Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כ.א members כדאי לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו אפשרות לעשות את הכ.א הנ"ל. קבוצת השתייכות עו"ד.

http://www.members.org.il/

מה היתרון שלו על כ.א רגיל לדגומאת מאסטרכארד?

האם יש לי אפשרות לבחור איזה כרטיס members לעשות? אם כן מה ההבדל בינהם?

תודה.

פורסם

יש לי כרטיס כזה כבר כשנה. אני רו״ח.

הנחות עיקריות שאני מקבל זה בתחנת דלק, תן ביס, שופרסל(כרטיס תו זהב שנותן 15.5% הנחה) וכל מני הנחות במעמד הקניה. למשל מקבל 5% הנחה בפאב שכונתי בראשל״צ. עוד משהו, מקבלים פטור מדמ״נ למשך שנתיים למתמחים.

לגבי סוג הכרטיס זה תלוי. אם אתה טס הרבה לחו״ל, שווה לך לעשות אמריקן אקספרס. אם לא אז כל כרטיס אחר. לי למשל יש את מאסטרקארד גולד.

פורסם

אני חבר בכמה מועדונים מסוג זה. נותנים מדי פעם הנחות קטנות כאלה ואחרות. הבעיה היא שצריך לעקוב כל הזמן אחר המבצעים .

מעבר לכך - מרבית העסקים הנותנים הנחות נמצאים במרכז הארץ, כחיפאי אני נהנה מהם פחות. כמוכן לא תמיד אני מצליח לשייך את הכרטיס הנכון להנחה המוצעת.

ובכל זאת - ממליץ לך לצרף את החברות במועדון לכרטיס שבידך, אפילו אם מדובר בהנפקת כרטיס חדש. בדרך כלל אין מה להפסיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אמריקן אקספרס זה תלוי לאן הוא טס. באירופה לא בכל מקום מכבדים אותו, וגם בארץ יש חנויות שלא מקבלות תשלום באמקס.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

יש לי כרטיס המאסטר קארד.

לגבי עו"ד ולדעתי גם רו"ח, אין תשלום חודשי כלשהו.

לגבי סוג הכרטיס, במאסטר קארד יש זהב ויש פלטינה, בהתאם לבקשתך, לאחר מענה על שאלון בטלפון ובכפוף לבדיקה, אתה מקבל כרטיס, אולם יכול להיווצר מצב שתבקש פלטינה וישלחו לך זהב.

הכרטיס הוא כרטיס חוץ בנקאי, ומקנה הטבות במספר בתי עסק, אבל לא מצאתי בו ערך מוסף גדול מדי לעומת הפלטינה של בנק הפועלים.

פורסם
תודה על התגובות.

איך נקבע הכ.א שאני מקבל? - בעת הזמנה נציג שרות לקוחות מסביר לך הכול ואז אתה בוחר.

מה גובה דמי הניהול אחרי שנתיים? - לפי הזיכוי שאני מקבל - 13.19 ש"ח לחודש.

ראה תגובות באדום.

פורסם

חלק מכרטיסי המועדון שלי הם בנקאיים: אני לקוח בנה"פ ובהתאם לכך כרטיסי אמקס ומאסטרכרט הם בנקאיים, גם כאשר הם משוייכים למועדון. כרטיסי ויזה לאומי עם מועדונים הם חו בנקאיים. על כרטיסי כ.א.ל. ויתרתי לאחר שהתעקשו לגבות דמי חבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...