Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחלץ את השרשור הזה מהמתים כדי לשאול את matansab, איך המגן שלו שורד עד עכשיו ועוד תהיות נוספות.

אז כפי שחצי פורום יודע,רכשתי אייפד מיני 2,והשאלה היא האם כדאי להשקיע במגן מסך זכוכית מחוסמת או לרכוש סתם מגן מדבקה גנרי מאיביי כמו שכולנו מכירים. למי שיש עוד חוות דעת,זמן עמידות או תשובות אחרות מוזמן להוסיף.

תודה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבתי לאחותי מגן סיני NONAME על אייפון 5. התקנה קלה יותר ממגן פלסטי. שקיפות ותחושה מצויינים.

חבל שאין להשיג ל- HTC שלי.

:turn-l:
פורסם
מחלץ את השרשור הזה מהמתים כדי לשאול את matansab, איך המגן שלו שורד עד עכשיו ועוד תהיות נוספות.

אז כפי שחצי פורום יודע,רכשתי אייפד מיני 2,והשאלה היא האם כדאי להשקיע במגן מסך זכוכית מחוסמת או לרכוש סתם מגן מדבקה גנרי מאיביי כמו שכולנו מכירים. למי שיש עוד חוות דעת,זמן עמידות או תשובות אחרות מוזמן להוסיף.

תודה.

נתחיל מהסוף: אני לא ממליץ על מגני המסך מזכוכית, לפחות לא הסיניים במחירים יחסית נמוכים. לדעתי הם לא שווים את הכסף.

המגן שקניתי בזמן הפוסט נשבר די מהר, ואני אפילו לא יודע למה. המכשיר לא חטף שום מכה. פשוט יום אחד הופיע שבר באחת הפינות והתחיל להתפשט עד שהכל כבר היה סדוק ושבור.

באותו זמן גם קניתי לגלקסי 4 של חברה שלי מגן זכוכית סיני מסוג אחר וגם אצלה קרה אותו דבר.

אחרי כמה זמן חשבתי שוב לתת למגיני זכוכית צ'אנס וקניתי זוג של יצרנית סינית בשם pepko או משהו כזה.

לחברה שלי משום מה זה בכלל לא נדבק לפלאפון כמו שצריך.

ואצלי הוא בשימוש כבר כשלושה - ארבעה חודשים.

לפני כחודש הופיע לי שבר בפינה אחרי שהפלאפון היה בכיס יחד עם צרור מפתחות, ביום בו התכופפתי הרבה. וכנראה באחת מהפעמים המפתחות פגעו בקצה המגן.

אני יודע שאחרי המגן הזה אני חוזר למגיני פלסטיק הקלאסיים שעשו את העבודה עד עכשיו.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

על שלי הדבקתי מגן זכוכית של Glass-M.

מחזיק כבר שלושה חודשים. יש עליו כמה שריטות כמובן, אבל לשם כך הוא נועד - כדי לספוג את השריטות.

תחושת המגע מצויינת, אבל הוא רגיש לטביעות אצבעות.

בנוסף, למרות ש-0.26 ממ נשמע ממש מעט, בפועל הוא ללא ספק בולט מעל המסך לעומת מגן פלסטיק.

פורסם

דווקא בפורומים טענו שהמגן פוגע מאשר מועיל כי הוא לא סופג את אנרגיית הפגיעה אלא מעביר אותה הלאה למסך וסודק אותו(כמובן מדובר במיקרה שמגן רגיל לא היה גורם לסדק במסך).

אם אמצא את הדיו אשתף.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

עצם העובדה שהוא נשבר לפני הזכוכית של הפלאפון, אומרת שהוא סופג אנרגיה.

והוא בוודאות סופג יותר אנרגיה מאשר מגן פלסטיק.

בנוסף, יש למגן הזכוכית את היכולת לפרוס את הפגיעה על יותר שטח, מה שיכול להפחית משמעותית את הנזק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש ביוטיוב מבחני השוואת מגני מסך. בהחלט בחירת יצרן המגן ועוביו משמעותית פה.

0.26 מ"מ חלש משמעותית ביחס ל0.4 מ"מ. אם בראשון מראים איך אפשר לשבור/ לסדוק אותו באמצעות לחץ ממפתח, ולעומת זאת בשני זה לא קורה.

לי יש מגן של SGP בעובי 0.4 מ"מ כבר 4 חודשים, מגן מעולה, חד ונוח מאוד, לא נשרט כלל וכלל (ושרטתי בכוונה עם סכין יפנית/ סרגל ברזל כניסוי). החיסרון- יחסית מושך טביעות אצבע.

גם בגזרת מגני הפלסטיק הפשוטים יש הבדלים די גדולים באפקטיביות והיעילות בין המותגים השונים וגם ביחס לסיניים. מניסיון- לSPG יש מגנים מצויינים שלא נשרטים בקלות (במיוחד ביחס לסיניים למיניהם), אותו הדין לגבי מגן של xtreme guard, ועוד מס' חברות ששכחתי את שמן. שלא לדבר על העובדה שלהדביק מגן מחברה ידועה לרוב קל משמעותית מהדבקת מגן סיני של 3 בדולר, והתוצאות יפות בהרבה- ללא בועות ואבק וכדו' (יש לי חשד שחלק מהסיניים מגיעים עם אבק מובנה, אחרת אין לי הסבר לאיך זה שהרבה מגנים סיניים שהדבקתי היו עם בועות בעוד שהאיכותיים לא, והדבקתי המון).

