Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חבר שלי נוסע כל יום לעבודה עם מכונית ליסינג ולוקח איתו אנשים שמגיעים אליו דרך לוח טרמפים

כל אחד משלם 20 שקל השתתפות בדלק

האנשים חלקם קבועים חלקם מתחלפים

אמרתי לו שזה יכול להיות בעייתי מבחינת ביטוח אם יקרה משהו

אני צודק?

פורסם

זה נקרא שימוש ברכב להסעות נוסעים בשכר.

זה לא משנה אם זה רק התשלום על הדלק, ואם האנשים שנוסעים נקראים "טרמפיסטים", אם תסתכל בספח המקורי של תעודת הביטוח תראה ב"רשאי לנהוג לפי" (או משהו דומה) ואז יהיה רשום סעיפים A1-3 (או משהו דומה), שהם אומרים שזה רק למטרות פרטיות ועסקיות, ומצוין בפירוש שאסור להסיע אנשים ברכב כנגד כל תשלום שהוא.

קשה לי להאמין שאם תיהיה מכה קטנה בפגוש מישהו יבדוק את זה, אבל חס וחלילה במקרה של תאונה רצינית בה אחד מהאנשים ששילמו ישאל מה עשה ברכב ויגיד שלקח טרמפ כנגד תשלום, חברת הביטוח תתנער מזה כמו גדולה.

פורסם

וה לגבי car pool?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הי

לכל מקום עבודה יש חוזה פרטי עם חברת הליסינג ויש כאלו המגבילים הסעה של אנשים ספציפיים (למשל רק בני משפחה).

אבל הרוב הגדול מאפשר הסעה ללא הגבה וללא הבדל של דת/גזע/צבע/מין. כן גם car pool.

העניין הכספי אגב לא רק שהוא חוקי ולא תופס בביטוח, זה גם לא ממש מוסרי. רבאק, יש לך דלק חינם, למה לקחת כסף?

פורסם
הי

לכל מקום עבודה יש חוזה פרטי עם חברת הליסינג ויש כאלו המגבילים הסעה של אנשים ספציפיים (למשל רק בני משפחה).

אבל הרוב הגדול מאפשר הסעה ללא הגבה וללא הבדל של דת/גזע/צבע/מין. כן גם car pool.

העניין הכספי אגב לא רק שהוא חוקי ולא תופס בביטוח, זה גם לא ממש מוסרי. רבאק, יש לך דלק חינם, למה לקחת כסף?

מגבילים נהיגה או הסעה?

מגבילים את זהות הנהגים - ברור.

אבל עוד לא שמעתי על חברת השכרה/ליסינג/מקום עבודה שמגביל את זהות הנוסעים (לא נהגים) ברכב.

אם אני יוצא עם בחורה אסור לי להסיע אותה הביתה בסוף הערב?

אין דבר כזה.

ולגבי קאר פול (כל יום מישהו אחר מסיע, אבל אין העברת תשלום כספי) - אין עם זה שום בעיה, חוקי ב100%.

לגבי טרמפיסטים בחינם - גם אין שום בעיה.

לגבי טרמפיסטים ש"משתתפים בהוצאות" - אני לא עו"ד, זה יכול ליפול לכאן או לכאן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...