi,nice day!For your question,pls check as below:

1. Again, are you sure that this will work 100% in my car with the built-in radio?

yes,it 100% worked with the radio!

 

2. I understood that It can play (with USB) flashdrive, the meaning is to DISK-ON-KEY? How about MP3 with USB output?

Hi,the is a USB connector,which can hook you USB CARD OR SD CARD(connector with a card reader).And for MP3 connection,it can connected via 3.5 aux cable of the interface

 

 

3. How can you choose the play source? I mean, if I'll plug to it my phone for example and also fleshdrive, what will work? (If ill use both 3.5mm input and USB at the same time).

Hi,3.5mm and USB cannot worked at the same time!

 

 

4. Do you have a guide how to connect it?

there is a user manual offered for the interface using!

 

5. Do you have a video of the product that show's how it work?

sorry.we donnot have that video

 

6. How about Return\Refund? just for case that it wont work.

if adapter not work,we can offer refund within 14days(count from you recived) and replacement within 30 days!

 

If u have any question,pls feel free to let me know!

---------------------------------------------------

 

המוצר הגיע לפני יומיים, מצאתי מדריך מקיף בPDF איך לפרק בדיוק, לקחתי חצי יום חופש וישבתי חבר באוטו לעזרה וכעבור 20דק' כל הפלסטיקים היו בחוץ והמערכת ביד שלי.

- המוצר לא עובד!

חיברתי את הקונקטור מאחורה וזה מה שקורה:

 

1. המערכת אינה מזהה את הAUX בכלל, כאילו אינו נמצא או מחובר בכלל, ניסיתי עם/בלי דיסק וגם אותו הדבר.

2. ברגע שהקונקטור מחובר מאחורה, המערכת מנגנת כרגיל דיסק/רדיו אבל אין קול! כאילו שהמתאם החדש מקצר או משהו, ברגע ששולפים את הקונקטור והמתאם אינו מחובר - חוזר הקול כאילו כלום.

 

משהו נוסף שהבחנתי מרגע קבלת המוצר, זה שנורת הLED אשר ממוקמת על "המפענח" של המתאם אינה במקומה ובעצם שקועה פנימה, כאילו בהלחמה על המכשיר במפעל (או אצל הסיני שהרכיב את זה בבית) לא סגרו את זה כראוי.

-לדעתי החבילה לא נפגמה בדרך לפה מכיוון שהמוצר היה בתוך מעטפה גדולה יחסית עם מילוי בועות אוויר מסביבה.

 

יש למישהו מושג מה הולך כאן ואיך גורמים לזה לעבוד?

יצרתי קשר עם המוכר היום אבל עוד אין מענה.

 

תודה,

אוהד.

IMG-20130814-WA0001.jpg

פורסם

אהלן!

הוחלט לפתוח שרשור חדש בעקבות זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=488277

 

התפתחות אחרונה בנושא, המתאם אינו עובד סופית, יצרתי קשר עם המוכר, לאחר התכתבות קצרה קיבלתי REFUND מלא והמוצר נשאר אצלי (הצעתי לשלוח לו אותו חזרה, הוא לא הגיב לזה ולא שאלתי שוב).

 

אמרתי אם הוא כבר נשאר אצלי, אולי אנסה לתקן אותו לבד?

אז קרעתי את המדבקה על מנת לגלות את הברגים ופתחתי אותו, תראו בתמונות מה מצאתי בפנים.

 

השאלה היא:

1. איך יודעים אם הכל תקין?

2. האם אפשר לדעת אם זה בכלל מתאים לרכב שלי?

3. האם כדאי בכלל לקחת את זה למעבדה שיעברו על הכל?

 

- ממבט על ההלחמות והחיבורים, הכל נראה תקין ומקצועי ככה שאין לי מושג.

 

אוהד.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

×
×
  • תוכן חדש...