Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סורק תקלות OBDII

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הסורק הזה:

http://www.ebay.com/itm/400484395236?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ניסיתי אותו כרגע בפיג'ו, כשחיברתי הבהבו שלושה נורות ואז אדומה שהמשיכה לדלוק קבוע, האפליקציה באנדרואיד (טורק) לא זיהתה את הסורק וגם לא הלפטופ עם התוכנה שהם סיפקו, לפני שאני מתנגח במוכר, מה יכול להיות שאני עושה לא בסדר?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

בסוף אני לא יצאתי מפגר כשבחרתי בתפריט של ה BT ואת הסורק, עכשיו הצלחתי לסרוק את הפיג'ו כי יש לי באוטו מאתמול בלילה מנורה דלוקה והודעת antipollution fault אלו הקודים

P0130 - O2 SENSOR CIRCUIT (BANK 1 SENSOR 1)

P0136- O2 SENSOR CIRCUIS BANK 1 SENSOR 2

מאיפה להתחיל,איפה החיישנים האלו ממוקמים?

פורסם

2 החיישנים האלה נימצאים על מערכת הפליטה. אחד נימצא לפני הממיר ואחד אחריו. בדר"כ הם נידלקים כאשר קיימת תערובת עשירה או ענייה מידי של דלק. קשה לי להאמין ששניהם הלכו ביחד ולכן מה שאני הייתי עושה בתור התחלה פשוט מאפס את התקלה ובודק שוב מיד עם חזרתה.

קרא פה:

http://www.permoveo.ltd.uk/tabid/122/OBD-Error-Code/P0130/Diagnostics/Peugeot/Default.aspx

פורסם

תודה מאור איפסתי והתקלה נעלמה לבינתיים, מוזר לי שיש לי בעיות רבות בקריאת המהירות באוטו שלי ולא קיבלתי שום קוד שקשור לזה.

פורסם
קריאת מהירות זה כבר בעייה אחרת בפני עצמה. מה הבעיה בקריאת המהירות?

המחוג לפעמים לא עובד בכלל, לפעמים חוזר לעבוד בסביבות ה110 לפעמים צונח חזרה תוך כדי נסיעה ל0

פורסם

חיישן המהירות מחובר לגיר, צריך לעבור עליו כניראה השינן שלו גמור. כמו כן הכבל המוביל אליו צריך לראות שלא קיימים נתקים. יש לבדוק שהבעייה גם לא נובעת מהחיבור של הכבל ללוח השעונים עצמו או אפילו בעייה בלוח עצמו. האם שהתופעה קורית המיספרים של הקילומטראז' עדיין ממשיכים לרוץ רגיל? (לא המהירות).

• תוכן חדש...