Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בראש ובראשונה לאבא שלי, הוא כן זוכר את השם שלי הוא פשוט נמנע מלדבר (אל תשאלו אותי למה).

נמנע מלדבר איתך או פשוט לא מדבר הרבה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אתה צריך GTI? סתם מתוסבך ולא אמין שתצטרך לשמור עליו כל הזמן

ה1400 על כזה אוטו קטן יהיה כיף. תאמין לי אני נהנה ועובר את המהירות המותרת בהרבה גם עם הפנדה. גם עם האונו 4 הילוכים מנוע 1 ליטר שהיתה לי, הכל תלוי באומץ ואיכות הצמיגים :lol:

במקומך הייתי שואף לדגם 3 דלתות 1400 ולעשות שהוא יראה כמו GTI. לפני צבא או אחרי זה כבר שיקול של מה תעשה בצבא (לך תהיה ג'ובניק!!! כל יום באוטו הלוך חזור) וכסף פנוי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

רופני כתבתי שאין לזה נןסחה מנצחת. כלכלית כנראה זאת תהייה החלטה גרוע אך לא קריטית כי זה לא משכנתא, מקסימום הרכב יעמוד ותמכור למישהו ותפסיד איזה אלפייה. מצד שני אתה תפסיד כמה גיבובים ורגשות שלא תחווה אותם אם תחליט לא לקנות. לכולם יש פה סיפור על רכב שעשה להם קצת בלגן, אבל תחשוב מה היה קורה אם כולם היו חושבים כלכלית נטו? אם אתה כל כך רוצה ומוכן גם לחיות עם ההרגשה והחלטה שלך אז לך על זה, גם אם יבוא יום שכולם יגידו "אמרנו לך" תחשוב על סופש אחד שנהנת בו ואיזה סיפוק אתה מקבל מלהסתכל עליו כאשר הוא עומד בחניה. אני גם רכשתי ובזבזתי על דברים שמאוד רציתי כשכולם אמרו לא ובסופו של דבר ראו אותי נהנה ( כשלרוב סבלתי) וקנאה אכלה אותם.

קיצר תחליט ותחיה עם זה. הכי חשוב להיות שלם עם עצמך בהחלטה שתקבל.

החיים הם כמו....

פורסם
בעבודה...אם אתה רציני דבר איתי בפרטי 8)

עריכה:

מה איבדת כאן לעזאזל?

מה חשבת, שתזכיר אתמול את המילה גראס ולא תהיה נהירת סטלנים?

יצאתי מקודם עם הכלב לטיול, ובדרך הכלבות של השכנים היו בחצר וכרגיל היה שמח, אז השכנה הציעה לי להכניס את הכלבלב אליהם שישחקו קצת והסכמתי. זאת כבר פעם שניה שאני מכניס אותו לשחק עם הכלבות של השכנים ואחרי זה ממשיך איתו לטיול ספורט של שעה. שמתי לב שביום שאני מכניס אותו לשחק עם הכלבות, במשך הטיול הוא מושך הרבה פחות והוא יותר רגוע לעומת אם אני יוצא איתו מהבית ישר לטיול.

אחת הכלבות היא גורה בת 8-10 חודשים טיפה אגרסיבית דרך הגדר, חשבתי לצרף אותה לטיולים כדי שהיא תוציא קצת מרץ ואולי גם זה יעשה יותר טוב לכלב שלי בתחום ההתנהגות.

כדאי?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מגובב לא מעט על העבר והווה, אך נדיר יותר הוא גיבוב עתידי. כזה של רצונות או חשקים.

אם יש משהו שמאוד בא לי כרגע הוא לנגן. אני מתכוון לאיזה ג'אם עם גיטרות אקוסטיות עם איזה

פרקאשיין שמתלווה.

בא לי לגובב בלי מילים, להתכנס עם כמה זרים מזדמנים ופשוט לנגן.

למה זרים? כי את המהלך הבא שלהם אני לא אכיר, כל תיבה תהיה לא צפויה.

בלי לחץ של זמן, בלי לקום לעבודה, להחליף חיתול לתינוק.

שים בקבוק משובח באמצע, תעמעם את האורות ובוא נגובב גיבוב אינסטרומנטלי.

כרגע אין דבר שאני רוצה יותר.

Gn'f'R

פורסם

אכלתי עכשיו מתוך דודא מטורפת.

אבא שלי הביא עגבניות שרי אדומות ויפות. היה להן ריח מדהים. ישר שמתי שמן זית במחבת, מעט פלפל, אורגנו וטיפה סוכר. שורף אותך. מכניס לתוך פיתה גבינת "נעמה" (או: גבינה מותכת, או: ממרח כולסטרול). שם את הפיתה על הגז עד שאני נשרפת כמו שאני אוהב (פריכה מבחוץ ורכב בפנים), אבל ככה שהגבינה לא נמסה מדי. פותח אותה, מכניס פנימה את העגבניות המטוגנות ואוכל.

2 דקות וחצי של תענוג טהור בכל ביס. סה"כ 3 דקות עבודה, ולכלוך של סכין אחת וקרש חיתוך אחד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תומר, כן.

