Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי כנראה הולך לראות איביזה שנת 2003 מנוע 1400 ידנית

דגם ספורט 2 דלתות, 100 כ״ס הדגם המפואר עם סאנרוף (חלון בגג) מראות חשמליים וכו׳

הקילומטרג׳ מאוד גבוהה לשנה, 220 אלף. מבקש 19 אלף.

עם זאת הבחור מתחייב בבדיקה על הכל, אומר שהמצב המכני מצויין

מה אתם אומרים, לא להתקרב? שווה, לא שווה?

פורסם

מיותר. חבל על הנסיעה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אפשר לדעת למה?

כל יד 2 בשנתון הזה עם קילומטרג׳ זהה פחות או יותר

ואני די נעול על איביזה

מה אתם ממליצים לי לעשות ?

ודרך אגב, יש נסיעה

הוא מהצפון אני מהדרום.

יש עוד אחת 5 דלתות ידנית, ללא סאנרוף דגם ספורט

197 אלף ק״מ מבקש 16, נשמע יותר טוב?

פורסם
למה ?

יש לרכב 220,000 ק"מ ואתה שואל למה ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
יש לרכב 220,000 ק"מ ואתה שואל למה ?

הייתי שמח לדעת מה הסיבות שלא?

ומה דעתך על השנייה?, 197 אלף ידנית 1400 5 דלתות, ללא סאנרוף ב16 אלף

פורסם
הייתי שמח לדעת מה הסיבות שלא?

ומה דעתך על השנייה?, 197 אלף ידנית 1400 5 דלתות, ללא סאנרוף ב16 אלף

תראה אם היה מדובר על מנוע דיזל הייתי אומר לך על זה. פה מדובר על רכב בן עשר שצבר לא מעט ק"מ. סבירות מאוד לא נמוכה שתבלה במוסכים יותר מאשר תנהג על הכביש. יש המון איביזות עם 100,000 ק"מ שנת 2005,2006 למכירה. תמתח קצת את התקציב , זה לטובתך. בלי קשר , בזמנו כשהתעניינתי ברכישת איביזה נאמר לי בכל הזדמנות שהרכב פשוט לא נוח . קח את זה לתשומת ליבך.

גם 197 זה הרבה . זה אוטוטו 200.

פורסם
תראה אם היה מדובר על מנוע דיזל הייתי אומר לך על זה. פה מדובר על רכב בן עשר שצבר לא מעט ק"מ. סבירות מאוד לא נמוכה שתבלה במוסכים יותר מאשר תנהג על הכביש. יש המון איביזות עם 100,000 ק"מ שנת 2005,2006 למכירה. תמתח קצת את התקציב , זה לטובתך. בלי קשר , בזמנו כשהתעניינתי ברכישת איביזה נאמר לי בכל הזדמנות שהרכב פשוט לא נוח . קח את זה לתשומת ליבך.

גם 197 זה הרבה . זה אוטוטו 200.

הלוואי והייתי יכול להגיע ל30 אלף, אין לי.

אני חייל והתקציב הכי רחוק שהצלחתי להגיע זה בערך ה20K עם קצת עזרה מההורים...

אני די נעול על איביזה כי אני מאוהב ברכב הזה, מושלם לדעתי.

פורסם
למה ?

שאול, הייתי שמח לשמוע למה כן היית הולך על זה ?

ולמה לא ? אני ממש מצטער שאני מקפיץ בתדירות גבוהה, מקווה שלא יחסמו אותי אך הנושא מאוד לחוץ לי הימים מתקרבים ואני צריך להחליט. מקווה שתבינו

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

תקשיב אדון doroaki לא סתם נותנים לך פה עיצות מניסיון תקשיב למה שאחרים אומרים לך, חראם על הכסף הזמן והסבלנות שלך לקנות איביזה עם 200 אלף קילומטר. פשוט לא קונים רכב כזה אלא שולחים אותו לגריטה היום. תוריד את המוכר ל-10K ותבהיר לו שהרכב שלו טוטאלוסט ואם הוא מסרב תגיד לו שלום, לא חסרות מציאות היום. אל תקנה רכבים שחוטים, ועוד כשמדובר בסיאט ולא איזה מרצדס אז במיוחד.

כמו שכתבו לך, תעשה מאמצים למתוח עוד את התקציב ואם אתה לא מסוגל אז תחסוך עוד. אני נוהג באיביזה אמנם חדשה יותר (2008 ) מהדגם שכתבת ואני יכול להמליץ לך על הדגמים מהשנתון הזה -ומעלה-, כי השנתונים שאתה מכוון אליהם כבר יורדים היום מהכביש!!

פורסם
תקשיב אדון doroaki לא סתם נותנים לך פה עיצות מניסיון תקשיב למה שאחרים אומרים לך, חראם על הכסף הזמן והסבלנות שלך לקנות איביזה עם 200 אלף קילומטר. פשוט לא קונים רכב כזה אלא שולחים אותו לגריטה היום. תוריד את המוכר ל-10K ותבהיר לו שהרכב שלו טוטאלוסט ואם הוא מסרב תגיד לו שלום, לא חסרות מציאות היום. אל תקנה רכבים שחוטים, ועוד כשמדובר בסיאט ולא איזה מרצדס אז במיוחד.

כמו שכתבו לך, תעשה מאמצים למתוח עוד את התקציב ואם אתה לא מסוגל אז תחסוך עוד. אני נוהג באיביזה אמנם חדשה יותר (2008 ) מהדגם שכתבת ואני יכול להמליץ לך על הדגמים מהשנתון הזה -ומעלה-, כי השנתונים שאתה מכוון אליהם כבר יורדים היום מהכביש!!

לא זלזלתי חלילה בעצות שלכם, אני באמת שואל ברצינות למה לא כדי לדעת ולהשכיל על רכבים עם ק"מ גבוהה..

מה כן הייתם ממליצים לי לעשות ?

פורסם

דבר ראשון צריך לבדוק כל רכב לגופו לא לפסול ולא להמליץ קניה ככה סתם.

הק"מ לא מעניין כמו גיל הרכב מצבו איך טיפלו בו וזה שהוא ישן ואולי זקוק לישור קו.

אם לא קשה לך תראה את הרכב ותראה אם הוא בכלל שווה משהו בהתאם לזה תתקדם.

מחיר זה עניין אחר וכל אחד עושה מה שהוא חושב, אני מעדיף רכב שמור ומטופל במחיר סביר מאשר גרוטאה בזול.

יש ליד הבית שלי איביזה מודל ישן מאוד שמורה שנוסעת כל יום בתדירות גבוה ולא ראיתי שהיא בעיתית כלל ונתקעת לבעליה ולכן כל מקרה לגופו.

פורסם

לקחתי את מה שאמרתם ברצינות, תודה רבה!

הוחלט לעלות לשנתון 2006, 150 אלף ק״מ צבע צהוב מהממם עם פגוש של קופרה

סאנרוף 2 דלתות ידנית מנוע 1400

30 אלף שקל מתחייב בבדיקה, איך נשמע?

• תוכן חדש...