Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול ראיתי מודעה לגבי דירה למכירה בת"א,

2 חדרים 45 מ"ר ב מיליון שש מאות.

1,600,000.

אתה מבין?

1,600,000

אתה יודע מה אתה קונה בב"ש בכסף הזה?

קוטג' 180 מ"ר בנוי.

לא יודע מה אתה קונה בב"ש בסכום הזה, אבל בחיפה אתה רוכש דירת 5 חדרים מרווחת בשכונה מבוססת, ועם נגישת טובה לצירי התחבורה בכל הכיוונים.

ולזכות חיפה - הנגישות שלה, מבחינה תחבורתית, השתפרה פלאים מהלך 2-3 השנים האחרונות, ההגעה לערים השכנות ולמרכז ומהם התקצרה בעשרות אחוזים (במונחי זמן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבית שמש לפ"ת לוקח מינימום של 35 דקות (דרך כביש 6, בשעות מאוחרות יחסית) ועד שעה ורבע (דרך כביש 4 בפקקים)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מניסיוני עד כה בכל שעות היום זמן הנסיעה לת"א הוא בין

1:30 ל 2:00 במקרה הכי גרוע.

ושוב פעם, זה עם מצב הכבישים המאוד רעוע

כאן כרגע.

בכוונה הרחקתי לכת וציינתי את ערד.

בוא נדבר על ב"ש, שם יש ציוויליזציה ורכבות.

קח רכבת, מרחובות לת"א זה חצי שעה נטו, תוסיף הגעה מהבית לרכבת ומהרכבת לעבודה. אתה תקבל שעה נסיעה. אוטובוס לוקח יותר מניסיון.

קח רכבת מרחובות לפ"ת, זמן נטו ברכבת זה שעה ו-10 דקות, תוסיף את הזמן הגעה לרכבת ואת הזמן מהרכבת לעבודה...

איך שעה לתל אביב מרחובות?

אני גר בגבעת ברנר ולומד בתל אביב, לוקח לי כל יום חצי שעה או 40 דקות אם יש פקקים.

אני לא יודע מאיפה אתה נוסע, אבל יש ימים שאתה יכול לעמוד רבע שעה בפקק של מחלף גן רווה כדי להתחבר לכביש 4, אחרי זה תוסיף את איילון והיציאה מאיילון במחלפים, לפעמים יש לי פקק של 10 דקות גם בכביש שמוביל מיבנה לבית עובד. כשאני אומר שעה נסיעה זה מהבית עד ליעד בת"א ולא עד התחנת רכבת או עזריאלי בכניסה לעיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

431. כביש קסום

:wink:

בכלל, כשיסיימו את הכביש החדש יחברו את ברנר באופן ישיר לתל אביב. יש הערכות על 20 דקות נסיעה

יצא לך לראות את כל הבנייה שעושים אצלינו?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אתה מדבר על הכביש שלוקח מברנר לאזור תעשיה רחובות ויוצא ליבנה?

בשביל להגיע ל-431 אני צריך לעבור דרך נס ציונה ראשון או דרך בית עובד. שוב, לא תמיד זה מהיר יותר, אתה עושה את רוב הדרך בדרכים מהירות פנויות, אני לא וזה ההבדל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא, מברנר ישר לכביש 40 ואחרי 6-8 דקות מגיע ל431. חוצה אותו בעד רבע שעה ומתחבר לאיילון.

מסכים איתך שדרך נס ציונה ובית עובד אתה נתקע בפקקים וזה יכול לקחת שעה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
אחות בת 58 לבחור בן 28...

אחי הגדול בן 42 הקטן בן 18 . כמעט 30 שנה.

הם מאותה אם?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

שובב כמו דניקס ?

אחרי שאני אקנה את ה205, אני אקנה גם אל קמינו.

בנצי כמה עולה אל קמינו אצלכם ?

גיבוב יקר אני צריך עזרה,

הוטלה על המשימה להכין ארוחת ערב ואין לי מושג מה להכין, יש רעיונות (לאיפה ניקו נעלם ?).

אנלוגי, טעמת מלכה אדומה ?

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא יודע מה אתה קונה בב"ש בסכום הזה, אבל בחיפה אתה רוכש דירת 5 חדרים מרווחת בשכונה מבוססת, ועם נגישת טובה לצירי התחבורה בכל הכיוונים.

ולזכות חיפה - הנגישות שלה, מבחינה תחבורתית, השתפרה פלאים מהלך 2-3 השנים האחרונות, ההגעה לערים השכנות ולמרכז ומהם התקצרה בעשרות אחוזים (במונחי זמן).

מחברים שגרים שם אני יודע שדירת 5 חדרים מקבלן תעלה 1.2 מיליון.

בית פרטי יד שנייה ינוע סביב ה 1.3 1.4.

בתים פרטיים יותר דהלקס יגיעו ל 1.6.

Gn'f'R

פורסם

לוקו, לא הבנתי איך האבא הבדואי הגיע עם היד עד לילד בקצה הארגז..8)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לוקו, לא הבנתי איך האבא הבדואי הגיע עם היד עד לילד בקצה הארגז..8)

1. הוא לא אמר שהילד היה בקצה המרוחק של הארגז

2. מי אמר שהאבא הכניס את הבוקס עם היד

3. ראית פעם בולבול של בדואי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...