ניקו, נשמע טעים. אנלוגי יאהב את זה (בעיקר בגלל השורה האחרונה ).

אור,

זו לא הכמות, זו האיכות. ובאיכות אני לא איכותי. אחי.

ג'יימס,

אני לא רחוק ממך.

Gn'f'R

פורסם

שמתי לב שבתקופת מבחנים אני מצליח לעקוב הרבה יותר טוב אחרי הגיבוב.

להתחיל להתכונן למועדי ב'? :roll:

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לוקו, הקדמת אותי. אני לא בטוח לגבי הגבינה, אבל השאר נשמע מצויין והמחיר בכלים - ללא תחרות!

חזרתי מהעבודה היישר להרכבת ארון, כמו מפגר לא מדדתי נכון בחנות והוא לא בדיוק מה שאני צריך. מתי גיליתי את זה? נכון, כשהוא כבר היה מורכב ובאתי למקם אותו. יופי, כיף גדול. זה לא נורא, הוא עדיין שימושי מספיק, אבל רציתי שיהיה מסודר פרפקט, וזה כנראה כבר לא יהיה.

מה שעשיתי בריהוט הבית הנוכחי זה לנסות להתחכם, ועל הדרך לחסוך. במקום יחידת ארון גדולה או סט תואם קניתי שני ארונות זהים, קטנים/בינוניים. הם עומדים אחד ליד השני עם רווח בינהם. ברווח יושבת ארונית מגירות נמוכה שכבר הייתה לי. זה דווקא ישב סבבה. בין אחד הארונות לקיר חיברתי מוט תליה למעילים/קולבים. החלטתי שאני צריך עוד מקום אכסון, אז מצאתי יחידה שמתיישבת על ראש הארון. תכננתי לשים אותה באמצע, כך שתשב משני צדדיה על הארונות, תוך שהיא מהווה ״גג״ לשידה. על הקיר החשוף בין הארונות ומעל השידה אני מתכנן לשים מראה, או שלא, עוד לא החלטתי. חזרה ליחידת האכסון - מדדתי בחנות את האורך, היה בול מה שאני צריך. גובה לא הטריד אותי. מה לא מדדתי? נכון, את הרוחב/עומק. ככה יצא שהיא בולטת 10 ס״מ מהארונות. חשבתי אולי להרחיק את הארונות מהקיר וליישר קו, אבל: א. אני מאבד מרווח בחדר (אולי לא קריטי). ב. אני מייצר מרווח בין הקיר לארון, לא אסתטי ופתח מצויין לדברים ללכת לאיבוד. ג. אני מאבד יציבות, וממילא אלה רהיטים זולים עשויי סיבית, לא נראה לי חכם במיוחד.

באתי לגובב מתוסכל. מה שכן - קניתי אדניות וכמה צמחי תבלין שישבו על החלונות, זה דווקא עבר בהצלחה מרובה. פיתרון ביניים עד שאתפנה לסדר איזו גינה נחמדה, מה שיקרה מתישהו או לעולם לא.

בחייאת תהיו בני אדם, ופעם הבאה כשאני עובר דירה שמישהו יזכיר לי שהצהרתי שזו הפעם האחרונה שאני קונה ריהוט זול. לזכותי ייאמר שזו בסה״כ הפעם השניה בחיים שאני קונה ריהוט, עד היום כל הדירות ששכרתי (חוץ מהנוכחית והקודמת) היו מצויידות בארונות. רק לפני שנה קניתי את הארונות הקודמים, מאיקאה, אבל החלטתי שיהיה רע מאוד לפרק ולהרכיב אותם, וגם שנאתי את איך שהם נראו (או במילים אחרות - התעצלתי לפרק אותם).

רופני, אם לא תקנה לא תטעה, אבל גם לא תהיה צודק. אמרו לי לא מזמן שעדיף להיות אולי צודק מבטוח טועה. כל יום שעובר והגיוס מתקרב הקניה נהיית מטופשת יותר. שים את ה-4k האלה עכשיו, תתגלח על משהו זול. חכה עם ה-GTI. במקרה הכי גרוע תמכור, כמה כבר תפסיד?

או שאל תקנה בכלל, אבל תפסיק לחפור. שלא תבין לא נכון, אני לא מאשים אותך, מכיר לגמרי את המצב שאתה נמצא בו, גם בי נכנסות קריזות כאלה מדי פעם ואני חופר כמו JCB, אבל אני מוצא את אחד משני הפתרונות האפשריים - לקנות, או להשתכנע למה לא. המצב ביניים של החפירה לא מוביל אותך לשום מקום.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

קנה GTI.

לפני הגיוס שלי היתה לי הזדמנות לקנות פיאט X1/9. (הצעירים, חפשו עכשיו בגוגל). אבל הקשבתי לעצות כמו בשרשור הזה. לא שהיה אז פורום. או אינטרנט. למעשה חשמל היה ההמצאה האחרוה אז.

:turn-l:

• תוכן חדש...