לBUFF יש מגן עבה יחסית מסיליקון שגם עושה רושם טוב. אבל מניסיון על גלקסי 3 הוא לא מחזיק מעמד יפה לאורך זמן, בשלב מסויים הוא פשוט מקבל קמטים/ בועות לא מוסברות.

עריכה:

hwgeek, לא מסכים איתך.

מאיך שהבנתי לא פעם ולא פעמיים מסובבים אותי שמשתמשים בזכוכיות, מגנים מתוצרת איכותית כן הגנו על מסך וספגו את הפגיעה, וגם מניסיון אישי שלי. חוץ מזה שהם לרוב לא שכבת חומר אחת אלא מס' שכבות כולל שכבה סופגת זעזועים שאינה עשויה מזכוכית (סיליקון בד"כ).

אני לא אתפלא אם המגנים לא באמת עשויים מזכוכית אלא בכלל עשויים מפוליקרבונט, שכן יש להם גמישות :roll:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
הרכבתי לאחותי מגן סיני NONAME על אייפון 5. התקנה קלה יותר ממגן פלסטי. שקיפות ותחושה מצויינים.

חבל שאין להשיג ל- HTC שלי.

מצאתי באלי אקספרס אחד ל HTC ONE

בעובי של 0.17, אני אזמין היום לראות איך זה (אגב בחוזק של 8-9H)

Opel Adam S 2017

פורסם

אני שמח מאוד אם מה שקראתי אינו נכון כי גם אני מעוניין בתחושה של ללכת עם אבל להרגיש בלי, אני שונא את התחושה של מגיני הפלסטיק ורוצה את ההרגשה של הזכוכיות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כולם טוענים לחוזק של 8-9, בפועל מתברר שהעובי משפיע מאוד על עמידות המגן במכות בפועל. 0.17 מ"מ זה דק מאוד ביחס למגני זכוכית ולא בטוח שזה טוב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שום דבר לא יגן על המכשיר הסלולרי שלך מלבד הידיים שלך, אולי מגן של OTTERBOX.

המסך זכוכית שיושב על המכשיר נועד לשמור על הזכוכית המקורית מן הסתם, שלא תשרט.

הרבה אנשים אומרים שזה יכול גם לשרוט את המסך המקורי, זה קצת הרתיע אותי אבל הזמנתי בכל מקרה את הזכוכית בלינק כאן - 0.17 עובי, בערך כמו מגן מסך רגיל לא?

http://www.aliexpress.com/item/Retail-A-quality-Ultra-thin-0-17mm-9H-explosion-proof-tempered-glass-screen-protector-for-HTC/1441622294.html

Opel Adam S 2017

פורסם
נתקלתי ברשת במגיני מסך שמתהדרים בכך שהם מזכוכית מחוסמת, ושהם מגינים ממכות ישירות במסך ומשריטות.

האמת שיותר מעניינת אותי התחושה, במגיני הפלסטיק (גם המט וגם המבריקים) יש תחושה שלא מתקרבת לשימוש ללא מגן.

האם מגן הזכוכית מרגיש נוח ונעים יותר למגע?

ובכלל אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר מבעלי ניסיון.

אני מבקש להזהיר בכל לשון של בקשה.

המגנים האלה אמנם גורמים לך להרגיש טוב, הם נראים נפלא ומרגישים מעולה,

אבל הם מסכנים את המכשיר ואת המסך עצמו.

הגלקסי 4 שלי היה בן חודש וחצי כשהוא ישב בכיס של המכנס שלי וקיבל מכה מינורית (אחת כזו שאפילו לא תגרום לך להוציא את המכשיר כי אולי קרה לו משהו).

מסתבר שקרה. המסך ניזוק, לא היה שבר לא על הזכוכית המחוסמת ולא על המסך עצמו, הכל היה נראה מושלם וחדש חוץ מהעובדה שהמסך הציג צבעים פסיכדליים ועשה מה שבראש שלו, שזה בעיקר לא לעבוד. במבט לאחור ברור לי שהזכוכית המחוסמת הזאת "דואגת" להעביר זעזועים למעגלים הפנימיים של המסך. הסיפור הזה עלה לי 150 שקלים (להחליף מסך), ואם לא היה לי ביטוח, זה היה נגמר ב1200 ש"ח. יש לציין שהזכוכית הייתה 10H באיכות מעולה.

פורסם

תודה matansab על ההתייחסות וכמובן תודה לכולם על העדכונים.

כמו כן הדעות לכאן ולכאן,גם בפורומים בחו"ל. מה שאני חשבתי על המגן הזה שהוא הופך את המסך והמגן "למקשה אחת" שבירה ולמעשה רק מגדיל את הסיכויים לשבירה. אצלי הבעיה עם המגני פלסטיק שכמובן פעם אני נופל על משהו ממש גרוע ושריט,ופעם על משהו מאוד טוב. הבעיה שלי עם המגיני פלסטיק זה שהם מאוד שריטים גם הטובים מבניהם,ועוד יש לי עגיל אז זה מאיץ את התהליך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...